Stocholm då

Nu ärjag i sthlm hos Unni fast hon står i duschen nu och nsart är det min tur. Igår så var vi först på stan och sen drog vi till Bibbi och käkade middag. Vi åkte sen hem till unni och lämnade min feta väska för jag måste jämt ha med mig för mycket grejor. Sen så drog vi till slussen och väntade på lite folk men sen ringde dom och sa att dom hade torkat för polisen med en platta öl haha. Blev lite knas haha men vi drog iallafall sen till Nacka till annas pojkväns kompis och vi var inte kvar där länge. Sen åkte vi tillbak till slussen och var där ett tag och sen drog vi till stureplan för att fixa gratis dricka av någon men den var ute i Danderyd ochvi åkte dit och då var klockan snart 2 så vi pallade inte för vi blev ganska otaggade och jag, anna och unni drog hem. 

Idag så har vi bara tagit det lugnt här hemma och senare ska vi till ett ställe och käka och sen får vi se vad som händer.

Hoppas ni har det bra :) Puss på er.

HEJDÅ


Nu drar jag upp till Stockholm till min bajskorv <3

Stockholm baby!

Idag drar jag till Stockholm över helgen :) Kommer nog inte bli så mycket bloggande alls. men sen när jag kommer hem har jag nog mycket att berätta.

Idag var det skola, började 12 men jag gick hem 12.15 för vi hade inget att göra i skolan och då känndes det ovärt så jag gick hem.

TOM <3

Hej, vem är du? :)

Jag har fått många nya läsare och det är riktigt roligt :) Kommentera gärna vilka ni är som läser min blogg (även ni som känner mig, kul att se vilka som läser)

Ni har väl inte missat Bloglovin? där man kan följa sina favorit bloggar :) Klicka på "Följ mig med bloglovin" för att följa just mig.

Ny design tack!

Jag börjar bli riktigt trött på min design som jag har haft ganska länge nu och det är dags för en ny! jag hittade en tjejs blogg och hon gör riktigt snygga desinger! Och just nu har en tävling där man kan vinna och självklart är jag med :)

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Torsdag

Idag har jag ju vart ledig så har bara legat hemma och kollat på tv med mamma som är sjuk och sen gick jag och mötte Tom och sen gick vi hem till mig och bara tog det lugnt. Han drog ganska snabbt igen och nu sitter jag och kollar på The hills. Jag börjar känna mig hängig, kanske blivit smittad av mamma, hoppas inte :(

Beställa från internet och annat tjaffs

Snart är det en ny månad och det betyder att man får nya pengar. Jag funderar på att beställa hem ett par skor ifrån internet. Jag har aldrig beställt ifrå internet förrut så det känns lite "pirrigt" eller osäker kanske är det rätta ordet. Men jag får ju bara studiebidraget som är 1050 och nästan halva försvinner då, känns lite.. för jag vill köpa så mycket just nu inför våren och sommaren när man kan ha så snygga kläder + att jag har bytt stil endel så behöver mycket nytt. Ska även sälja grejer på tradera snart. Har 3 kassar som bara står och skräpar just nu. Det finns vissa godbitar som någon annan skulle få användning för. Då får man in lite mer pengar också. Vi får se helt enkelt med skorna.

Imorgon är jag ledig och jag tror faktist att jag ska ut och gå för mig själv en stund. Måste börja röra på fläsket speciellt nu när jag har ätit så onyttigt i flera dagar.Måste komma igång med gymmet igen, får bli någon gång nästa vecka kanske. Då blir det iallafall 2 gånger i veckan annars kommer jag tröttna tror jag. Tom ska även börja med mig har han sagt. Mamma och min bror går ju redan men mamma ligger hemma jätte sjuk. Hon har fått influensan och hoppas jag inte blir smittad. Fast det skulle vara ganska skönt att slippa skolan ett tag för nästa vecka börjar vi med ett ytt schema och det ser inte särkillt bra ut. Nu går jag varje dag i skolan, tråkigt!

Skoldagen var iallafall ganska bra idag. Vi är snart klara med våran tidning! Jag och Lina fotade lite idag, top model you know. jag förökte även stå i brygga men det gick inte lika bra. Jag kunde ju när jag var liten men nu är jag vig som ett kassaskåp haha.  Fast jag fick lite utbrott också för att det blev knas.

Det här blev ett väldigt långt inlägg men det är min blogg och iband är det bara skönt att sitta och skriva av sig lite även fast det inte är så personligt. Jag vill inte ha en sån personlig blogg för jag vill vara lite mer anonym och det blir så mycket snack så jag kör mitt egna race. Om det inte duger så behöver inte läsa.

Jag måste även ut och fota någon dag men jag har tappat lusten, men det har jag gjort för allt just nu men sen i vår kanske jag kommer igång mer. Kankse fota nya människor som jag aldrig fotat förrut. Jag vill lära mig mer om min kamera, har så mycket kvar att lära mig. Skulle vilja gå någon kurs eller nått för man får inte lära sig något vettigt om foto i skolan. Vi har fått lära oss om hur man sätter på en kamera och hur amn lägger in bilder på datorn. Vilken ungdom kan inte det nu för tiden?

Nej nu får det vara nog ^^ Godnatt på er.

Mahlin <3 Scrubs


Heidi Montag


Jag tycker hon har faktist blivit finare när hon har opererat sig, ni får kalla mig dum men jag har ingen emot skönhetsoperationer. Man ser ju stor skillnad på brösten och näsan.

Vad tycker ni, var hon snyggare innan eller efter?

Photoshop



Blir lite tråk när man inte har ngt att göra i skolan ^^

Insperation



Heidi Montag från The Hills har blivit mycket finare nu än förr enligt mig, både med kläder och utseende.

Kjolar


Jag vill ha en hög och kort kjol. Det är så jäkla snyggt. Den ska bara lite pufftig som dom här kjolarna som kommer ifrån Asos.

Godmorgon

Idag hade jag ovanligt lätt att komma upp och var på ganska bra humör faktist fast jag sovit bara i några timmar i natt. Jag fansade vid datan inatt och satt och la upp bilder ifrån USA på facebook.
Pratade även med Sanna igår om Turkiet resan som dom ska på. Har fått erbjudande att hänga med i sommar i 2 veckor men jag är lite tveksam till landet + att dom är riktiga partymänniskor och kommer parta mkt, får se om lilla jag pallar. Men som sagt, man är ju där i 2 veckor och inte ens Sanna och Eve kommer orka parta i 2 hela veckor så det blir nog softa också. Vi får se hur dte blir för jag är riktigt sugen på att åka utomlands i sommar. Annars kanske det blir Frankrike med Tom eller nått.

Sitter i skolan just nu och jag började 8.30 och jag är redan klar med det jag ska göra för dagen och klockan är 9.17! har även hunnit att läsa lite bloggar. Det är riktigt segt i skolan ibland. Skönt att jag slutar vid 11 idag iallafall. När jag kommer hem ska jag nog bara ta det lugnt och umgås med min mamma som ligger hemma och har fått influensan, läsa lite tidningar, kanske städa och lite sånt. När mamma blir frisk har jag bestämmt att färga mitt hår igen, det börjar bli lite små grått på vissa ställen. Jag skulle även behöva lite tips vad man ska använda för färg när man färgar löshår. 

15 sanningar

15 saningar om mig själv

1. Jag älskar shopping, men det kanske ni redan visste? ;)
2. Jag är känslig
3. Jag bölar till sorliga filmer
4. Jag känner mig fattig, vill ha jobb!
5. Jag tror jag har dyxelexi (stavning? haha)
6. Jag hatar skolan för jag har svart för det
7. Jag är ganka blyg men tycker blyga människor kan (inte alltid) vara jobbiga.
8. Jag är hundrädd
9. Jag är sjukt rädd för spindlar
10. Jag är rädd för att bli gammal
11. Jag vill ha rakt hår
12. Jag vill vara längre
13. Jag vill ha mindre fötter
14. Jag vill kunna gå perfek i sjuhöga klackar
15. Jag suger på att sjunga.

Jag vann :)

Åh så glad jag blir när jag vinner grejer :) Jag har vunnit ett Lip Balm hos HannahSthlm


Jag längtar till värmen!


Lite bilder ifrån fredags

Jag ser tjock ut på bilden men det är min klänning som hänger där.


Jag ser ut som skit på alla bilderna, jag fattar inte hur jag bär mig åt ibland. Så det blir inte så mkt bilder ^^

Lata Mahlin!

Det lär ju vara mitt nya namn. Jag sov hemma hos Tom inatt och han väckte mig vid 11 och jag ville fortfarande ligga kvar i sängen så vi låg kvar ett tag ioch jag somnade om såklart och han väkte mig flera gånger. Sen gick vi till slut upp och käkade sen blev det lite tv och sen gick jag och la mig igen och sov. Jag är riktigt lat! Måste bli ändring fan.

Just nu sitter jag här och kollar på Top Model Canada och har precis städat mitt rum. Ikväll blir det bara lata här hemme med familjen. har inte vart hemma på hela helgen.
 

Igår

Igår drog jag på fest med Eve, Sanna och Kajsa. Först gick vi hem till Benny och bara softade lite och drack. Kollade lite på Lets Dance och så. Sen så gick vi till stan och tog bussen till Pettersberg på någon fest. Vi kom in dit och vi gick på toa och sen ut och rökte och sen så blev alla på festen utskickade för dom sa att polisen skulle komma. Så vi drog vidare förrutom Kajsa som stannade kvar. Vi drog till Skiljebo till en annan fest. Eller fest och fest, alla var sjukt osociala och konstiga. Sen så gick jag och Eve till bussen, eller jag lämnade av henne och jag gick och mötte Tom så gick vi hem till han och sov. Sanna tog några bilder igår tills kameran dog men har ingen bild nu, kanse kommer sen.

Hoppas ni hade en bra kväll igår :)

Hallooowww

Det var en trevlig kväll igår, kan berätta sen för jag sitter hos min älskling och vi ska snart krypa ner is ängen och sätta på en bra film :) Hörs senare <3

Kvällens

Ikväll blir det utgåg vi hörs imorgon :) Hoppas ni får en bra kväll.

Ikväll har jag på mig denna, en kofta, strömpbyxor och stövlar :) Ni kanske få se bild sen hur jag ser ut.

Linas design

Det ända jag gjorde i skolan idag var att fika och hjälpte Lina med att skapa blogg och fixa lite med hennes design. Jag suger verkligen på sånt men det ser ju bättre ut nu än vad det gör innan. Hon blev nöjd och det är huvudsaken. Vi satt tillsammans och hon sa hur hon ville ha det och så.

Här kan du besöka hennes blogg

Huvudvärk och hicka

Jag gick hem lite tidigare från skolan för jag hade världens huvudvärk och det blev värre när det var så högt ljud i skolan. Så gick hem och nu sitter jag här och mitt huvud känns bättre nu när jag är hemma och har fått hicka och det är as drygt för den går inte över!

Det här tänker jag använda i vår och sommar. Snyggt och lite rockigt och det gillar jag!

 

Fredag

jag vaknade med världens huvudvärk imorse och nu har jag tagit en ipren så vi får hoppas att det hjälper. Jag börjar 12 idag och det är skönt men jag slutar vid 4 och det är inte lika skönt. Ikväll har jag ingen aning vad som händer. Kanske fest?
Snart kommer iallafall Tom och hämtar upp mig så slipper jag ta bussen till skolan för han skulle endå till stan.

Idag har jag på mig ett par mörka jeans leggings, hard rock cafe tshirt och denna som är på bilden (köpt i USA)
Hörs senare Xoxo<3

Jag får panik!

VAD HÄNDER I HELGEN?

Torsdag = Ledig


I vår kommer jag blandannat bära detta. Så snyggt och frächt!

Idag har jag vart ledig från skolan och det var meningen att mamma och jag skulle åka till doktorn men jag var så jävla trött så vi skippade det. Idag har jag inte gjort ett piss! Bara legat och slappat. Tom har vart här också och han har slappat med mig. Vi har kollat på tv, lagat mat och kollat i skolkatalogen och lite sånt :)

 Imorgon är det fredag och det betyder att det är helg och jag hade sett framemot att åka till huvudstaden och vart där hela helgen men min kusin hade fullt upp så det får bli en annan helg. så jag har inga planer och jag får panik! Men det händer säkert något kul.

Vår outfit 1

Det här kommer jag bära i vår.

Förvirrande

Eller man aksnke ska säga lärarna och ordningen på skolan. Lärarna säger en sak men ändrar sig sen.. så jävla drygt! Lärarna är så jävla förvirrade men gör eleverna ännu mer förvirrade.

Jag vill bara säga att ni som kommenterar att jag kan se era IP nummer och ta reda på vilka det är :)

Min dag

Idag var det skola som gällde men Lina och jag gick ner på stan en stund för hon skulle kolla på jenasleggings. Hon köpte ett par as fina korallfärgade och jag köpte ett par till i mörk blå jenas färg med fickor och dragkejda nere vid fötterna. Mycket skönare än jeans. Sen gick vi in på Belle och Lina köpte ett par lika dana stövlar som mig :)
 Sen gick vi vidare till Change som är butiken brevid så testade hon lite bhar. Sen så märkte hon att plånboken var borta! Vi kollade som fan i både Change och Belle men vi hittade den inte. Vi letade kanske i ungefär 40 min men tillslut hittade vi den på Change under en grej. Fyfan vilken jävla tur. Sen kollade vi på klockan och insåg att vi hade missat lunchen i skolan så drog till Spicy hot och käkade lunch. Vi har redan kommit på ett projekt arbete vi vill göra i 3an haha.

Sen drog vi tillbak till skolan och då hade vi matte och jag är riktigt stolt över mig själv, jag har inte vart på matten över 2 månader nu. Måste ju gå dit ibland så man kommer ihåg ngt. Slutade vid 2 jag jag gick ner på stan igen och fyllde på mitt busskort och sen åkte jag hem och Tom kom hem till mig. Vi har sovit lite, tv och bara legat och pratat länge. Det är så mycigt att bara ligga i sängen och kolla upp i taket med fötterna på väggen och bara prata med den man trvis med och kan prata med vad som hellst om. Han är verkligen min bästa vän och min pojkvän <3 Så skönt att känna så. Man delar så mkt tillsammans.

Blev ett ovanligt långt inlägg ^^ Hoppas någon orkar läsa iallafall. Kan inte ens ladda upp bilder heller :/ Drygt!

Brunett eller blondie?

Idag efter skolan så mötte jag upp Danni och vi gick ner på stan och kikade lite. Jag köpte mina stövlar som jag hade hittat :) Dom kostade bara 299 kr för dom var på rea, vilken tur man har! Vi satt oss och fikade på George och pratade lite och drack smoothie och juice. Var en mysig dag.

Nu ikväll har jag abra käkat middag och kollat på tv och snart börjar Prison Break som jag måste se! Imorgon är det skola igen, suck, orkar inte med det!

Det är sjuk läskigt! Den första bilden är tagen på nyår 06/07 i Thailand och den andra nu 08/09 i Usa och dom är sjuktlika bilderna! Kul att se faktist haha. Vad tycker ni, ska jag vara brunett eller blondie?

Ny vecka.

Just nu sitter jag i skolan och jag har hållt på och pluggat skit mycket nu på mitt reptage. Vi ska nämligen göra en tdning i skolan. Jag sitter själv idag så det kanske är därför dte har gått så bra för mig. Jag har en del kvar iallafall men det ska nog inte vara klart än. Det är också skit kallt i skolan, det är något med värmen, mina fingrar är is kalla och har typ blivit stela + att det är ett jäkla liv ibland. Ingen bra arbetsmiljö i skolan, man får nästan aldrig något gjort. Är kvar i skolan för att det är basgruppshandledning + att jag ska gå på stan med Danni efter skolan, annars hade jag gått hem för man kan inte jobba i den här kylan.

Gud av tråkigt det är att sitta ensam en hel skoldag och inte prata med någon! Skolan suger..

Jag glömde berätta igår att min bror fyllde 19 men det är inte så viktigt..

Jag är med och tävlar..


Jag är med och tävlar hos http://xtremebeautynails.blogg.se
Klicka här för att komma till tävlingen

Shopping från USA del 4

Så nu har jag nästan lagt ut allt som jag köpte i Usa. Det är lite jag inte fotade som låg i tvätten och sådär. Det var Tom som fotade bilderna på mig, tack gubben!


Shopping från USA del 3


Shopping från USA del 2


Shopping från USA del 1


Igår

Det blev aldrig något bloggande igår. Sorry for that men först så var jag och mamma på stan för vi skulle köpa en present till min bror. Jag hittade ett par stövlar som jag tror jag ska köpa. Det kostade bara 300 spänn så. Sen hittade jag även ett par leggings som ser ut som jenas och dom köpte jag :) Sen drog vi hem och Tom kom över och vi umgicks och så, sen så åkte vi hem till han och käkade lite och var där ett tag sen åkte jag hem för jag skulle dra iväg på fest med Johan. Jag kännde igen förrutom Johan men jag orkade inte sitta hemma och tråka för Tom skulle bort :( men det blev en lyckad kväll och man träffade på några bekanta också.

Lets Dance

Ikväll har jag kollat på Lets Dance. Kollar för att Blondinbella är med, vem gör inte det? Jag tycker hon är grym iallafall, både i och utanför Lets dance. Jag skulle inte gjort det bättre själv faktist för jag har så svårt att lära mig saker och dålig kondination eller vad fan det heter.
Sen blir jag så jävla sur för att juryn är orättvis mot Kitty! Hon dansade faktist ganska bra tycker jag, mycket bättre än Carljan som typ stog stilla på dans golvet och han fick hödre poäng än henne. Riktigt dålig var han, fattar inte att han gick vidare. Men över till Kitty igen, det är så öppenbart att juryn hatar Kitty och ger henne låga poäng. Det är väl ändå dansen man ska sätta poäng för? Åh! Visst jag stör mig på att hon inte kan hålla käften någon gång men vafan det är så orättvist! Blir sjukt irreterad på sånt.


Vilken värdelös dag!

Idag i skolan så gjorde vi typ ingenting som vanligt. Har bara suttit och tråkat idag + att jag inte vart på särskillt bra humör. Är nästan aldrig det i skolan längre.
Skulle ju gått på stan med Danni men hon skulle hem och städa och ajg slutade senareän vad jag trodde och det suger... får se vad som händer ikväll.

Dte känns verligen som en värdelös dag och inget går som jag vill.

Dom kunde se mig i duchen

Jag gick upp vid 9.30 idag för jag började 12 och ajg ville ha god tid på mig på morgonen så jag kunde ta en dusch och bara lata. men snickarna var hemma hos oss och fixade med spat. Dom är precis utanför badrummet där vi har den enda ducshen just nu så kunde inte ta mig en dusch för jag vill inte visa mig naked för dom you know haha.  Men det var mitt hår som var behov av att tvättas så böjde mitt huvud över duschen så jag duschade bara av det. Får ta en dusch sen när jag kommer hem sen.

Just nu sitter jag i skolan och har precis jobbat klart med allt som jag skulle ha fått gjort. Det står på schemat att vi slutar vid 16 men kommer nog få sluta tidigare som tur är.

Efter skolan ska jag gå på stan med Danni. Nu har jag pengar och jag har planerat att shoppa lite idag. Får se vad jag kommer hem med. Igentligen skulle jag och Tom åkt upp till Gävle och vart där hela helgen och gått på stan, bio, fika och annat mys men det blev inte av så jag har inga planer i helgen. Lite tråkigt.


Bilder ifrån Miami!

Bilder från Miami



Här är ett hus som ligger på Starisland. Huset är med i Miami Vice



Åker förbi Miami Ink som går på tv. (Denna butik är nu en sovenir shop)


Sovenir shopen.


Här är Johan och jag i bakrunden utanför det riktiga Miami Ink.

Chris Nunez är där inne och tatuerar en kille. Nice :D

Snygga bilar, me like :D

 
P.Diddys hus bakom palmerna bla.


Miami Beach som även kallas South beach där vi va.


Dr.Phis hus som kostar 50 miljoner dollar (400 miljoner kr) Woohoow, det är dyrt.


South Beach


Alla nere på south beach. (förrutom Jonas som tar kortet)


Miami baby


Fyfan säger jag bara. Here I come Miami, lätt jag åker dit igen. Love it! Eller kommer åka tillbaka till Usa i huvudtaget, älskar det.

Partytoppar


Jag skulle behöva schyssta party toppar för nästan jämt när jag är ute och festar så har jag klänning. skulle vara nice att ha ett par svarta jeans och en snygg topp någon gång.
Visst jag köpte 2 st snygga partytoppar i Usa men vill ha mer ^^

Bajsinlägg

Idag får ni ingen dagens outfit för jag ser extremt tattig ut. har mjukisbyxor, ett sött linne, uggs och en kofta. Idag är jag ledig som varje torsdag så idag har jag bara latat och snart blir det lite plugg och det suger men vafan måste ju sasta lite på skolan iallafall. Måste ju ha någon framtid.

Det är skit tråkigt att min färg är borta :( Är flekfis igen, måste sola och använda bus. Det är så tråkigt att färgen försvinner så jäkla snabbt. Sjukt..

Som sagt det här är ett bajsinlägg som jag bara skrev för att skuta upp mitt pluggande.

Kan livet vara bättre?

Kan livet vara bättre? Jag sitter i soffan med min pojkvän som kollar på någon Sifi film som jag verkligen älskar. Han har fötterna i mitt knä fast jag har laptopen där med. Hans fötter luktar rosor och snart ska jag gå ut i köket och plocka ur diskmaskinen och jag har inte alls ont i ryggen. Nu tog han bort fötterna och drog i min piercing och det var jätte skönt!



Mahlin dissar och gillar!


- Trasiga jeans.
Jag vill hitta ett par snygga trasiga jenas. jag vet ett par as snygga för ett bra pris men har läst att dom tydligen är slutsålda. Hoppas inte det för nu har jag pengar på kontot :)

- Bodylotion i goda lukter.
När jag var i Usa så köpte vi hem ett gäng lotioner i olika lukter. Man känner sig så fräsh efter duschen när man smörjer in sig och luktar gudomligt gott.

- Mittbena
Jag tycker det är skit snyggt med mitt bena. Men inte på mig! Det är så synd, jag passar abslout inte i det. Mitt hår är inte klippt för det. Annars skulle jag lätt ha det ifall det passade mitt stora huvud.



- Kylan
Fyfan vad jag hatar det! jag vill att det ska bli vår nu så man kan sätta på sig ett par balerinas eller ett par pumps. Värme, när kommer du?

- Falskhet
Jag tar upp det igen men det är bara för att jag är så trött på falska människor. man kommer alltid att vara runt sånna människor. jag säger bara, jag är inte lika dum som jag ser ut. Stå för vad du tycker istället!

- Godis och annat gott!

Nu dissar jag det bara för att jag inte får äta det (får inte för mig själv). Så därför tycker jag att goda saker får en diss av mig!

Jag har inte somnat... än

Idag ska ju jag försöka ställa tillbaka dygnet och jag har lyckats ganska bra faktist. Har endå legat och kollat på tv rätt länge. Jag har även vart duktig och gått en promenad med mina föreldrar. Det blev ingen simmning, vi orkade inte.

Just nu sitter jag och kollar på Top Model och dom har fått en makeover med sitt hår. Det pogrammet ser jag jämt mest fram emot. Det är kul att se förändring.

Ikväll ska ni få några bättre inlägg.

Onsdag

Det blev inget bloggande igår för igår så var jag hemma ifrån skolan för min mage så låg bara is ängen och latade. Sen drog jag till Tom och vi sov i några timmar. Var där ett tag, och sen tog bussen hem så kom hem vid 11 ungefär och då blev det tv med mamma och sen gå och lägga sig.

Nu är jag i skolan och snart ska jag oh några i min basgrupp till ett ålderdomshem och jag ska interjuva en gammling. Läskigt. haha, men det ska gå bra förhoppnings. Ska föröka blogga bättre snart.

Gokväll.

Min dag har bestått av sömn, illamående, tråk, tv & data. Jag gick ju hem ifrån skolan idag för min mage. Måste besöka doktorn igen.
 Har även klarat första dagen på min diet, och det kommer mera. Längtar tills det börjar bli vår så man kan ta långa promenader i solen.
Har planerat att snart gå och lägga mig, får se om jag kan sova eller ej. Hoppas verkligen det.

Min färg är snart borta igen :/ kanske besök av solarium igen.

Tvkväll

Nu först blir det 90210 och sen så blir det Prison Break senare. Bara slappar kväll.

Måste bara säga att jag längtar till våran och sommaren nu! Måste inköpa mig ett par svarta ballerina för dte kan man verkligen ha till allt.

Skolan

Nu är dte måndag igen och det betyder en hel vecka i skolan. Jag blir bara trött av att tänka tanken. Sist jag kollade på klockan inatt så var den 04.00 och jag somnade en bit efter det. Så mindre än 3 timmars sömn och gå i skolan från 8.30 till 16.00 låter inte som en höjdare precis. Kommer somna sen..  Efter skolan så har jag inga planer ska nog bara hem för jag kommer vara så trött, sova lite ochg slappa. Kanske träffa Tom får se.

Hörs ikväll Xoxo

Sista dagen nu då.

Nu är dte sista dagen på länge som jag ska börja med min diet igen. Äta lite kolhydrather men mycket fett. Ska kanske unna mig på lördagar för att jag ska kunna orka med det här i några månder. Hoppas verkligen att jag klarar det. Det jobbiga är i skolan för vi har ingen god sallad där. Ska mäta mig imorgon så får vi se om det blir någon förbättring! Ska ju även börja gymma igen har jag betämmt mig för för att få min kropp slank. Here I come summer 09.

Mitt mål är att bli lika het som Marissa Miller.

Igår & Idag

Igår så drog jag ut och träffade Emelie och hennes kompisar Sara, Ida, Amanda och Johanna. Vi drog till en fest och det var fett mkt folk där så man kom knappt fram i den lilla ettan. Blev lite drygt + att dom hade en sån där blinkade lampa på hela tiden så man såg inte alla typ haha. Men vi var kvar där iallafall och sen stig snuten utanför bara och alla blev utskickade så vi gick ner på stan och drog till Saffets och käkade lite. Sen var vi kvar på stan en stund och sen drog vi hem. Jag drog hem till Tom och sov där.  Det var en rolig kväll iallafall, bättre än att sitta hemma.
Det blev inga bilder heller.

Idag har inte riktigt vart min bloggdag. Jag vaknade hos Tom vid 3 och då var det påväg att bli mörkt. Vi har bara latat idag ´så det har inte blivit något bloggande.

Utgång

Snart ska jag dra ut. Hörs imorgon. Ta det lugnt ikväll nu allihoppa ^^
Xoxo

Lööördaggg

Idag har jag blivit väckt as många gånger. Kan verkligen inte ställa tillbaka dygnet, skit svårt :/ Somnade vid 4-5 inatt så. jag vaknade iallafall vid halv 2 fast låg kvar i sängen till 2 och kollade på tv. Sen gick jag upp och käkade frukost och sen blev det mer tv. och nu sitter jag här. Känns som en väldigt värdelös lördag! En värdelös helg med andra ord. Jag och Tom kanske ska iallafall gå på bio ikväll, väntar på svar ifrån han. Hoppas verkligen att vi går för jag är så uttråkad.


Mahlin lookalike



Det är sjukt många som tycker att jag är skit lik Laila Bagge! Ärligt talat så tycker jag inte att jag är så lik.
Vad tycker du?

Nattblogg

Nu är jag hemma. Har vart hemma hos Tom idag och han har fått stått ut med mig när jag har hållt på att dryga mig för jag var så uttråkad och lite annat också. Riktigt glad att jag har honom :) Tänk snart är det 2 och ett halft år mellan han och mig! Han är min absolut bästa vän, han är så bra!

Jag har iallafall vart riktigt uttråkad idag och deppig för att jag är utråkad.. Så min kväll har vart dålig fast tur att jag har tompa. Jag och Tom skulle igentligen hem till Danni och Martin men ajg var inte på bra humör och jag ville inte att det skulle smittas på dom andra så jag beslöt mig för att stanna hemma med Tom bara för han kan stå ut med mitt  gnäll (lite iallafall^^)

Imorgon hoppas jag verkligen att det händer något annars kommer jag få krupp. Det finns ett alternativ att åka till Barkarby outlet en snabbis men vi får se. Får ta dagen som den kommer.

Jag och Tom somnade även idag och jag missade Lets Dance. Ville ju se Blondinbella, var det någon som såg det? Var hon bra? :)

Jaha, fredag och vad händer?

Idag var det skola, gjorde inte så mkt. Efter skolan så gick jag, Emma, Filippa och Stina ner på stan och fikade. Tog världens godste varmchoklad. Satt och pratade ett tag och sen drog vi till bussarna. Jag och Filippa åkte hem till Tom där även Filippas pojkvän Adam är. Filippa gick hem nyss och killarna sitter och spelar tvspel och jag fick låna Toms bärbara. Ikväll har jag ingen aning vad som händer, kommer väl sitta hemma med Tom och tråka. Vill iallafall kolla på Lets dance för Blondinbella är med. Blir väl så ifall man bara är hemma, är verkligen inte på att sitta hemma humör men har inga pengra på monilen så kan inte höra av mig till några heller.. Livet suger haha. Nejmen jag är inne i en väldigt tråkig period just nu, but thats life..

Burnin up


Jonas Brothers - Brunin Up
Bra låt!

Nu har jag kommit hem ifrån Tom och ska sitta här och lata hela kvällen. Imorgon är det skola - sug, vad jag hatar plugg och att gå upp tidigt, det är tråkigt. Men vad gör man inte för framtiden..

Idag kom jag fram till att jag ska börja gymma igen för just nu känner jag mig som en köttbulle. På måndag börjar jag med min diet igen iallafall och sen ska det blir promenader när dte börjar bli varmare! Jag satsar på Beach 09! Då jävlar ska jag ha en snygg kropp okej? :)

Godmorgon

Eller det kanske man inte ska säga nu men har inte vart uppe så länge. Sov hemma hos min älskling och vi somnade efter 3 inatt. Skit svårt att ställa tillbaka dygnet. Idag har jag bara latat här hos Tom, får se vad som händer idag. Ingenting säkert eftersom det är torsdag och det är skola i morgon. Skönt att vara ledig idag iallafall. 

PUSSPUSS

Första skoldagen

Idag var det första skoldagen och det var heltokej faktiskt. Jag var jävligt trött men fick ju sluta tidigt så det är lugnt. Jag tog bussen hem och tog min Veckorevyn och läste tills jag somnade. Sen sov jag i några timmar och sen var det mat och sen packade jag min väska och drog hem till Tom. Och nu sitter jag här och han sitter och pluggar. Ikväll ska vi kolla klart på Titanic hihi. Ska sova här eftersom jag är ledig imorgon och han med. 

Så här ser jag ut helt osminkad för er som inte vet. Fast ser väldigt blek ut på bilderna haha :O


31/12-08 Onsdag, dag 14.

NYÅRSAFTON:)
Låg bara hemma vis poolen och pressade det sista. Sen åkte vi ungdommar till Edison mall och ajg köpte 1 till tröja till Tom, trosor till Danni och 1 par lackleggings till mig själv. Sen åkte vi hem och fixade oss och åkte ut med båten vid ungefär 6 och kollade på solnedgången och då var det 12 slag hemma. Sen fixade vi maten. Det blev jätte goda räkor till förrätt med en sås och avokadosallad. Till varmrätt fick man välja på lax eller kött och sne var dte olika såser, klyftpotatis och sallad.Sen blev jag så trött på JOhn för han klagar hela tiden så jag gick och la mig si änegn och pratade lite med Tom. Sen började klockan närma sig 12 och vi tog en promenad ner till stranden/piren för att vi skulle se alla fyrverkerier. Men det var inte så många faktist. dte är mer i Västerås haha. man trodde att dte skulle vara mkt mer eftersom dte är USA vi pratar om. Vi skålade med chamanj. Jag coh Johan fick vå

2/1-09 Fredag, dag 16.

Gick upp vid 5 och fixade det sista och sen åkte vi till flygplatsen och vårat plan var lite försenat men det var ingen fara. Vi åkte ifrån Tampa till huvudsatden Washington sen blev det vidare till New York och därifrån till Stockholm, Var faktist en skön resa :)



Det kommer att komma mer bilder senare, även på allt jag shoppat. Har vart en riktigt rolig och intressant resa. Alla amrekaner var trevliga, förrutom på flygplatsen. Mycket var i engångsförpackningar och det var väldigt platt där. Inga kular och så. Jag kommer abslout vilja åka tillbaka till Florida och kolla allt man inte hann nu.

1/1-09 Torsdag, dag 15

Vaknade upp och packade ihop allt och sen tog vi bilen till Tampa. Sorligt att lämna vårat fina hus. Åt sen Tacobell på vägen. Trodde det skulle vara godare faktist. Vi kom till hotellet som vi bodde på första natten med. Poolen var stängd men tydligen var dte inte för John hade spytt där. Vi var kvar på rummen ett tag för att kolla alla flyg på datan. Sen drog våran familj till ett shoppingcenter där forever21 fanns. Jag köpte en del kläder där :) Sen stängde det och vi drog till en dinken och käkade. Vi hamnade i slummen och dte var ganska läskigt faktist. Sen åkte vi till hotellet och gick över till som andras rum och var där ett tag för att dricka upp all dricka och äta upp allt vi hade kvar. Sen gick vi och la oss.

30/12-08 Tisdag, dag 13.

Åkte till en strand i Ft. Myers och solade och babade i havet. Var inte så jätte kallt faktist. Gick en promenad på stranden och såg en jätte snygg sandskapelse eller vad amn ska säga. Det var en ölflaska där det stog BUD på (budwizer). Blev hem sen och badade i flera timmar och drack massor av goda viner. Johan fick sin väska som har vart på rymmen också :)

29/12-08 Måndag, dag 12

Solat och badat hemma vid huset. Sen fixade vi oss och mamma, John, Jonas, Jocke, Sofie och jag drog till Edison mall och shoppade. jag gick in på en jätte stor Victoria Secret och plockade på mig massor av grejor. Sen gick mamma efter ett tag med John för dom skulle köpa skor. Mamma sa att hon skulle komma tillbaka efter ett tag men jag var där inne i flera timmar och väntade på henne så jag hade sett alla produkter i den affären. efter några timmar så kom hon coh jag bärde på hennes saker och mina så jag köpte 2 bhar, 1 tjocktröjeklänning, 10 trosor och 1 lip plumper. Det blev också 3 krämer som vi ska ge bort. Sen gick vi till en butik som jag hittade en tröja till Tom, skit cool! Sne gick vi vidare och vi gick in på 1 butik till där det var rea på krämer och sånt. Mamma och jag köpte 6 olika krämer med olika dofter, sjukt goda. Sen så var dte dags att åka hem och käka Tacos. Innan hemmåt så blev dte till spritaffären och handla upp oss mer. På kvällen blev det prat, dricka och visning av vad alla köpt.

28/12-08 Söndag, dag 11

MIAMI BABY!
Gick upp tidigt för att ta bilen till Miami. Vi åkte lite fel eftersom gps i bilen var helt cp, visade att vi skulle åka fel väg och grejer. Den hette Never lost men den borde heta everytime lost haha. Men vi kom fram iallafall och vi hittade en parkering direkt. Sen gick vi och beställde biljetter till någon turist grej, "duck" någonting hette det. dte var en sån här bilbåt som både var en båt och en buss. Men vi fick vänta ett tag så vi gick ner till Miami beach och gick vägens längs den och hittade ett matsälle. Gud vilka bilar det var i Miami. jag skulle kunna tänka mig att bo i Miami ett tag. Vi gick förbi starbucks på vägen till turistshoppen och sne hoppade vi på den dära bussen.

 Fyfan säger jag bara. Dryg jävel som pratade och sa åt oss att sitta och göra fågeldansen och skricka kvack kvack och alla människor kollade på oss haha. Det var så högt i högtalarna så man fick ont i huvudet och han drog skämt och vissa garvade till en början men sen tyckte ingen att han var rolig. Vi åkte förbi Miami Ink iallafall. han berättade massor av skvaller inom kändis världen om vad som är inspelat i miami och vad som sägs ska vara i miami fast inte är tex som CSi Miami är inte det! Den ni. Vi fick även se kändisars hus, fick se P Diddys och några fler. Fick även se Dr. Phils 50 miljoner dollars hus! SJUKT! Efter han och sin fru dött ska huset gå till välgörenhet. Fick se lite mer men orkar inte rabbla upp allt.

Sen när det var klart så gick vi till miami ink och kollade, fick se några killar därifrån :) Sen gick vi vidare ner till south beach och satt oss där och kollade när solen höll på att gå ner mellan höghusen. Riktigt vackert. Var där ett tag och sen gick vi upp på streetan och kollade runt lite. Hittade 1par levis jeans och 1 kofta.

Sen gick vi till Espaniola street eller vad den hette och skulle hitta något bra matställe men allt var fullt så vi hittade tillslut ett bra BBQ ställe. Det fanns Fanta där och dte fanns typ ingen annan stans ^^ Man fick drickan i syltburkar haha. Efter maten så var vi tvunga att dra för våran bilparkering slutade vid 9 men vi kom ungefär vid 10 haha. Satt mig i bilen och jag hade jätte svårt att hålla ögonen öppna. Jag somnade och sov nästan hela vägen hem. När vi kom till huset så gick jag och la mig direkt och sov och somnade skit snabbt.

Man såg iallafall många snygga bilar och många silikon bröst och läppar!

Jag hade inte med mig min kamera den dagen för jag orkade inte bära på den men Jonas och mamma har bilder så dte kommer att komma senare.

27/12-08 Lördag, dag 10.

Solade och badade hemma och sne åkte vi ut med båten och skulle leta efter något matställe som vi hade sett på någon karta som skulle ligga vid vattnet. Men det fanns inget så vi tog båten till våran strand och käkade där, var inte så gott. Sen tog jag en promenad hem och fixade mig. Vi åkte och shoppade lite. Jag och mamma blev avsläppna på Victorias Secret och dom adra drog till Best buy. Gud va mkt snyggt dom har! Hittade as mkt men kunde tyvär inte köpa allt fast jag ville. Vi hann inte ens gå klart inan vi blev upp hämtade. Jag hittade iallafall en babyrosa mjukisdress, 1 bh, 1 linne och 2 klänningar. Vi åkte sedan till ett matställe efter en evighets letande. Jag tog en pasta och jag har aldrig ärir sån jävla god pasta. drog hem och gick och lade sig efter en stund eftersom vi skulle upp tidigt nästa dag.

26/12-08 Fredag, dag 9

Tog bilen till Everglades och åkte en sån där airboat och kollade på krokodiler. Fyfan så bra han körde han som körde oss! Såg bara en krokodil på den turen men dte är ju inte så konstigt för dom där båtarna låter as mkt. men fick tydligen reda på att dom inte hör något så. det var roligt iallafall att åka såndär för dte känndes lite som att åka karusell när han gjorde en slags snurr. På vägen hem så såg vi jätte många krokodiler som låg vid vägkanten. Åkte sen till Napels och letade efter shopping. Först var vi i någon rörig affär som var jätte svår att hitta i. Det var iallafall billiga märkes kläder och sånt. det blev inge kul när dte var så rörigt men jag hittade en as skön Nike tröja som skulle kostar 75 dollar men fick den för 20 :) Riktigt bra.

Sen åkte vi till shoppingcentret NORDSTOM. Vi var inte riktigt klädda kännde vi eftersom vi hade vart och kollat på krokodiler och hade inte speciellt snygga kläder på oss. Alla andra hade fina klänningar och så. Känndes lite fel. Först gick vi till en resturang och käkade. Tog en jätte god ceacar sallad. Sen kollade vi på lite shopping. Jag och mamma fick hjälp när vi skulle köpa smink av märket MAC som är riktigt bra. För mig blev det 1 mineral foundation och 1 mascara och för mamma blev det 1 foundation och ett rouge.

Det fanns bara märkes butiker där och alla var så fint klädda så mamma och jag gick runt lite bara. Tog lite kort och se gick vi till Starbucks och jag köpte en Chailatte. Åkte sedan hem och tog lite dricka ohc chips och nötter. Sen blev det sovdags.


25/12-08 Torsdag, dag 8

Den 25e är amrekanernas julafton så allt var stängt idag. Vi låg iallafall hemma och solade och badade vid polen. Hade stekolja på mig och blev ganska brun. Sen blev det lite molnigt och då började vi grilla lite mat. Vi åkte iallafall till Pharmacy (deras apotek typ) och dte var öppet så då handlade vi lite grejer där. Hittade lite grejer till min hud som är så dålig. Efter det så tog vi bilen och skulle leta efter någon starbuck som var öppen men det fanns ingen. Vi hamnde långt bort och vi tog en annan väg hem som avr jätte fin. Det var solnedgång och allt :) Vi åkte igenom en lite roligare och det var mer folk som var ute där. Den staden vi bor i en stad som är ganska "tråkig", det är inte så mycket mäniskor som är ute, lite pensionärigt kanske ^^ Men fint som fan är det i våran stad. Men iallafall, stannade vid en strand där och vi såg delfiner =D

24/12-08 Onsdag, dag 7

JULAFTON =)
Låg vid stranden som ligger vid oss. Fick en del färg :) Låg där och läste och tog dte bara lugnt. Sen gick vi hem och då blev dte bad i poolen. Blev julbord till lunch. Jag gjorde prinskorvas av vanliga korvar haha! Var riktigt gott med julmat. Blev lite kortspel och lite data, dricka, prat,  tv, softa och sen blev det sovdags.

23/12 Tisdag, dag 6.

Åkte till en ö som låg ganska nära där vi bodde. Vi åkte till den millånga stranden och la oss och solade. Det var as mycket fåglar på stranden och jag jagade dom och försökte få något bar kort på dom :) Johan och John fick jaga dom siället haha. Efter att vi legat och solat ett tag så drog vi till en Pizzeria och käkade en as god pizza. Efter det så tog vi bilen och åkte runt på ön och kollade. Vilka hus, eller man kan knappt kalla det hus, det var palats! Skulle inte förvåna mig om det bodde någon kändis där. Kom till slutet av ön och stranden var mycket finare där. Vi hade legat på fel ställe. Riktigt fint. Åkte till starbucks och sen hem till huset.

22/12-08 Måndag, dag 5

Åkte till Miromar outlet och shoppade. Jag hittade 4 tröjor, 1 halsband med batchande örhängen och en babyrosa klocka. John var skit dryg så jag blev på riktigt dåligt humör - han förstörde min dag. När vi skulle käka lunch där borta så fick vi vänta i evigheter på maten. Folk kom in och väntade men ett gäng drog efter ett tag för dom såg att vi var otåliga och frågade om vi fick vänta länge och vi sa ja, och då drog dom. Ett annat gäng fick också vänta och de hade fått sin dricka och så men dom drog bara utan att betala för att dom var så sega. Maten var iallafall god när den väl kom.

Efter vi hade shoppat klart så drog vi till något Edison museum - han som upptäckte glödlampan. Vi hade blivit tipsade om det av någon från en resturang att vi måste se det. För det första så var dte skit dyrt för vi är ju 10 pers och sen hade inte alla lust så det vara bara några som gick in ch dom tog kort åt oss. Dte var inget att se heller, man skulle se något hus och en bil se var dte inget mer typ haha.  Man fick inte ens gå in i huset.


21/12-08 Söndag, dag 4.

Vi åkte ut med båten och blev väldigt blöta för dte var stora vågor som kom in i båten. Båten var fyrkantig haha. Vi åkte runt och kollade lite på hus och solade och så. Sen skulle vi leta efter något ställe att käka på som man kunde ställa båten vid. Först kom vi fel men hittade tillslut. Det var värt väntan för det var underbart gott. Efter det så gick vi ner till några butiker och kollade. Jag hittade en söt klänning men jag köpte den aldrig, var för dyr för min smak.

På kvällen så var det bårparad utanför vårat hus i kanalen. Det är tydligen en tradion dom har. Man julbyntar sina båtar extremt mycket så åker man runt i alla kanalerna och visar sina belysningar och det är fest. Alla skrek Merry Cristmas och grejer. var en kul upplevelse! Tyvär blev det inga bra bilder. Var så jäkla svårt att ta för att båtarna rörde sig så snabbt och man ville inte ta med blixt för då såg man båtarna och inte belysningen lika mkt, var svårt fast jag hade kameran på en grej som stativ.


20/12-08 Lördag, dag 3

Vi var bara hemma vid huset denna dag och låg och solade och babde i poolen. Killen som fixar uthyrningen kom förbi och berättade att vi var tvunga att ha dörrarna in till poolen upplåsta så att pool killen kan komma in och fixa poolen. Vi hade även trädgårdsmästare som fixade den.
Vi hade även hyrt en båt som fanns till huset och det kom en kille som skulle visa hur båte fungerade och sånt. Killarna åkte med han ut och han visade lite bra fiske ställen och stränden och annat. Vi andra låg vid poolen vi.
Mot kvällen så åkte vi runt i kanalerna och kollade på huset och naturen.


19/12-08 Fredag, dag 2

Vi vaknade och mamma och jag gick ner till poolen och låg och solade medans vi väntade på dom andra skulle landa. John mådde inge bra så han låg kvar på rummet. Sen kom pappa och jocke ner också. Sen landade Annmarie, Johan och Jonas och mamma och pappa drog iväg så de kunde fixa ut våra hyrbilar. Jag fick vara kvar med John vid hotellet för han mådde inge bra. Han hade börjat spytt och var dålig i magen och så. Sen var vi tvugna att cheka ut ur rummet så vi satt och i solen i skuggan. han spydde 2 gånger vid poolen :/ Fyfan, bara av att höra att han spydde höll på att få mig att spy också. Städerskorna fick städa upp det. Vi fick sitta och vänta i ungefär 3 timmar för att dom skulle komma tillbaka. Det blev något krångel när dom skulle hyra bilarna. Sen kom dom tillbaka iallafall och vi gick och käkade på en resturang som vi hittade som låg precis brevid.

Sen efter det så tog våran familj bilen till huset och dom andra var tvunga att åka och shoppa för att dom inte hade något bagae för det hade inte kommit till flygplatsen. Sofie och Nisse skulle landa vid 17 eller nått så det skulle vänta på dom. Vi kom ner dit och jag tappade hakan när jag såg huset som vi skulle bo i. Det var helt fantastiskt! Så stort. På kvällen så tog vi det lugnt i poolen och var i huset :)

Lite bilder ifrån huset.


18/12-08 Torsdag, dag 1

Kom fram till Usa på kvällen till ett hotell som låg nära flygplatsen i Tampa. Där var Jocke som är Sofies kille. Han hade flygit någon dag innan för han bokade efter alla andra. Vi gick upp på rummet och vi var skit hungriga och trötta. Fanns ingen resturang på det hotellet eftersom det var sånt där flyghotell så vi ringde ett pizza nummet som Jocke tipsade oss om. Så vi ringde och bestäållde och dom kom till rummet med det. Vi käkade och sen gick vi och lade oss.

Dom andra som vi åkte med fick åka med andra flyg för vi bokade olika och deras plan var försenade så de missade nästa plan när dom skulle byta så dom kom inte till hotellet den natten.

Sista dagen på lovet

Idag är det den sista dagen på lovet, känns inge bra att börja skolan igen, hatar plugg! Idag har jag iallafall packat upp allt, städat mitt rum lite och sen åkte mamma och jag iväg och solade för att bli ännu brunare haha. Eller jag är ju inte så jätte brun men. Sen har Tom vart här och han sov här också, låg och kollade på film inatt.

Ikväll kom Tom, Danni och Martin över. Danni fick sina trosor från Victorias Secret av mig och jag fick en lip plumper av henne :) Efter ett tag så drog dom hem efter dom hade lånat 2 filmer som dom skulle se ikväll. Jag och Tom började kolla på Titanic för han har aldrig sett den! Helt otroligt! Men sen skulle han hem så vi får fortsätta med den en annan dag. Nu kollade jag precis klart på Top Model 11 som hade premiär idag.

Snart kommer jag lägga upp inlägg och bilder från Usa. Jag har skrivit typ som en dagbok om vad jag har gjort om dagarna så kommer skriva av dom papperna. ENYOY!

Dagens

Idag så vaknade jag vid 14.30 och jag väckte Tom då också. Fan av drygt det är att sova så länge, man  sover bort hela dagen och det finns inget att göra. La mig iallafall och kolla på tv och åt en god räk-avocado sallad till frukost. Sen låg jag och Tom och kollade på Greek sen så skulle vi till mormor och då fick jag brottom så hoppade in i duschen och fixade mig lite snabbt. Vi käkade i mängder hemma hos mormor och jag fick även en äkta pälsjacka av henne =D Tack snälla mormor. Den var jätte lång så ska sy om den så det blir kort :) Sen drog jag hem lite ridigare för att jag och Danni skulle byta julklappar. Fast vi ska ta det imorgon istället. Ikväll blir det nog bara att tråka...



Kofta - Forever21
Linne  - Gina
Jeans - Crocker

Visst har jag det fint på mitt rum? Har  bara slängt ut alla kläder ist'lllet för att packa upp haha

Hemma!

Nu är jag hemma ifrån Usa. Kom hem vid 10 imorse kanske. Har inte orkat bloggat för jag har sovit en del och jag spenderat tid med min älskling som jag har saknat mkt mkt. Det har vart en riktigt rolig resa och jag kommer lägga upp ett inlägg per dag vad vi har gjort där nere. Och självklart massor av bilder. Men det får vänta ett tag för jag måste packa upp och umgås med Tom. Usch va kallt det är här hemma haha! Ska visa all min shopping också, det är en del :D Vi hörs sen.

RSS 2.0