Packar!

Imorgon ska jag upp till mina kusiner i Stockholm. Min lilla Unni fyller 18 imorgon, hon blir en stor flicka :D Just nu håller jag på och packar och det går åt helvette... Jag vet inte hur länge jag ska vara borta och jag vet inte vad som behövs heller, jag tror iallafall en STOR resväska behövs :O Jag är skit dålig på att packa. Jag tar alltid med mig för mycket men samtidigt för lite!


En bild från fjortis tiden. Tror bilden är tagen 2005


En bild från 2006


Och en bild från 2007

Bild bomd från sommaren 09<3

Saknar alla underbara ute kvällar. Speciellt alla vi hade hemma hos Danni, helt underbar sommar. <3


Friday

I igår var en rolig dag, fast ganska annorlunda haha.

Jag åkte hem till Danni och där var även Loppan och Dannis föräldrar. Så vi satt och pratade lite, drack och åt god mat :) Sen så drog jag, Danni och Loppan ner till Pitchers och då kom Danni med iden att vi skulle ringa min mamma som var på Varda och åt med några vänner. Så hon kom till oss och då blev det en drink. Sen när den var slut så drog vi alla (även min mamma) till Tabasco. Och då blev det några glas bubbel. Sen blev Danni och Loppan trötta och hungriga så dom drog hem.

Jag och mamma drog vidare till Circus och där var vi inte länge så vi drog vidare till Blue moon bar. Jag och mamma stog på dansgolvet med ett varsitt glas vitt. Sen så drog vi vidare till Harrys och dansade lite mer. Haha, att vara ute med mammsen var kul :) Gick på ställen som jag aldrig skulle gå annars (förrutom BMB då). Sen blev klockan 2 och det stängde så tog vi en taxi hem :)

Idag är man lite seg haha. Får se vad som händer ikväll :)

Music by me

Lite musik som spelas i mina högtalare om och om igen!


Im On A Boat - Lonely Island


Kanye West - Amazing


Kanye West - Paranoid LMFAO Party Rock Remix


Kevin Rudolf - I Made It <3





Timberland ft Katy Perry -  If We Ever Meet Again


Jason Derulo - Ridin Solo


3OH!3 ft. Katy Perry- Starstruck


Rihanna  - Rockstar 101


Rihanna - Rude Boy


Master Blaster - Everywhere


Brooke Hogan ft. Colby O´Donis - Hey Yo


David Guetta ft. Kid Cudi - Memories


Elephant Man - Dance And Sweep

Nya skorrr <3


Nya älsklingar från Top Shop - 1399 kr.
Dålig bild, men så jävla snygga och sköna!

Glamourama

Kollade nyss på den nya serien Glamourama som sända på tv3 play. Jag tyckte om serien skit mycket :) Jag ser jag och mina tjejer i den serien om några år. Det skulle vara awesome haha.

Den här serien ska jag fortsätta att kolla på :)




Imorgon bär det av till Sthlm med tjejerna och shoppa. Jag måste ha nya kläder, har så fula kläder i min garderob! Nästa månad ska jag inte göra av med så mycket alkohol som jag gjort den här månaden - för mycket! Efter den här helgen som kommer ska jag lugna lite. Jag måste shoppa! Eller så hittar jag en snygg kille som bjuder på drinkar? ;) haha

Xoxo <3

Fikamys med tjejorna.

Skola som valigt idag, sen träffade jag Danni och Elin på stan och vi skulle fika, men vi alla var sugna på olika saker och kunde inte bestämma fik så vi gick till Ica och köpte massor med gott så åkte vi hem till mig och fikade här istället.

Det känns som om den här veckan kommer bli grym.
- Massor med träning
- Torsdag blir det Sthlm med tjejerna.
- Fredag blir det Silk där några från Paradise Hotell kommer att vara
- Lördag blir dte Silk igen för Alex har hyrt ena delen.
- Söndag är det alla hjärtans dag = Tjejerna!

I LOVE MY LIFE AND MY GIRLS <3

och jag kan inte ladda upp bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!

Söndag

Igår kom Mickis, Amanda, Jocke och Anthon hit och kollade på melodifestivalen och sen blev det en film. Det var länge sen jag hade en filmkväll med några kompisar. Det var mysigt :)

Idag har jag vart på Hälla med mamma och kika lite. Ikväll är det träning och det jag ser mest fram emot är att träffa Danni och Elin som har vart borta i 1 vecka i Sälen :)

En skit snygg bild från i Onsdags när jag var ute med Emil och Jonathan :)

Lugn kväll

Idag tog jag svin influensa sprutan, alla säger att det är så jävla onödigt men det skiter jag i. Jag tycker också det är onödigt men jag gör det för mammas skull. Nu mår jag iallafall skit, och det är fredag och jag sitter inne. Det händer aldrig? Och jag börjar redan krypa på vägarna nästan och jag är hemma ensam och inte gör något en kväll? Vad är det för fel på mig haha. Jag tycker helt inte enkelt inte om att slappna av, älskar att ha fart i mitt liv :)

I mitt roliga liv händer det mkt. I onsdags så hade vi uppträdande i skolan och det gick ganska bra faktist. Efter det så följde Emil och Jonathan med mig hem sen drog vi ut på krogen :) Det var en nice kväll. Sen flörtade jag till mig en taxi hem till mig för ett billigt pris och så åkte vi alla hem till mig och sov. SKönt att vi började 12 nästa dag hehe.

En bild på mig och Johan B från förra fredagen när jag följde med johan och hans vänner ut :)

RSS 2.0