Dagens outfit



Klänning - Gina
Leggings - HM

+ halsband och kofta som jag tog av mig för att jag plattade håret. Koftan kom ifrån MQ och halsbandet kommer ifrån en goodiebag.

Måste njuta av det sista.

Imorgon börjar jag ju med min diet och ska hålla på med den i 2 veckor ungefär tills jag åker till Usa. Har vart och handlat mat nu ikväll så jag klarar mig. Kommer nog bli skit bra för det är riktigt god mat jag ska käka. Fast kommer sakna bröd + pasta.

Ikväll så åt vi riktigt gott. Något skitgott kött, potatiskrullar, chilibea och sallad. Man måste ju njuta av det sista på ett tag ^^ Fast jag har ju choklad och nötter som jag får käka som snacks och det klagar jag inte över. Visst låter det som en bra diet? ;) haha, jag kommer nog njuta av den faktist eftersom man får äta så mkt gott.

Mitt mål med denna diet är att få ner min mage lite + att den ska må bättre! Min mage mår inte bra och blir uppsvullen av pasta och liknande så det är bra för mig!

Nu ska jag gå och kolla på Andra avenyn PUSS PUSS


Nyårsklänningar del 5


Dop & första advent


Jag kom nyss hem från Lisas dop. Lisa är min kusins barn. Jag fick vara lite fotograf för dom :)
Jag blev väckt av Tom 9.50 och så låg vi och halvsov lite och sen gick jag upp för att fixa iordning mig eftersom jag skulle med mamma lite tidigare till en lokal och hjälpa till och duka och få kameran som jag skulle ta kort med. Blev lite drygt att vara kvar där på fikat så jag och John drog hem.

Idag är det första advent och det är 18 dagar (om man inte räknar med idag) tills jag åker till USA :)

Jag är med och tävlar..



Jag är med och tävlar om löshår, var med du med!
Direktlänk till tävlingen: http://amanddaj.blogg.se/2008/november/tavling-vinn-harforlangning-varde-1500-kr.html#comment

Media Market

Jag följde med till media market med Tom och så ville jag ta kort på ena av macdatorerna och så gjorde vi det och jag la ut dom på bdb också, haha ^^

Jag trivs i mitt bruna hår faktist :) Fast det känns ovant.

God Morgon!

Sitter i min soffa nu och har för ett tag sedan käkat frukost. Snart ska jag gå och fixa mig sen så ska jag följa med Tom till Media market.. inte för att det kommer bli så kul för mig, kommer sätta mig någonstans som vanligt haha.
Mina planer för idag är igenligen att jag ska möblera om i mitt rum + stor städa det men vi får se hur det blir med det ^^

Hoppas ni får en bra dag, XOXO/Mahlin

Nyårskänningar del 4


JAG HAR BLIVIT BRUNETT :O!!!



Fyfan nu är jag brunett. Jag tycker om det fast det känns jävligt kontigt om man säger så! Har gått och kollat min i varenda spegel som jag går förbi, skit läskigt haha :P Det här har jag aldrig vågat göra men nu har jag gjort det :) Stolt över mig själv. Vad tycker ni om resultatet då?

Började vid 10.30 och höll på till nästan 15.00! Men först så fick hon göra några "förberedelser" och sen färgade hon det och det blev lila haha. Sen så tog hon i mer röda pigment och sen en till färg så det blev mycket färgning haha. HELT SINNESSUKT ATT JAG GJORDE DET, men endå glad att jag gjorde det för man måste ju våga ta risker ellerhur?

271108

Hej på er.
När jag har vart borta en stund så har jag hunnit med att gå ut på en promenad och träffat Tom och vi gick tillbaka hem till mig och kollade på lite tv. Sen så gjorde vi fettis mat - pommes! Man måste ju passa på nu innan man ska börja på diet. Tror jag börjar på måndag, måste handla hem saker jag kan käka först. Vet inte riktigt hur det ska gå i skolan med skolmaten när det är pasta nästan hela tiden och jag älskar pasta. Men jag får kämpa.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på någon film som går på 6an. Jag och tom sitter i en soffa och pappa ligger och sover i den andra haha. Som vanligt somsagt ^^

Imorgon  bli jag brunett :O Jag är rääädddddd...

Såg precis att Tom har tagit bort alla bilder på mig på sin data och har en bild på mig när en kille håller om mig och eve och så heter bilden "Mahlin flörtar" haha. Jag vill inte visa bilden för jag gör en jäkligt ful min men shiet vi flörtade inte haha. Det är så patetiskt ibland. Man blir så trött på killar...

Nyårsklänningar del 3


Morning

Vaknade ganska sent idag men det kanske är bra så jag inte sover middag ^^ Jag ska ju upp tidingt imorgon och färga mitt hår brunt :) Ska bli så jävla kul men jag kommer typ börja gråta eller nått haha. Jag har ju vart blond hela mitt liv så vi får se hur jag känner när det är klart sen hehe. Men man måste ju våga ta risker.

Jag har ju lovat mamma att jag ska städa idag men jag har verkligen ingen lust just nu, vill bara sitta och sega ^^
Vad har ni för planer för idag då?

Puss & Kram.

Godnatt sötisar

Nu har min helg börjat! Skönt..
Imorgon ska jag:
- damsuga huset och damma
- städa mitt rum lite
- sova ut
- laga mig god mat
- blogga såklart :)

haha, vilka planer för imorgon! Får se om det händer något mer.
Hade planer på att krypa ner i sängen och kika på scrubs och hoppas på att man kan somna. Godnatt på er sötnorsar.
Xoxo/Mahlin


Min dag.

Min dag har inte vart speciellt rolig om man säger så. Först var det skolan och det var väl det som vad höjpunkten på dagen. Sen försökte jag få tag på Tom, eftersom vi skulle träffa några idag och jag pallade inte åka hem emellan för då visste jag som skulle hända - jag somnar! Men han svarar inte så jag åker hem iallafall och jag somnar och sover i 3-4 timmar! Det är sjukt så mycket jag sover. Vad är det med mig? Så det har vart min dag, och nu sitter jag här och funderar på att ta något gott att käka.


Jag ska börja med LCHF-kosten!

Jag har bestämmt mig nu att jag ska börja med LCHF! Det menas med att äta inga kolhydrater men mycket fett. Ni som läser Blondinbellas blogg kan ju läsa mer där. Jag tycker den kosten skulle passa mig bra. Jag måste ta reda på lite mer fakta och sånt innan jag börjar. Jag kommer såklart ta paus när jag är i USA och nu i jul. Vi får se hur det går med det här.. wish me good luck!

Circus

En låt av Britneys nya cd!
HON ÄR GRYM! Och hon har frächat till sig riällt!

Nyårsklänningar del 2



Ge mig allihoppa!

Vi får inte bli mätta.

Britneys nya cd verkar as bra! Lyssnade nyss på lite låtar på youtube. Hon har blivit så jävla mycket bättre än hon var förr.
Sitter just nu i skolan och vi alla tjejor sitter och datar nördar och lyssnar på musik.
Vi hade nyss lunch och en som jobbar på resturangen vi äter i kontrollerar hur mycket mat vi tar och när emelie tog för mycket så la han tillbaka mat från hennes tallrik utan att hon ville. På våran skola får man inte käka tills man blir mätt!
Efter skolan så ska jag kanske träffa några och kolla på film eller något.

Xoxo/Mahlin

Mahlin Dissar och Gillar!



 - 90210!
Det nya Beverly Hills har nu börjat igen. Såg premiären i går och det var en riktigt bra ungdoms serie. Jag tror den går varje måndag 20.00 på tv 4000!

- The Hills!
Måste hylla en annan serie också. Jag har fasnat helt för den serien som handlar om några tjejers liv i LA. Går på MTV!

- Färga håret brunt på vintern!
Ja, jag hackar på den trenden nu. Man vill ju ha lite förändring ju? Visst, det är snyggt att vara blond men på hösten och vintern är det ändå snyggare är att vara mer naturligt blond eller brunhårig. På sommaren är snyggt med riktigt vitt och solblekt hår.




- Lågkonjukturen!
Synd att det måste hända just nu när man själv åker till USA?!

- Skolan.
Jag är så jävla skoltrött och orkar inte med massor med plugg. Man kan väl få välja vilka ämnen man vill gå för att bli det man vill istället för gå en massor med onödiga ämnen som man inte ens har någon nytta av!

- Systemet.
Det säger väl allt? Hur funkar det här i Sverige? No good. Polisen kanske gör ett bra jobb men inte systemet. Ändra lagarna och gör något åt viktiga saker i sammhället!

Sömnsjukan?

Jag har kommit in i en rutin att jag sover några timmar på dagarna. Idag sov jag kanske 1 timme i soffan på Toms bröst. Visst det är riktigt mysigt att sova på hans bröst men det blir svårare att somna sen på kvällen.
Idag i skolan så hade jag bara Samhällskunskap och Matte A (som jag redan har gjort) och där satt jag och störde alla som jobbade (a)! Sen blev det hem och sova med tom haha.

Jag har tappat bort min favorit tjocktröja som jag hade på mig i fredags :( Jag vet att jag glömde den hos Benny men han hittar den inte. Hoppas den kommer fram! Älskar verkligen den tröjan. Blev faktist riktigt ledsen på mig själv att jag är så glömsk ^^

Haha!



Ser ni Justin Timberlakr i badräkt och klackskor? :) HAHA

2 år och 1 månad

Det blev inget mer bloggande igår, det blev massor med bra på tv på kvällen.
 Idag är det 2 år och 1 månad mellan mig och tom iallafall :) Ska nog hem till han eller nått idag, får se.
Sitter just nu i skolan, har rast och det är as segt för jag är så jävla trött.

Xoxo/Mahlin

Måndag

Måndag - Ny vecka, nya möjligheter.

Snart ska jag åka ner på stan med Sanna och jag ska kolla om jag hittar något roligt. Behöver tröst shoppa lite ^^ Shopping gör en så otroligt glad men jag har inte mycket pengar för tillfället så kanske något litet. Får se om jag hittar nå snyggt.  Jag kommer visa senare om jag hittar något snyggt + dagens outfit.

Jag, Sanna och Eve. Bild ifrån helgen.
Om ni vill se bilder ifrån helgen så gå in på bilddagboken - Mahlinmaria



Xoxo/Mahlin

Fuckit!

Det är ingen bloggdag för mig idag. Mår inte så bra så vi hörs imorgon istället.
XOXO/Mahlin

Släkten är här.

Precis nyss kom släkten hit och vi ska fira mig, mormor och mamma i efterskott. Tänkte ta alla samtidigt eftersom vi fyller så nära + att vissa inte har sett vårat nya kök och badrum. Jag fick av min ena moster en jätte fin ask som hade gjort själv med massor av daim i :) Riktigt gulligt och mumsigt.

Jämt när jag är bakis blir jag så jävla hungrig! Jag äter som ett monster haha. Till frukost åt jag först 2 knäckemackor, vatten och min medecin. Sen hoppade jag in i duschen och sen när jag kom ut så var jag as sugen på makaroner och hamburgare så då tillagade jag det. Det var min frukost. haha.

Oj va intresannt ni måste tycka att det var att läsa det ^^ Men somsagt jag skriver blogg för min egen skull inte för eran!


Gårdagens outfit



Hela min outfit är ifrån Gina :)
MONGOO bILD :D

Sliiiiteeennnn!

Det var kul igår/natt! Drog först hem till Benny på förkaka och hade det trevligt sen så drog vi vidare till någon fest på gidde och där stannade vi inte så länge. Vi drog sen till en annan fest på gidde och där blev man kvar ett tag. Kom hem klockan 8-9 imorse! Då mådde man ju bra haha. Sen så sov man i 3 timmar fast man vaknade några gånger av att jag behövde gå på toa och sen att jag fick växtverk i mitt ben! Men det var riktigt kul igår förrutom mot slutet när min mage sa ifrån. Fick as ont i magen (har magkatarr för er som inte vet). Så nu har jag bestämmt mig att jag inte ska dricka fram tills jag åker till USA. Måste tänka på min hälsa också.


Partyyy

Snart tar jag bussen ner på stan och sen blir det lite dricka. Hörs imorgon sötnosar!
Det kommer komma upp outfit och ego bilder sen haha ^^


Jag är en varm person!

Idag så gick jag upp tidigt för att jag skulle till frissan och klippa mig och få färganalys. Vi gjorde bara en snabb färganalys eftersom jag är ung och det är svårt att se vilka färger man är. Jag är iallafall mer varm men passar även i kalla färger. Klippte mig också och hon toppade bara mitt hår så det är ingen större skillnad.
Beställde ny tid nästa vecka för då ska jag färga mitt hår mörkare :O Får se hur jag klarar det. Har vart blond i hela mitt liv så.. Men det går ju att färga tillbaka men det är ju jävligt svårt att få tillbaka samma färg, kommer slita som fan men jag vill ha lite föreändring.

Nu ska Tom ha datan :( Är med han nu och vi har skit tråkigt! Ikväll ska jag iallafall käka Spicy, det gör dagen lite bättre ^^

Nyårsklänningar del 1


Dagens outfit!



Riktig ful misslyckad bild men skit samma ^^

Jeans - Victoria beckham
Uggs - Din sko
Linne - Gina
Jacka - Stadium (köpt för 4 år sen :O)
Örhängen - äkta pärlor från Aruba
Tjocktröjan kommer jag inte ih¨åg vart jag köpt faktist

Höst/Vinter.

Här är några bilder jag tog idag. Bilderna är helt oredigerade. Så jävla tråkigt att jag inte kan redigera bilderna :/


Solen skriner :)

Har nyss käkat fiskbullar och ris. Jag tycker det är gott + att jag måste äta mild mat ett tag nu. Ska snart ut och fota på min trädgård. Ska bara låta mitt batteri till kameran ladda lite. Ni får se lite bilder sen!

Ni ska få en låt också :)
Rihanna ft. T.I - Live your life!
SÅÅÅ GRYYYYYMMMMMMMMMM!!!!!
 

XOXO/mahlin.


Jag är med och tävlar..



Jag är med och tävlar hos http://sweetwishers.blogg.se 
Va med och tävla du med! 

Torsdag = Ledig!

Idag är jag ledig från skolan och det betyder att helgen har börjat för mig eftersom jag är ledig imorgon också.
Idag så ska jag fixa mina ögonbryn, plugga lite och sen får vi se vad som händer. Imorgon ska jag iallafall till frissan och klippa mig och få färgananlys :) Det ska bli kul.

Just nu sitter jag här och dricker mig medecin, inte så god men den går ner ^^

Ta hand om mig själv dag :)

Idag så har jag tagit hand om mig själv! Allt har bara handlat om mig, och man behöver det ibland :) Jag tog en dusch och gjorde en helkroppsrakning och så satt jag i hårinpackning i håret och en lermask i ansiktet och så slog jag på ångbastun och satt där inne och skrubba bort all gammal brun utan sol jag hade på kroppen. Sen så när jag kom ut ur duschen så dränkte jag mig i babyolja. Så jag känner mig som ny ;) Snart hade jag tänkt gå ner och sätta mig i soffan och fixa mina naglar. Ögonbrynen får nog vänta tills imorgon så jag ser i ljuset.

Poker Face



Lady Gaga - Poker Face
Skön låt! + att hon är galet snygg!

Morning babes.

Eller det är väl inte morgon men jag vakande för ett litet tag sedan. Jag blev hemma idag igen, mådde as illa imorse och jag mår lite bättre nu.
 Idag är det iallafall lite roligare väder ute, det snöar just nu men det ser inte ut som om det fasnar på marken :( Jag vill ju ha lite snö innan man åker till Usa.

Mina planer för idag är att plugga, fixa mina ögonbryn, hitta laddaren till kameran, plocka lite på rummet, ångbasta och lägga ansiktsmask. Längtar tills vårat spa blir klart för då skulle jag sätta mig utomhus i bubbelpoolen och mysa.


Min dag

Idag har jag bara tagit det lugnt eftersom jag inte mår så bra i magen och sådär. Tom har vart över idag också och gjort mig sällskap :) Nyss har jag kollat på Andra avenyn och det blir väl ett till avsnitt snart på datan hade jag tänkt.
 
Här är en av mina "fulvinklar" haha ^^ Man måste ju bjuda på sig själv lite ibland.

Favorit bilder - Danni

Mina favorit bilder som jag fotat på Danni är dom här två :)


Halens


Ge mig dom här partyklänningarna tack!

Om 1 månad åker jag :)

Nu är det bara 1 månad kvar tills jag sitter på flyget påväg till USA :) Ska bli helt underbart och riktigt kul! Längtar som fan..

Vi ska bo i det här huset :) Jag har ingen lust att klaga ^^

Idag börjar jag med medecinen igen.

Imorse så hade jag verkligen skit ont i magen så jag stannade hemma från skolan :/ Det känndes exakt som när jag hade magkatarr förra gången och jag har känt i magen flera gånger. Så idag började jag med medecinen igen. Den går och dricka faktist..

Jag har nyss vaknat iallafall av att Tom kom hit och var orolig för jag inte svarade på sms och när han ringde så hade jag klickat bort samtalet. Det måste vart min bror som var hemma som gjorde det. Han kom iallafall hit och ringde först på och jag låg kvar i soffan för jag hörde att det ringde på dörren men jag reagerade inte riktigt men sen så knackade han på fönstret haha.

Vart gör man Dyxelexi undersökning?

Imorgon vettefan om man har skola eller inte. Hoppas inte men det skulle vara drygt ifall man kom dit och man inte hade någon lektion. Men man får väl lov att gå till skolan ändå så skoltrött som jag är just nu och har vart hela mitt liv.

Ikväll har jag kommit fram till att jag ska göra en undersökning om jag har dyxelexi eller inte. Berättade lite för mamma idag och hon tyckte också att jag ska göra det. Men hur och var gör man det? Stavas än dyxelexi som jag gjorde det? ^^

Jag tror jag har det iallafall, något svagt :(
Men nu ska jag gå och sova hade jag tänkt.

XOXO /Mahlin

Jag vet vad som händer i Prison Break!

För någon vecka sen så kollade jag på någon amrekansk kanal där dom interjuvade Sara från Prison Break. I USA så ligger ju allt före och avsnitt som har kommit ut där har inte kommit här än. Jag fick iallafall reda på lite fakta som jag inte borde veta! Jag blir så irretaerad när sånt händer. Nu vet jag ju vad det är för fel på Michel (han blöder näsblod ofta). Jag kom på det idag när jag såg pogrammet. Någon som vill veta? ;)

ÅÅÅÅÅÅÅHHH, orgasm!

Jag ska göra färganalys

Mamma hade bokat tid idag för att klippa mig coh få gå på färganalys som ser vilka fäger jag passar i och då ska vi se vilken hårfärg jag kommer passa i. För er som inte vet så ska jag färga mitt hår mer åt det bruna hållet. Jag tror att jag kommer passa bättre i det och det tycker dom flesta tjejer men inte killarna, dom gillar ju blondiner med stora tuttar som Pamela Andersson haha. Men tyvär så jhar jag inte tuttarna ;) haha.

Värmen hade gått sönder

Värmen funkade inte i skolan idag så vi fick gå hem under en lektion för att det var för kallt. Hela skolan stängdes av vid 10 så det var riktigt skönt. Så jag, Stina och Filippa åkte hem till mig och kollade på Step Up The Steets och Fjorton suger. Lagade även pasta med ost och katcup, mums :) Tom och Adam kom även över en stund och skulle käka också men dom började igen så dom drog till skolan.

Lite senare ska jag plugga och fixa till alla min häften som är huller om buller med olika papper om olika änmen. Ska vara så flitig idag även fast jag är riktigt trött och behöver sova men det får vänta tills ikväll...

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt på er!

Är designer mitt framtida yrke?

Nu har jag sytt lite och det blev heltokej, men är ju inte världsbäst än ;) Men det kommer. Jag sydde iallafall upp en klänning som jag tyckte var för lång och nu är den bättre! Synd att jag inte kan visa bild men men.. 

Jag kollade nyss iallafall på sanningens ögonblick och det är fan bra! Fast jag skulle aldrig ställa upp på det där. Avsöja privata saker för penar är ju sjukt enligt mig! Jag tjänar hellre ihop pengar och sen går ut och handlar upp allt ^^

Ikväll ska jag nog bara slappa och lite så. Skönt med söndagskvällar faktist.

Jag ska börja sy!

Mamma ska lära mig hur våran symaskin fungerar sen så kommer jag börja lite lätt men sen jävlar vad jag ska bli grym på sy ;) Får se om jag lyckas men men.. jag ska försöka :)


Diss - Gillar listan!



 - Fuskpäls!
Det är så extremt snyggt! Synd så har jag inte köpt en egen i år.

- Snön!
Det snöade för första gången idag och jag tycker det var helt underbart! Den kan få stanna en stund. Man kommer i mer jul stämning då.

- Uggs!
Jag älskar uggs. Det är så snyggt att ha till allt. Dom är ju riktigt sköna också med allt ludd innuti.





- Kylan!
Jag tycker inte om att det ska vara så in i helvette så jävla kallt! Man man får en anledning att sitta inne då ^^

- Falska människor!
Dom kommer alltid få en diss av mig. Man hör och läser så mycket om dom. Gå till en psykolog och sök hjälp om att bli en bättre människa.

- Regn.
Jag hatar att det regnar. Man blir blöt och äcklig. Det förstör sminket och håret. Allt blir så geggigt BLÖÖÖÖ!

Morning?

Godmorgon eller vad man ska säga.
Igår så kom Tom hit och var social med mig, vi kollade lite på Madagaskar på tv sen så blev det Harry Prutter och sen efter det någon grekisk film som gick på tv. Jag var ju ensam hemma igår och jag var skit rädd för att vara ensam :O haha. Men jag är ju mörkrädd + att vi bor i ett gammalt hus och både jag och Tom känner att det spökar i huset så Tom stannade kvar med mig fast han igentligen skulle iväg till några och ha Lan. Din lilla nörd tom ^^ Sen kom iallafall mamma och pappa hem och så gick vi ut och kollade varför securitas var på vårat område. Men de kollar eftersom det har vart så mycket båt stölder och skit här. Sen gick jag och la mig - as skönt!

Jag vaknade vid 1 idag ungefär :O Väldigt sent men skönt som fan. Såg att det snöade ute  och jag blev på as bra humör. Gick runt och log när jag gjorde frukost och grejer haha. Sen så kom bror hem och vi satte på en zombi film och vi inte fattade något av. Den var skit konstig. Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra.


Softar kväll.

Jag sitter fortfrande i en as skön pjamas som jag satte på mig imorse. Har ont i huvudet ska nig gå och ta en Ipren men annars mår jag bra. Ikväll kommer jag bara ta det lugnt, kanske kollar på någon bra film eller så. Tom kanske kommer över, vi får se. Kommer vara ensam hemma så det kommer inte bli så kul faktist. Hoppas någon kommer över och gör mig sällskap iallafall.

Nu ska jag kika iväg och kolla på The hills.
XOXO


Igår!

Det blev en riktigt bra kväll från min sida. Visst det blev ju lite känsligt där ett tag men jag hade en trevlig kväll endå. Först så åkte jag ner på stan och träffade Sanna och Eve och vi drog hem till Benny och där var vi ett tag, nästan hela kvällen. Sen skulle han ner på krogen och vi drog vidare. Eve fixade skjuts till oss haha. Hamnade på ett ställe fast jag drog ganska snabbt där ifrån. Det var det bästa för mig.

Tack för en trevlig kväll tjejer
(Bilden är tagen för 4 år sedan haha, ^^)

party

Nu drar jag ut skriver imorgon sen!
Jag får damp att jag inte kommer in på min bilddagbok - kanske någon som har hackat sig in på den`? :/

XOXO Mahlin

ÅÅHHHHHH!!!

Jag är lite irreterad just nu!! Men skit samma ingen ska förstöra för mig. Ikväll tror jag att det blir utgång, får se. Hope soooo. Annnars kommer jag väl sitta här hemma och mysa för mig själv som jag inte alls har lust med ikväll.


Om mig

Sötast: Tom

Älsklingsmat: Pyttepanna tror jag ^^

Rädd för: Spindlar, mörker och läskiga typer

Egenskaper: Snäll, omtänksam

Framtidplaner:  Har många drömmar i livet

Favorit färg: Svart och rosa

Älskar att: Shoppa och resa

Hatar att: Vara ensam en kväll.

Saknar: Viksäng

Gillar att: Träffa kompisar & pojkvännen

Det första på morgonen: Vaknar ^^

Det sista på dagen: Kollar på tv.

Daglig rutin: Frukost, lunch, middag, natt macka, tv. haha

Favorit drink: Mai thai

Husdjur: Katten Cingo

Vill helst slippa: Falska människor och skitsnack

Mest nöjd med: Ögonen

Vidrigaste: Falska människor

Finaste: Äkta vänner

Behöver just nu: En drink ^^

Tacksam för: Att Tom är den han är <3

Dansar till: Allt på fyllan

Friiiidaaayy

Skönt med "riktigt" helg nu! Idag så aksnke jag ska träffa lite folk annars så hittar jag väl på något annat om det inte blir av får se. Jag var iallafall nyss på Sportköket och käkade frukost-lunch!
Jag ställde ju klockan imorse men jag snoozade ett bra tag sen så somnade jag om. Så det blev inte att gå upp tidigt och kolla på The hills.

Bara så ni vet vill jag ifrån detta väder.. men det kommer jag snart :)

Längtar!

Idag så har jag kollat runt lite på nätet om saker man kan göra i Florida och så. Vi bestämmde iallafall idag att vi ska hyra en båt i en vecka. Jag längtar verkligen dit! Men det är inte långt kvar - lite mer än en månad :) Vad mycket shopping jag kommer komma hem med!!!

Ska iallafall snart krypa ner i sängen fast jag är ledig imorgon. Jag ska nog ställa klockan så ska jag upp och kolla på The hills i några timmar och sen ska jag ut. Får se vad som händer.

XOXO mahlin <3

The Hills



Jag har blivit helt fast för The Hills! Det är så jäkla bra. Kommer sitta bänkad hela dagen imorgon för att kolla på det. Riktigt bra.

Family Portrait



Pink - Family Portrait

Jag ryser när jag lyssnar på texten. Den är så hemsk men sant!
Måste säga att jag är jävligt glad att mina föreldrar är tillsammans och att vi är lyckliga tillsammans!

Jag är med och tävlar..



Jag är med och tävlar om äkta löshår ifrån http://www.snap-on.nu/ hos http://vivalaglam.devote.se/blogs/791208/--taevling---vinn-haarfoerlaengning-fraan-snap-on--.htm

Tävla du med :)

Torsdag

Vilken mysig dag jag och Tom hade igår. Länge sedan vi träffades en längre stund. Riktigt roligt hade vi haha. När det blir sånna dagar så känner man sig så extra kär :)

Idag är jag ju ledig så jag har gjort lite tråk göra här hemma som plocka in och ur diskmaskinen och städat hela övervåningen. Men om ni läser detta mamma eller pappa så väntar jag på en belöning sen i USA ;) Gud vad jag längtar dit! Jag har redan börjat fundera på vad jag ska packa ner och så. Jag vill packa nu haha! Men det ska bli riktigt kul att åka dit! Vi har ju vart i Thailand dom senaste åren + Aruba ett år.

Det är skit tråkigt väder ute och alla är i skolan så kommer vara en ensam tråkig dag för mig.

godmorgon?

Nu har jag sovit igen! Förrut hade jag svårt att sova och nu kan jag inte låta bli att sova, helt sjukt! haha. Är iallafall hemma hos Tom och vi vaknade precis. Ikväll så kanske vi ska träffa några vi får se..

Skolan idag var seeeegg men jag överlevde ^^ Jag har iallafall helg nu är ju ledig varje torsdag och fredag - LOVE IT!

Jag måste nog vara den tröttaste personen i världen!

Jag sov idag igen, inget konstigt med det nu för tiden. Efter det så drog jag och mamma ut till Erikslund och kollade på grejer till det nya badrummet. Vi kom på en as rolig ide som jag ska visa er sen när det är klart. Vi är så fyndiga tillsammans ^^ Vi drog även till maxi och handlade och sen hem och kolla på Andra avenyn. Efter det så började en as bra film som heter "systar i jenas" eller något liknande. Jag kom ihåg att alla snackade om den boken eller böckerna när jag var liten och nu äntligen fick jag se filmen. Den var riktigt bra :)

Skrev också precis ut en uppgift till skolan som jag inte har kunnit skicka in :/ Och nu ska jag lägga mig och sängen och hoppas på att det är scrubs på tv :) Sov så gott allehoppa. Puss på er


Home sweet home

Min matte lärare var sjuk så fick bara en uppgift att göra sen fick man gå hem as skönt! Så nu sitter jag här hemma och håller på att somna! Det är så jävla tråkigt väder ute för annars skulle jag nog tagit en promenad för mig själv. Imorgon är det sista dagen i skolan för denna vecka sen så är det helg för mig :) Jätte skönt att vara ledig men tråkigt att missa grejer i skolan med tjejorna.

Kanske ska gå och lägga mig i sängen och läsa klart min Veckorevyn och kommer anatagligen somna också.. fy på mig.

Skolan

Sitter i skolan just nu och vi hade nyss lunch. Idag har jag inget planerat - tråkigt! Jag vill inte göra något direkt efter skolan typ som stan för jag ser ut som helvette idag. Mjukis stil och så men det är skönt att ha så ibland :) Snart har vi en evig lång matte lektion som jag inte ens behöver vara på, men jag har ju valt att göra det själv så..

En gammal bild på mig hahah :D! Det ser inte ens ut som jag ^^ Men det är lite kul.

PUSS PUSS

Natti!

Nu ska jag sova eller jag kollar på prison break sen sova :) Hörs imorgon Puss puss.

Breathing your love

Darin ft. Kat De Luna - Breathing your love

Gillar inte Darin men nu när han har kommit tillbaks så tycker jag att han har mognat till och inte är lika fjortis längre! Denna låt tycker jag faktist om :)


Önskelista

Kära vänner jag lägger upp den här önske listan så ni vet vad ni ska köpa till mig i julklapp haha ^^

Jag önskar mig
- Ett nytt objektiv till min kamera
- Massor av söta fest klänningar
- Bas plagg
- Mängder av klackskor!
- Söta och sexiga underkläder
- Sköna mjukisplagg
- Fina stora skalar och halsdukar
- Silverschampoo
- Duscha mig brun
- Lösnaglar på en salong
- Pengar såklart
- laptop

Kom inte på så mycket grejor nu, kommer komma mer grejer i efterhand ;) Det mesta kommer jag nog köpa till mig själv så.



Min dag.

Jag gick till skolan imorse - började 8.30. Vi började med ett nytt ämne idag   - Mediakunskap i think ^^ Jag hängde abslout inte med i lektionen, höll på att somna hela tiden. Våran lärare satt coh pratade från 8.30 - 11.00 med en halvtimmes rast. Jag mådde as illa så gick hem från skolan och jag somnade och sov i 3-4 timmar och sen mådde jag bättre! Får se hur det går att sova inatt då.


Mahlin - thats me!

Ni får ta mig för den jag är och går inte det så kan ni lika gärna gå!
Jag kanske inte är den mest öppna människa men ni kommer aldrig få en lika bra vän som jag och lika bra stöd från någon annan. Jag har väldigt svårt att öppna mig för människor i början, men det kan ta sin tid. Ge mig den tiden eller säg till mig att tyvär vi funkar inte ihop. För ärligt talat så orkar jag inte bry mig lika mycket längre!

Oj, blev nog mitt första personliga inlägg här i bloggen haha ^^ Men är bara trött på falska människor och vem är inte det`?

Godnatt sötisar

Har sprayat mig ikväll och jag blev lite fläckig men det får jag bättra till imorgon sen. Hoppas ni sover gott nu.

Nu går jag och lägger mig och ska försöka sova, kommer ta sitt lilla tag eftersom jag har sovit mycket idag. Men önska mig lycka till! Puss och Kram

Farsdag

Inatt kom Tom hit och sov med mig, mysigt :) Vaknade upp tillsammans och kramades lite.
Idag så har jag åkt till morfars, farfars och farmors grav. Vi tände ljus eftersom det är farsdag idag. Grattis till pappa <3 Sen så var det meningen att jag skulle hjälpa mamma och städa i källaren men jag somnade och sov i flera timmar och jag vaknade för någon timme sen. Jag har iallafall börjat städa mitt rum lite, ska fortsätta snart med det. Ikväll är det också mycket bra på tv som jag ska se så det blir bara att ta det lugnt!

ÅHh!

Är så jävla trött på allt och alla!

Seeeggg

Blev en riktigt segisdag idag! Har legat i soffan hemma hos Danni och kollat på Sex and the city filmen för 3 gången och tv och lite så. Imorse städade vi lite också. Är sjukt trött redan nu och har vart det i några timmar.. sjukt! Skulle kunna däcka på tagentbordet ^^
Sen ikväll så har jag bara tagit det lugnt med mamma och pappa och vi har kollat på en James Bond film med naturgodis.


En fulsöt bild på mig från igår haha.

Gårdagen!

Igår var det party hos Danni :) Kom dit lite tidigare än allt folk kom. I början var det bara Danni, Loppan, Elin, Nina & jag men sen kom det lite flera. När vi alla började bli sega framemot 12 det var då alla kom. Det blev strömavbrott hela Dannis gata och grejer så dte fick bli levande ljus och inge musik men det var riktigt trevligt ändå! Sov hemma hos Danni också eftersom ajg inte ville cykla hem själv när det var helt kolsvart ute.

Vi tog lite bilder innan allt folk kom på Dannis webcam ^^


Skulle vilja ha ikväll!



Detta skulle jag vilja bla ha på mig ikväll men tyvär så finns kläderna i USA så det kanske bli på någon annan fest.
Det ryktas om fest idag iallafall..

High school musical 3!

Igår så tog jag det bara lugnt här hemma på dagen eftersom jag var ledig från skolan. Men sen så fick jag ett sms från Danni - "Kom ner på stan om en timme så ser vi high school musical 3 på bio". Jag låg i soffan och kollade på the hills i min morgonrock, hade inte ens klätt på mig så fick skynda mig lite och så åkte jag ner och träffade Danni och Isa. Eftersom jag är helt galen i high school musical filmerna (fast jag är 17 år^^) så var det sorligt att det var den sista filmen.. men man ska aldrig vara säker - kommer ju en ny sex and the city film så. Filmen var iallafall jätte gullig och jätte bra! Efter filmen så kom Isa på att hon hade missat tåget så Danni och jag väntade med henne på stan i ungefär 2 timmar :) Trevlig kväll var det iallafall!
 






Nu har jag pluggat lite på morgonen. Börjar 12 så måste börja fixa mig snart och käka lite cesarsallad hade jag tänkt. Ikväll blir det nog partyyy :) Hörs snyggingar! 

En ny SATC film!

Jag läste nyss i en blogg att det kommer komma en ny Sex and the city film! Det är helt säkert nu, för förrut hörde man bara rykten om det men nu tydligen ska det bli det :D Är helt överlycklig för Satc är så jävla bra!


Shopping igår.

Igår så gick jag på stan med Stina först ett tag medans jag väntade på Danni. Sen så kom Danni och jag handlade en tröj/klänning, 2 nagellack, en navel piercing och en töjning till Tom. :) Det var as kul att shoppa lite igår för det var ett tag sen faktist. Jag vill ju spara pengarna och all shopping till USA. Jag har lagt undan halva mitt studiebidrag den här månaden så jag ska shoppa för i USA, kommer göra det nästa månad med + att jag har sparat en del.

Hade matte prov i skolan idag och det gick säkert heltokej. Fick sluta en timme tidigare, skönt! Så då drog jag hem och nu är Tom här. Vi ska snart kolla på Smallville på tv - skit bra!  Syndade lite nyss också - jag åt lite glass. =/ Måste verkligen börja banta snart.. min mage växer mer nu när jag håller på att sluta röka och jag trivs inte i det så sluta klaga alla som säger att jag ska sluta.

Jag vill också bara säga att jag älskar mitt nya schema! Det börjar nästa vecka.


Lite ps.



Lite bilder jag gjort i skolan. Jag tycker filippa blev väldigt söt :D

Plugg!

Har pluggat as mycket idag. Jag har målat mitt rum + gjort ett egen klädaffär. Det har tagit sin lilla tid att komma på ideer och så. Imorgon blir det ännu mer plugg :/ Tråkigt men man måste ju. Har matte prov på onsdag också.. skit kul. Kommer inte bli så mycket fritid denna vecka känns det som. Men måste ner på stan någon dag och köpa ny piercing till min navel + att köpa en chailatte :) MELOVE!


Här är goodiebagen jag fick när jag var på MQ. Det var ju för ett tag sedan, men bättre sent än aldrig ;)^^


Såhär ser jag ut nu^^



Det var ju ett tag sedan jag la upp en nytagen bild på mig. Här har ni en nytagen som jag tog idag. Den är helt oredigerad som ni ser, och då ser man mina rynkor (jag är bara 17år och har redan rynkor).
Igår så sprayade jag mig med brun utan sol och det blev ganska bra faktist. lite ojämt i ansiktet men det får man väl fixa med lite smink. :)

Nu kom Tom precis och han håller på nere i köket med mat. Ska väl snart gå ner och vara social med han.

Måndag!

Började 14.00 idag fast jag missade bussen och nästa buss gick 14.00 så då sket jag i skolan idag. Skulle annars vart där i en halvtimme och det känndes lite onödigt. Istället så gick jag upp till Toms skola - Edströmska och träffade han en stund.

På vägen hem tog jag lite bilder!
 
Jag bor nära stan och landet :)


MY HOOOD! ^^

MYY HOOODDD!!

"MEN VAFAAAANNN!!!"

Så låter det hela tiden inne i Toms rum just nu. Han spelar cs och han sitter och skricker! Inte en chans att jag kan sova i det här ljudet. Kommer väl få sitta uppe hela natten! Skulle fan sovit hemma. Men aja, nu sitter jag här.. Vi ska iallafall kolla på filmen "Horton" medans vi somnar. Eller jag kommer nog somna eftersom jag börjar bli trött nu. Hoppas ni kan sova bättre än vad jag kommer göra ^^ Sov så gott på er <3



Längtar verkligen till att min data börjar funka igen så jag kan börja blogga "på riktigt" sen. Nu blir det bara halvdanna inlägg och inga bilder från dagarna. När jag kommer tillbaka tror jag även att jag ska bjuda på en videoblogg :) Vad sägs om det? Vad vill ni läsa i min blogg?

Heartless



Kayne West - Heartless
Soo gooooddd!

Bilder ifrån Halloweenfesten!



Blev ganska många bilder i ett inlägg ^^

Hemma

Nu är jag hemma i Västerås igen efter en riktigt rolig och mysig resa till huvudstaden. Jag sitter hemma hos Tom nu på hans data, ska sova här inatt. Blir väl att sitta här och loda lite ikväll, finns inte mycket annat att göra. Imorgon kommer min dag bestå av pluggande. Skit kul - NOT! Men man måste ju.

 Jag funderar på en sak. Att käka upp mig och bli as fet så jag får gå på pulverkuren och tappa as mycket i kilo. För nu får jag inte göra det ^^ Vilka tankar jag får ibland haha.

Någon som har lust att gå och se High School musical 3 på bio med mig?(a) eller vilken film som hellst, är riktigt bio sugen ^^

Laddar snart upp bilderna ifrån halloween festen!

RSS 2.0