Natti natti

Är fortfrande i sthlm och unni och jag ska snart krypa ner i sängen och kolla på 4e filmen idag, tror det är 4e ^^ Riktigt bakisdag mede chips, dipp och cola. Mummaa.

Det var as kul igår. Kommer lägga upp bilder sen för unnis data är så seg haha ^^ Men ska sova nu. PUSS

Är i stockhom

Igår så gick jag på stan här i sthlm med Tom och Adde och kollade runt lite, men hittade inget. Tom köpte iallafall en snygg snowboard jacka. Sen så tog jag tunnelbananan hem till Unni och vi softade hemma ett tag. Sen så drog vi hem till Lollo och bara tog det lugnt.

Nu imorse har vi bara legat i säneg och skickat över grejer på mobilen och så. Snart så ska vi åka och köpa stumpbyxor och sen åka och sola solrium. Och ikväll så blir det halloween fest!!! Det kommer komma as heta bilder ;) haha.

PUSSS

MIN SÖTA KUSSEfiN ^^


Stockholm

Snart så drar jag till Sthlm :) Kommer iallafall vara där i 2 nätter. Får se om jag kan blogga lite ibland! Ska gå på stan idag med Tom och Adde och sen så ska jag träffa Unni och det är där jag ska sova!

Ha det så bra..


Blondie

Nu på eftermiddagen så har jag var väldigt duktig! Jag har städta mitt rum och så har jag färgat håret. Jag färgade bara utväxten. Men snart blir jag brunett :) IHHH, får se om jag vågar ^^
Nu hade jag tänkt att kolla på dom sista andra avenyn avsnitten och sen så ska jag lägga in bilderna från bröllopet och lägga dom på en CD så att Therese kan få dom :)
Imorgon åker jag till sthlm :D


Kärlek till Bikinisar!




KÄRLEEEEKkk!
Jag är bikini galen jagvet! Kommer nog komma hem med några av dom här bikinisarna från USA. Så jävla snygga! Kommer bli en bra samling, har ju redan 24 stycken bikinisar.

Dagens..

Humör: Blandat faktist.
Gjort: Vaknat, mysigt med Tom i sängen, käkat frulle, suttit mig här.
Planer: Packa tills Stockholmsresan imorgon
Ser på: Datorn
Lyssnar på: När Tom sitter och spelar cs på datan brevid ^^
Läser: bloggar
Dricker: Vatten

Äter: Frukost vid 11 tiden
Bästa: Myset med Tom
Sämsta: Att jag inte ställde klockan.
Barn: Tom? ^^
Väder: Grått och tråkigt.


Godmorgon

Jag vaknade imorse av att min telefon ringde och det var eve. Jag hade tydligen glömt att ställa min klocka och hon ringde när vi igentligen skulle åka dit. Aja, får bli en annan gång. Typiskt mig. Men nu sitter jag här hemma hos Tom och tråkar. Vad händer idag då? Tråka antagligen...

Imorgon blir det iallafall Sthlm :) Ska bli hur kul som hellst!


Simning.

Vad jag ser fram emot att gå upp vid 8-9 imorgon för jag ska upp och simma med några kompisar. Det ska bli kul men inte att gå upp så jävla tidigt. Men man måste ju röra på sig eller hur? Har inte blivit det på så länge. Vi får se hur det går med min axel imorgon också, har ju fortfrande skit ont. Vi får se imorgon bitti när jag vaknar.

Hade planerat att gå och lägga mig snart. Fast ska sova i Toms hårda säng.. inte lika skönt precis..

Godnatt på er <3

Me like.

Förkylning på gång?

Det var ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Hatar att inte ha någon data som funkar. Men nu sitter jag på mammas.

Bröllopet var fint :) Kul att träffa mina kusiner! Det blev ganska många bilder men kan inte lägga in dom nu. Ni får se dom när min data funkar igen. Jag och Unni planerade iallafall att jag ska åka upp till Sthlm på onsdag och stanna kvar där. På torsdag är det halloween fest.. Kommer antagligen vara städerska ^^ Fast ska kolla på olika dräkter på Butriks (staving?) men kommer antagligen ta det jag har hemma. Ni kommer få se bilder sen.. i promise.

Igår skulle jag igentligen till Danni på middag men jag orkade inte gå dit eftersom jag börjar känna mig sjuk :/ Jag har fått skit ont i min axel. Kan knappt lyfta min ena arm för att det gör så ont.. hate it! Hoppas jag inte örjar bli sjuk iallafall.

Girl In The Mirror



Britney Spears - Girl In The Mirror

Lite nostalgi! Brittan var så fin när hon va yngre :)
Bra text på denna låt faktist. Älskade henne när jag var liten men jag visste inte vad alla texter betyde så det är faktist kul att lyssna på gammal låtar och lyssna vad dom handlade om.


Grekisk

Jag följde med Tom och hans familj ut och firade. Det blev en grekisk resturang som jag och Tom käkade på på våran 1 års dag! Det var riktigt gott. Tog vitlöksbröd till förätt och så fick vi tsaziki (stavning?) och bröd också. Sen till varmrätt tog jag kykling spett med pommes, ris, sallad och tsaziki. MUMS! Blev riktigt mätt.

Jag längtar verkligen tills jag får min data fixad så jag kan lägga ut mer bilder som jag tar på dagarna och lite shopping grejer och annat kul. Nu blir det bara vad jag gör om dagarna och det är kanske inte lika kul att gå in på en blogg med massor av text och inga roliga bilder. Men jag lovar det kommer. Det är iallafall kul att man behåller sina läsare :) Det kommer komma en tävling till också när jag fått tillbaka min data.

Sluta aldrig läsa min blogg okej`? (a) Puss på er.

2 år imorgon!

Idag ska jag och Tom fira våran 2 års dag som är imorgon. Jag ska ju bort imorgon till Sthlm och kolla när Therese och Lasse gifter sig :) Så glad för Therese som har hittat en bra karl.
Fast det blir ju inte så mycket firande eftersom Toms mamma fyller år idag så då ska deras familj ut och käka och jag kanske ska med för att fira mig och Tom ^^ fårse. Snart ska iallafall vi ner på stan och kolla på en ny snowboard jacka till Tom.

Glömade säga igår att man fick en godiebag med sig hem och den sög verkligen! Man fick läppsyl, skopåse, en liten spegel och en broshyr på deras kläder. Dom kunde väl ansträngt sig lite mer iallafall och gett alla varsitt Paris Kate & I linne.

(Blir samma bilder nästan hela tiden men det är dom enda bilderna Tom har på sin bärbara^^)

Paris Kate & I

Nu har jag äntligen höstlov! Var ju ledig idag så jag passade på att ta hand om mig själv idag. Nu på kvällen så var jag och mamma och kollade in MQs nya märke "Paris Kate & I". Dom hade as snygga fest kläder men inget man riktigt skulle använda så ofta så det blev inget köp från det. Jag köpte ett par gråa stickade strumpbyxor med lite hål i eller vad man ska säga. Mamma kom hem med en hel del snyggt och jag kommer sno en helt underbar tunika från henne (a)

Imorgon är det fredag och jag har inget planerat. Kanske ska käka middag med Tom någonstans men jag tror inte det blir av. Vi ska igentligen fira 2 år på lördag men då är ju jag på bröllop.

Puss och Kram

Grattis Danni 17år :)

Sitter i skolan just nu och jag multimedia. Sista dagen sen så är det lov - fett jävla skönt!
Idag så ska jag nog färga min utväxt om mamma har tid att hjälpa mig.
Imorgon så ska jag och mamma och kolla på MQs nya märke och deras kollektion.

GRATTIS DANNI SOM FYLLER 17 ÅR IDAG :D <3
(Bilden är tagen av mig:)

Skolan.

Kom nyss till skolan. Försov mig lite imorse så hann inte fixa mig, är helt stel i mitt ansikte för jag han inte smörja in mig haha. Not nice!
Efter skolan idag så är det ju fotokurs och det ska jag gå på. Ganska segt faktist, har ingen lust idag i det här vädret.
Och igår började Prison Break, så jävla bra :D Jag dörrrrrr....

14.30-15.30 Hur känns det?

Det känns as bra! Har bara en sån kort skoldag imorgon. Lite drygt att gå dit för den lektionen men man måste ju. Det är Naturkunskap och det är så jävla tråkigt..

Det blir inte så roliga inlägg nu när jag inte har någon egen data. Men ni får stå ut, det kommer bli roligare sen och mer uppdatering. Jag försöker hålla mig så uppdaterad som möjligt.

Planer för denna vecka:

- Ska till MQ och kolla in deras nya kollektion.
- Bröllop i Sthlm.
- Fira 2 år mellan mig och Tom
- Middag hos Danni och fota där.
- Kanske fest.
- Skola såklart.

Kommer säkert träffa kompisar och Tom också under veckan. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig på bröllopet, det ska ju inte vara för fint och inte för fult så det blir svårt, men jag har mest klänningar i min garderob så kommer säkert hitta något som jag redan har.


Söndag

Idag så har jag och Tom cyklat till Hälla och vart där och kikat lite saker. Vi tog även en fika och satt och pratade ett tag. Sen cyklade vi hem igen och vi har nyss kollat på en as bra film som heter Dealers fast vi kunde se klart den för filmen dampade. Snart börjar Andra avenyn och det blir bara att softa ikväll annars.

Igår så dog jag av uttråkning. Men på kvällen så kom Danni och lite folk över och vi softde bara, köpte lite godis och så. Är inte riktigt på humör eftersom jag tar bara halva nikotin plåster nu.

Imorgon börjar jag 1 tror jag. Fast jag skiter i idrotten som vanligt så då börjar jag vid 2.

Det var menaingen att jag skulle färga uttväxten idag men mamma kom nyss hem så det får bli en annan dag :)

Hos Adde

Just nu är jag hemma hos Adde och sitter där ensam haha. Tom är och hämtar Adde som lämnade Sandra nyss. Vi sitter och kollar på en skräck film just nu. Barnhemmet heter den tror jag, är den läskig? Tur att jag ska sova hos Tom inatt haha. Vi började kolla på någon film som handlade om sex och den var inte bra så vi bytte.

Annars idag så har jag vart på Hamre stallet och lodat runt där. Fan vad jag saknar att rida, fast inte ute på Hamre utan ute på Ängsö. Jag vill rida snart men det ska vara islandhästar för de är så jävla härliga. Tycker inte om ridskolehästar.

Mamma du är busted ^^ Jag såg idag när jag va inne på din data att du läser min blogg haha. Hon går nämligen runt och tjatar om att hon vill ha min blogg adress men den har hon aldrig fått. Men nu har hon den haha.

Nu kommer dom tillbaka så nu ska vi kolla klart på filmen. Ha det bra alla!

Äntligen fredag!

Jag är inte på bra humör idag. Är grinig, ledsen och irreterad. Jag har bytt nikotin plåster idag till ett svagare och så har jag mens så jag har ju mina anledningar! :P
Senare idag ska jag träffa Tom och några fler. Annars har jag inte planerat något. Inget på hela helgen faktist.

Skolan var så jävla seg idag! 12.00 - 14.15 och då hade vi Naturkunskap, suger riktigt hårt!


Sluta klaga på varandra!

Jag är så jävla trött på alla folk som klagar hela tiden på andra folk. Visst jag klagar också det gör alla någon gång. Men jag är så trött på att man trycker ner andra. Vad fan tjänar man på det? Det betyder bara att den som trycker ner en är en svag människa och är osäker på sig själv och måste känna sig bättre! Men du är inte bättre, du är bara sämre.
Varför kan man inte bara ta hand om varandra. Om du inte tycker om den personen så skit bara henne/honom. Sluta lägg ner energi på andra!
Och varför snacka onödig skit om någon! Om man ska snacka om någon så kan man väl säga fakta och inte skit?
Tänk efter lite innan ni gör saker, tänk det kan vara du nästa gång!

Vill bara säga till folk att det inte har hänt mig något för annars går väl snacket.. som vanligt!

Ledig

Idag var jag ledig från skolan som vanligt. Så idag har jag gjort till nytta här hemma. Jag har rensat min garderob och jag fyllde 3 kassar med kläder som jag ska sälja. Sen så har jag strukit kläder och sen lagat middag till familjen. Känner mig så duktig. Började nyss plugga lite också men sen fick jag sitta lite på Toms data så tog chansen :)

Jag är sjukt trött hela tiden, skit drygt! Och det är lite konstigt också för jag sover otroligt mycket på dagarna.

Jag måste rita upp min tatu snart. Eller jag vill att någon skulle vilja måla den åt mig eftersom jag inte är världens duktikaste precis. Det är en ganska svår tatu jag vill göra också.
Jag vill bli tatuerad av Kat von D. Hon är så jävla grym på det hon gör och hon är ju skit bra på att göra poträtt! Och eftersom jag ska göra det så skulle det vara en dröm att bli tatuerad av henne. Synd att jag inte var 18 nu när jag åker till USA för då hade jag åkt till LA eller vart hon än är. Skulle duga med killarna från Maimi Ink också ;)

Snart är det höstlov, Vad händer då? :)


Skolan.

Sitter just nu i skolan och har multimedia fast vi har om powerpoint och jag orkar inte träna det eftersom jag redan gjort det. SKit tråkigt! Idag gick jag till skolan iallafall, fast är skit trött. Har inget planerat idag heller. Jag är för trött för att göra något på dagarna :(

Stockholm igår

Igår efter skolan så åkte ju jag och mamma upp till sthlm och gick runt och kikade lite. Jag hittade min dröm pälsjacka! Det var till och med äkta päls och den kostade bara 729 kr. Men det fanns en nackdel - den var vit och hade full med smink på den som inte går och få bort :( Blev as ledsen.

Idag så blev det ingen skola för mig, jag orkade inte gå ^^ Inge bra Mahlin! Tom är här nu och jag sitter vid hans data som vanligt i min soffa. Fotokursen var inställd idag.. Så kommer bara bli att sega här hemma, har ingen ork för att göra något annat.


Pälsjackor i sthlm?

Vart kan man hitta snygga päls jackor i sthlm? Hellst ska det vara fusk! Den som jag vill ha kommer inte in i butik förns vecka 46 och jag orkar inte vänta ;)



Ska även leta efter ett par snygga senapsgula leggings som är slut här i västerås. Ser vad man hittar mer för något ^^ Men eftersom jag bara har 150 kr av denna månad så blir det inte mkt för min del men mamma kanske betalar lite ;) Jag har ju faktist slutat röka nu..

Sthlm baby

Nyss åt jag världens godaste middag - grillad kyckling, potatissallad och baguette. Så nu är man as mätt. Sitter just nu i min soffa med Toms bärbara som vanligt och väntar på att Andra Avenyn.

Imorgon slutar jag vid 11 och mamma skulle till sthlm på något möte och då hänger jag på henne och ska gå inne i stan och kika på lite saker och sen så möter jag upp mamma sen så går vi tillsammans. Ska bli skit mysigt :) Ska kolla på en päls också ^^ Fusk!

Men nu börjar andra avenyn hörs imorgon. Puss på er.

Grattis Mamma :)

Idag fyller min mamma år, Grattis till henne :) Det blev inget baka igår så jag och Tom åkte hem till mig och vi bakade äppelpaj och vaniljsås. Det blev riktigt gott. Mamma fick en spa helg med pappa på något spa :) Mysigt för dom.

Imorgon är det skolan fast jag slutar 11 tror jag och jag börjar 8.30 om jag är med på idrotten. Men det är Yoga imorgon och det är helt okej så det ska jag nog vara med på.

Nu ska jag och Tom spela Monopol haha! Hatar söndagar...

Tvkväll!

Sitter hemma hos Tom nu och han sitter på sin bärbara och jag på hans data. Skit skönt att få sitta här ett tag! Kommer sitta mer ikväll för nu ska jag och Tom sätta oss och kolla på lite TV. 
Fyfan hade 500 inlägg på bloggkoll att läsa igenom.. är inte klar än ;)

Tom har bara gamla bilder på mig på den här datan men det får duga ;)^^


Baka

Ligger i min säng med Tom och hans data i knät. Min data är inte fixad än så det tar väl ett tag.

Igår när jag kom till skolan så hade vi ingen lektion. Så jag och Stina gick ner på stan och väntade på Filippa som hade lektion. Sen när hon slutade så gick vi till stugan och fikade alla 3.  Sen så drog jag hem och Danni och Martin kom hem till mig. Sen drog vi tll Hydro för dom skulle käka och sen kom Jeppe också. Vi stog där utanför när det stände och lodade lite ^^

Idag så är Tom här och vi tar det bara lugnt just nu - har legat och budat lite på grejer hihi. Senare ska vi baka :)

Min data är trasig!

Min data är trasig så det är därför jag inte skrivit på ett tag. Just nu sitter jag iallafall på Toms bärbara. Jag märker att jag är beronde av datan och bloggen för jag blev irreterad när han segade med att ge datan till mig haha. Jag ska försöka skriva här så ofta som möjligt.

Idag har jag vart ledig från skolan och det har vart as skönt :) Jag har legat och kollat på några filmer och sen kom Tom och vi åkte med mamma och handlade lite mat. Och nu sitter jag här i min soffa med Tom, mamma och pappa och vi kollar på Americas funniets home videos haha!

Imorgon är det skola och jag börjar vid 12 och efetr skolan ska jag och några tjejer från klassen fika :) Jag tänkte ha med min kamera och lägga in bilder här på bloggen sen men vi får se hur det blir om jag får tag i någon data.

Jag ska försöka skriva så ofta som möjligt :) Ha det så bra!

Trött

Är hemma ifrån skolan nu och jag är helt slut. Jag funderar på att lägga mig i sängen och sova ett litet tag. Idag så hade jag tänkt mig att plugga lite, åka till apoteket och ta en cykeltur!

Skit sugen på en godsallad!


Skolan

Sitter i skolan nu på våran multimedia lektion och tråkar. Har inget att göra den här lektionen. Fick iallafall reda på lite betyg´. Historia - VG, Svenska - G/VG. Och hela våran grupp fick IG på våran monter haha! Den var ju inte vacker om man säger så. ^^
Skulle igentligen ta syntest idag inför mitt körkort men eftersom jag inte fått in mina pengar på kontot så kan jag inte göra det. Hade annars tänkt att gå på stan idag men dte är inte så kul när man inte har pengar så det får bli någon annan gång. SKa nog bara ta dte lugnt idag för jag är så jälva trött. Jag vaknade klockan 5 imorse och jag kunde inte somna om! Skönt när jag slutar med mina nikotin plåster så jag kan sova gott igen.

Jag bestämde mig för igår att jag ska börja köra min GI medtod snart och så ska jag ta en cykeltur varje dag! Ska läsa lite mer om GI metoden så jag gör allt rätt. SKa iallafall börja lite smått idag :) Vill gå ner ungefär 8 kg. Vet ni någon bra diet om man vill få ner uppsvullen mage?

Natti :)

Min mage är död! Har ätit för mycket men så går det när man håller på att sluta röka. Sen blir det diet i några veckor. Man måste ju våga visa sig i bikini i USA sen.

Innan jag städat!


Efter jag städat!


Blev ganska mycke bättre!
Men nu ska jag krypa ner ensam i min säng :(
Godnatt!

Ny bloggdesign

Fan vad jag är nöjd med min nya bloggdesign :)
Tack så mycket Rebecca -  http://saftflicca.blogg.se/

Alejandro Fuentes

Alejandro Fuentes - Stars
Fin låt.


Jag är med och tävlar..



Jag är med och tävlar om en fotografering, var med du med :)

Direktlänk till tävlingen:
http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html#comment

Utvecklingsamtal.

Idag så blev det ingen fotokurs för mamma kom på att jag hade utvecklingssamtal idag. Det gick faktist jätte bra, fick beröm och så :) Jag är så duktig, är stolt över mig själv.
Nu ska jag städa på mitt rum! Det behövs verkligen, fyfan så det ser ut. Ska ta före och efter bilder :)

Nu får det vara nog!

Är det ditt fel om du bli våltagen när du har en kort kjol och urringat? Det tycker inte jag!
Var med och påvärka. Gå in på http://www.veckorevyn.com/skrivpa/ och läs mer och SKRiV UNDER!





Sömproblem.

Blev att vara hemma ifrån skolan idag med. Men jag hade iallafall inte någon feber men jag känner mig helt slut. Jag tor det är för mina sömnproblem - att jag inte sover tillräckligt. Jag ska nog gå på fotokursen idag iallafall. Imrorgon måste jag gå till skolan, annars missar jag för mycket.
Nu hade jag tänkt att kolla på en film och fixa mig lite så jag hinner ner på stan till 4. Jag vaknade yss ^^

Snart är det såhär igen :(


Skolan imorgon!

Imorgon ska jag till skolan iallafall fast jag inte mår riktigt bra. Ska föröska sova nu fast jag har sömnproblem med mina nikotinplåster. Kankse ska säga också att det faktist gått bra med att sluta :) Solt över mig själv! Eftersom jag äter hela tiden och onyttigt är det också så ska jag väta tills jag slutat med nikotin plåster och då ska jag köra på en diet i några veckor och gå ner några kilon. Hoppas inte mina tuttar försvinner bara.

GE MIG KJOLEN!

Godnatt på er

.

FAN!

Jag råkade ta bort min design som jag hade fått. Aja, som tur var så hade jag sprat en av mina gammla bloggdesigner så jag får ha den tills vidare! Vad jag är klantig!



Tv kväll.

Idag kom Tom hit och gjorde mig sällskap när jag var sjuk och det enda vi har gjort är att kolla på Tv. Mysigt faktist! Det var ett tag sedan amn la upp en låt så nu ska ni få en :)

R.I.O. - Shine On


Följ min blogg med blogg koll :)

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/25011/mahlinmaria?claim=44c1bqp9kta">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Följ min blogg med bloggkoll.com :)

Vinnaren!

Grattis Malin!
http://maulun.blogg.se/

Du har vunnit tävligen i min blogg :)

Home.

Är hemma från skolan idag. Men jag mår faktist bättre idag än vad jag gjorde igår. Nyss var jag ute och käkade lunch med hela familjen :) Idag måste jag verkligen städa det ser ut som ett helvette i mitt rum. Flera högar på golvet med kläder och annat.

Bilden uppe i hörnet, ser ni skillnaden? :O Där ser jag as tjock ut - bara för att bilden är ihop tryckt. Så här ser jag ut!


Jag vill inte sova!

Jag vill inte gå och lägga mig :(

Skolan imorgon eller inte?

Imorgon har jag bara en lektion eftersom jag skiter i idotten och jag går nog på den iallafall fast jag har feber. Det är ju bara en lektion. Eller vi får se hur jag mår imorgon när jag vaknar om det är piss så tänker jag inte gå. Men snart hade jag planerat att gå och lägga mig. Men jag orkar inte ^^

Men godnatt på er så länge!



En bild jag redigerade på Karin för ett tag sedan :)

Vad hände med Greek?

Varför sänds inte Greek idag för? Jag blev ju ledsen ju, hade ju sett fram emot det idag ju. Men får trösta mig med Andra Avenyn sen.
Nu ligger iallafall Tom i min säng och sitter och kikar på Miami Ink och nu ska jag också gå dit till han och se på det :)


Feber

Det känns som om jag svävar på moln när jag går och helt svullen i huvudet! Jag har feber :( 38 grader.. not good. Får se om det blir någon skola imorgon för jag tänker skita i idroten och då har jag bara 1 timmes narurkunskap och det är ju as tråkigt.
Idag ska jag väl plocka lite på mitt rum - det jag orkar och sen så ska jag bara softa eftersom Tom inte kommer hit idag.

Sista dagen för min tävling!




Tröjan är i stl. L. Den är liten i storleken så passar även M (och S ifall man vill att den ska sitta lite slappare)
Jag är stl. M och ni ser på bilden hur den sitter.

Så här ska du göra ifall du vill vara med och tävla om tröjan:
- Tipsa om min tävling i din blogg och länka till min tävling. (du får låna bilden)
- Skriv en kommentar till mig att du vill vara med och tävla och skicka en länk till inlägget där du har tipsat om min tävling.
- Glöm inte att skriva in din mailaddress!

Jag kommer dra lott för att få fram vinnaren.

Tävlingen avslutas söndagen 5 okteber 23.59!

Godmorgon!

Jag vaknade precis, ovanligt sent för att vara jag. Idag så ska jag igentligen till mormor och fika för hon fyllde år idag men jag orkar inte för släkten kommer snart hit när vårat kök och firar mig. Men Tom kommer hit iallafall. Vi har inte vart på ett tag nu, vi träffades en snabbis igår bara.

Igår åkte jag hem till Emelie och Stina var där. Vi gick till mataffären och hande lite mat som vi tillagade sen. Det var inte så svårt eftersom vi köpte färdiggrillad kykling, potatissallad, baguette, sallad, läsk och godis ^^ Riktigt gott var det! Sen gick vi och handlade lite dricka och så. Sen blev det softa och det kom lite folk. Blev en trevlig kväll fast jag var ganska bakis och seg så jag var inte riktigt taggad. Emelie tog bilder igår så kanske får dom senare :)


Så här kommer mitt och Toms barn se ut haha!


Nu drar jag..

Nu ska jag åka och ha tjejkväll :) Kommer säkert komma bilder imorgon! Puss på er.

Dagens outfit:


Kofta - Gina
Linne - Gina
Armband - Ur&Pen
Skor - Stadium
Leggings - Gina
Och sjalen vet jag inte vart den kommer ifrån ^^

Blev en ganska mysig outfit idag. Passar för mig som inte är på topp än.

Ny bloggdesign

Nu har jag fått en ny blogg design :) Tack så mycket!

Snart kommer Tom hit och vi ska väl softa och senare ikväll så ska jag hem till en klasskompis och laga mat och så :) Jag känner mig inte riktigt på topp idag måste jag säga. Är helt jävla slut. Men jag vaknade 6.30 imorse och var vaken några timmar för jag kunde inte sova. TVn stog på som vanligt och det var någon as dålig film men jag kunde inte byta kanal för att min dosa till boxen hade slut på batteri och jag vet inte vart vi har ya batteri hu när vi har så stökigt här hemma eftersom vi bygger om. Så fick ligga och kolla på det och det gjorde ju inte saken bättre. + att jag var as hungrig men jag var så lat så jag gick aldrig upp ur sängen ^^

Gårdens outfit :)



Allt är från GIna förrutom skorna som är ifrån Dinsko :)

Bilder från igår kväll del 2.



haha, fyfan dte blev lite skakigt i handen där på slutet.

Bilder från igår kväll del 1.

Det var riktigt kul igår :) Åkte hem till Loppan först och förfestade lite, lagade mat, drack lite och körde våghals :) Sen så drog vi ut till Oktoberfesten på Hässlö och det var nice :) Skit mycket folk. Skönt också att man hade nära hem sen! Jag hade ingen kamera så det blev från min dåliga mobil kamera!


Jag vann :D

Jag har vunnit en blogg design av http://jonnee.blogg.se/ Tack så mycket! :)
Kommer komma upp om ett tag!

Glöm inte bort min tävling!



Tröjan är i stl. L. Den är liten i storleken så passar även M (och S ifall man vill att den ska sitta lite slappare)
Jag är stl. M och ni ser på bilden hur den sitter.

Så här ska du göra ifall du vill vara med och tävla om tröjan:
- Tipsa om min tävling i din blogg och länka till min tävling. (du får låna bilden)
- Skriv en kommentar till mig att du vill vara med och tävla och skicka en länk till inlägget där du har tipsat om min tävling.
- Glöm inte att skriva in din mailaddress!

Jag kommer dra lott för att få fram vinnaren.

Tävlingen avslutas söndagen 5 okteber 23.59!

Utgång ikväll.

Fick slutade 14.15 idag istället för 15.00 skönt som fan! När jag kom hem så tog mamma och jag en fika och städade vi lite här hemma och nu sitter jag här. Ikväll blir det partykväll :)


Idag!

Humör: Väldigt blandat
Gjort: Lagat mat, städat och latat mig.
Planer:  Kolla på Scrubs och sova.

Ser på: Min blogg, min mail

Lyssnar på: Musik :)

Läser: Bloggar!

Dricker: Vatten

Äter: Inget just nu.

Bästa: Bag in da box!
Sämsta: Röksuget!
Barn: Ingen, usch!

Väder: Det är för mörkt för att se just nu. Men dte har vart molning tror jag - har inte kollat efter idag! Har inte tagit ett steg utanför dörren idag :O


Pasta ala Mahlin ^^



Jag gjorde godaste pasta såsen idag till lunch :D

Matlagninsdrädde
Räkor
Paprika
Och någon droppe av ngt annat. Kommer inte ihåg vad de heter.

Men det blev as gott! Från och med nu heter den Pasta ala Mahlin haha!

Bag in da Box

DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da Box
En av mina nya favorit låtar lätt! :)


Brunnett eller blond?



Tycker ni jag ska vara brunett eller blondie?
Jag har aldrig vart brunhårig fast jag är sugen på att testa det ^^
Vad tycker ni?

(Det är Ashlee Simpsons kropp på brunnetten)

Ledig!

Godmorgon. Allt bra med er? Själv är det bra eftersom jag är ledig från skolan idag. Jag kommer vara ledig varje torsdag ett tag framöver. Det är jätte skönt att vara ledig en dag mitt i veckan.
Idag ska jag städa lite här hemma, fixa mina ögonbryn och bara ta det lugnt tror jag. Får se vad som händer. :)



Hjälp med navelpiercing.

Jag tog hål i naveln för snart ett år sedan och den är läkt men nu på senaste tiden så har det ena hålet blivit väldigt tort runt om kring och ibland kan jag få en svag smärta vid naveln. Vad ska jag göra?
HJÄLP MIG!

 

Whitney vann :D



Min favorit vann i Top Model :D Hon är så jäkla snygg så det inte är klokt!
Jag jublade när hon vann!

Dag 1

Dag 1 med att sluta röka. Jag tog iallafall en morgon cigg imorse, om jag inte hade tagit den, hade jag nog fått mega damp! Men jag har ju nikotin plåser så det gick ganska bra i skoldagen men nu börjar det bli jobbigare och jag vet att det kommer vara ännu svårare imorgon. Men jag ska klara det här och inte falla tillbaka igen.

Känner mig hägig idag med. När jag kom hem från skolan så kom Tom över hit och vi somnade. Var nyss och köpte en fet jävla godis påse och jag måste säga att godis har aldrig vart godare än såhär. ÅHH! Jag kommer bli tjock, men skit samma, det får jag ta itu med sen.


RSS 2.0