Abtronic + Västeråsgården!

Imorgon åker jag och min klass till Västeråsgården och är där till Onsdag så kommer inte skriva förns då. Jag har med mig min digital kamera (vågar inte ta min system) så det kommer komma massor med bilder förhoppningsvis!

Ikväll har jag packat lite och plattat mitt hår - tänkte att det var bäst så man inte böver fixa det där borta. Fast det kan vara risk för regn så vi får se hur det slutar haha ^^ Jag har även köpt en godis påse som jag har med mig, fast jag har nog ätit upp en del nu ikväll, men den aknske räcker för en kväll ;)

När jag kommer hem därifrån så ska jag börja träna, eller ja, jag ska försöka med det iallafall. Någon som vill börja gå promenader eller något liknande? kankse börja dansa eller nått? Något!!! Men jag ska iallafall köpa Abtronic tror jag som en hjälp på traven. Det är faktist många som säger att det funkar.


Har du testat den? Fungerar den?

Söndag = Greek

Nu är jag och Tom hemma hos mig och snart börjar Greek och det är så jävla bra!!! Går på 5an varje söndag kl. 19.00 SE DET!

men nu ska Tom få sitta här medans jag kollar på Greek, sen blir dte lite pakning för mig :) Skriver ikväll.



Ni fick en bild på världens sötaste katt också :)

Jag är med och tävlar..

Jag är med och tävlar om mineralsmink hos pelle88.blogspot.com


(bilden är lånad därifrån)

Direktlänk till tävlingen:
http://pelle88.blogspot.com/2008/08/vi-tvlar-ut-vinn-mineral-make-up.html



Jag är också med och tävlar om en overzize kavaj hos emmacaroline.devote.se



Stripper friends..


Morning babes

Nu har jag vaknat och precis käkat frukost. Jag har skit ont i ryggen idag :/ Har antagligen sovit konstigt i natt. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Tom gå ut och träffa Emil en snabbis. Sen kanske träffa ngt annat folk. Ikväll ska jag iallafall packa lite och åka och köpa en fet godis påse :)


Den här bilden har jag tagit på Tom när vi var ute med båten. Jag tror det var vid midsommras :) Jag tycker om den här bilden as mycket, bara för att han är så snygg :P

Ha en bra dag!








Sömning

Jag är skit trött men Tom har sina kompisar här så då kan man inte gå och lägga sig ^^  Det blev inge Filppa och Adam ikväll, Robin och Adde är här just nu iallafall. Mina planer för imorgon är att fixa allt innan hajken som vi ska åka på på måndag till onsdag.

Vi kollade nyss på snowboard filem Switch! Jag tycker den är as bra. Det handlar om en skateboardkille - Mikkel som flyttar till ett nytt ställe uppe i bergen där alla åker snowboard och det kan han inte så bra. Han blir kär i en tjej som redan har en pojkvän och den där pojkvännen gör allt för att jävlas med honom. Mikkel får privat lektioner i snowboard av sin granne och lär sig åka. Det kommer upp en snowboard tävling och Mikkel går med i den. Sen så händer det massor med saker som jag inte ska avslöja, det får man se i filmen! Jag rekomenderar den verkligen.

Snart ska jag iallafall gå och lägga mig och sova lite om jag får ;) haha. Hörs imorgon bitti, godnatt på er!





Nu drar jag till Tom

Jag ska cykla hem till Tom snart och jag kommer nataglige sova där så vi får se om jag bloggar något mer ikväll. Vi ska iallafall laga Tacos och sneare kanske träffa Filippa och Adam :) Måste låna hans dusch också eftersom vi inte har något varm vatten haha!


Ha det så bra :)

Om du lämnade mig nu

Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu
Så fin låt :)


Jag är med och tävlar..

Jag är med och tävlar om ett gulligt underklädssett hos http://www.towalindberg.se

Direktlänk till tävlingen:
http://www.towalindberg.se/2008/august/vinn-underklader-fran-bodychecknu.html

Gå med du med :)

Lördag!

Jag har inte kunnat komma in på min blogg idag, men nu kan jag äntligen det :) Idag har jag bara tagit det lugnt, men snart ska jag ut och träffa Tom och några. Ikväll får vi se vad som händer, är på party humör men jag är pank som sagt :P haha.

Jag sökte precis in till någon modell grej. Jag tror inte jag kommer med, men för skoj skull. Och självklart skulle jag bli jätte glad ifall jag kom med.


Photoshopat



bild tagen från google!
Bilden är bättre när de är större!

Tokio Hotel

Jag har alltid har fördommar om Tokio Hotel men ärligt vet jag inte varför. Jag sökte på youtube och jag lyssnade på den här låten och jag tycker faktist den var riktigt bra :)

Tokio Hotel - Love is dead


Äntligen fredag!

Fyfan va skönt med fredag brukar man säga men nu är det inte så lägre för nu slutar man kl 16.00! men vi fick sluta tidigare idag och det var skönt iallafall :) Efter skolan föjade jag med Filippa ner på sta och hon köpte tårta för att det är 6 månader mellan henne och Adam - Grattis till er :) Sen drog jag hem till Tom och var där en stund och sen så drog vi hem till mig och beställde hem pizza från Hydro - min favorit :) Nu sitter jag här och tråkar ^^ Men jag är helt slut, orkar inte riktigt göra ngt idag, men imorgon skulle jag ville ut och parta lite.. får se om det blir av, är ju pank så :P hatar att vara pank + att jag fick reda på idag att jag inte får pengar nu dne första :O Studiebidraget kommer inte då - jag kommer dö! jag kommer inte kunna gå ut och hitta på ngt för dom pengarna jag har är ju till cigg så :/ Så nu är det risigt asså.. men det löser sig säkert!




12-16 NOT GOOD!

Sitter just nu och kollar på sex and the city och jag planerar att gå och lägga mig snart, men har faktist igen lust med det kotigt nog. men jag måste annars kommer jag inte orka upp imorgon. Jag börjar klockan 12 imorgon, skönt det men man slutar 16 på en fredag är inte kul. Börjar hellre tidigare och slutar senare.

Efter skolan så träffade jag Danni på stan och vi gick runt och kikade lite och jag åt på Donken - Fy på mig ;)! Jag vill ha pengar nu så jag kan shoppa! jag känner verkligen det behövet nu. Det var ett tag sedan. Jag har iallafall hittat 2 gammla jeans jackor här hemma som passar bra :) Hade på mig ena idag, men tig tyvär ingen bild på den, men det kommer.

Nu när skolan har börjat så bli alla inlägg ganska enformiga men det får man leva med ^^




Disturbia

Rihanna - Disturbia


Foto uppgift.

I skolan idag så tog vi lite bilder till vårat projekt arbete. Jag är faktist inte så nöjd med bilderna jag tog men det var bara på några gammla hus så ^^

Jag har försökt att få bilderna att se lite gammla ut, men vet inte riktigt om jag lyckades! Jag har sett massor med bilder som man har psat så dom ser gammlare ut, men jag vet inte riktigt hur man gör det. Någon som kan lära mig? ;)

Jag vet inte riktigt vilken av dom här 2 första bilderna jag gillar mest, vad tycker ni?




Sovmorgon

As skönt att börja så här sen på dagen. Men jag vaknade vid 9.30 ändå. Jag har burit köksmöbler nu på morgonen också, skit jobbigt ^^ Jag börjar bli klen haha. Måste blrja träna snart igen.

Stan imorgon

Snart ska jag försöka att gå och lägga mig fast jag har sovit en del nu på dagen. Börjar klockan 12 imorgon och har bara en lektion fram till 14.45 då vi håller på med vårat projektarbete. Då ska jag ta med mig min kamera till skolan och fota lite hus :) Efter skolan ska jag träffa upp Danni så ska vi gå på stan en sväng.

men nu ska jag krypa ner i min stora ensamma säng :( Sov så gott allihoppa.

Photoshop - första försök till att ta bort ngt.



Blev ganska nöjd för att det var mitt första försök.
(tog bilden från google)

Singing That Melody

Swingfly - Singing That Melody


Sömntuta

Sorry för en dålig uppdagtering men när jag kom hem från skolan så har jag sovit fram tills nu ungefär. KOmmer inte gå så bra för mig att somna ikväll då ^^ Men jag börjar 12 imorgon så lite posetift är det.

Lite mer ps bilder som jag gjort på mina kompisar :)


In the school

Just nu sitter jag i skolan. Lektionerna är hemska bara för att alla är så jävla tysta, och jag tycker det är hemskt. Och då blir jag tyst eftersom alla andra är det, men det komme rnog bli bättre efter ett tag när man börjar lära mer folk och så..  Efter skolan ska jag träffa min pojkvän Tom :) Min mus har som sagt slutat funka men ska försöka skriva endå från mammas data eller nått. haha. Puss på er ;)^^


Godnatt bloggen!

Snart ska jag krypa ner i mi säng och kolla klart på en prinsessas dagbok och efter det är det sex and the city - ME LOVE! Först ska jag ut och röka mina dumma cancer pinnar. Måste sluta snart så jag slipper betala mitt eget körkort. Ses imorgon honeys;)

Jag har photoshopat lite ikväll. jag har lånat bilder från google,


Prinsessans dagbok

Just nu sitter jag och kollar på prinsessans dagbok. Jag orkade inte platta håret och spraya mig i brun utan sol, det får bli någon annan dag ^^ Nu ringde Tom också, så nu sitter vi och snackar lite för han är borta på hajk med sin nya klass :) Jag har ingen data mus för den pajjade så nu har jag snott min pappas så jag vet inte riktigt hur det blir imorgon med bloggandet, men dte löser sig ;)

bild från Malta.


Ta hand om mig själv-kväll

Ikväll ska jag bara ta hand om mig själv! Nyss plockade jag mina ögonbryn och resultatet på ena blev helt cp, men det blir den alltid :S Snart ska jag hoppa in i duschen och raka mina ben och sen ska jag smörja in mig och sen ikväll kanske ta ett fotbad framför en bra film eller nått :) Funderar också på att platta mitt hår också och spruta mig med brun utan sol ^^ Får se om jag honner allting, för jag är skit seg av mig!

My lips.

Så trött

Jag är så jävla trött. jag lovade mig själv att inte somna nu på dagen men jag gjorde det i bilen när vi var ute och handlade. Jag köpte en chokladkaka och tröst åt för det ^^ haha. Skoldagen var väl helt okej, men bara så himla trött och man orkar verkligen inte plugga även ifall man måste. Men histora är så himla tråkigt och då tappar jag lusten ganska lätt.

Min data mus är helt cp, den slutar funka var 30 sekund. Då måste jag ta ut batterierna och sätta in dom igen. har även testat med nya batterier men det blev inge bättre. får damp!

Stupid Shit - Girlicious


In the school

Sitter i skolan just nu och vi har rast just nu. Vi har börjat med ett projekt arbete idag, och det ska handla om kopparlundens historia. Jag hatar verkligen historia. Vi ska ha öppethus för alla föreldrar och visa upp detta och vi ska göra en fotoutställning på alla byggnader här och sen såklart berätta om byggnaderna. Det ska iallafall bli kul att fota. Sen så på våran lilla hajk som vi ska åka på på måndag så ska våran grupp ta kort på alla basgrupper och göra ett kollage om det. :) Det känns verkligen kass att börja skolan men det blir var man gör det till, och jag ska göra det kul ^^

Sweet dreams.

Nu går jag och lägger mig i sängen och kollar på Sex and the city :) Imorgon kommer jag lägga ut kläder som ska säljas. Endel är inte så snyggt enligt mig och vissa har bara inte används. Men jag tycker dte är jätte svårt att kasta eller sälja kläder, så dte är ett stort stepp i mitt liv ;)  Jag har skola imorgon så hörs kanske inte förs efter skolan.






Hot or Not?



Kristen Dunst outfit.
Hot or Not?


Dagens..

dagens humör: neurtal
dagens mående: bra
dagens borde: fixa mina ögonbryn ^^
dagens frisyr: utsläppt på dagen och uppsatt nu!
dagens klädsel: jenas, linne, stickadtröja
dagens planer: skolan vart det, sen softa.
dagens vill ha: pengar :)
dagens längtan: till nästa lov haha
dagens fundering: kommer mitt gymnasie val bli bra?
dagens beroende: nikotin
dagens tråkigaste: diska, haha
dagens tidning: har inte läst någon idag faktist.
dagens låt: Turn Around-Samantha Jade

Turn around





Samantha Jade - Turn Around
Skit bra!!

Mycket kläder till mig - Ja tack!

Det blev en jävligt lång lista medm kläder och skor jag ska skicka till Tom, men jag vet inte riktigt om jag är klar än, haha! jag funderar på att lägga ut lite plagg på tradera och här på bloggen och sälja lite. Tänkte om jag säljer lite så tänkte jag beställa hem lite nytt för pengarna :) Det skulle ju inte vara helt fel. Men jag är en riktigt fegis för att beställa från internet för tänk om det inte passar eller att man helt eneklt inte får kläderna! Har i vart med om något sådant?

Nu ska jag städa på mitt rum och sen ska jag nog rensa min garderob och fota lite plagg som ska säljas. Och om jag har tid så ska jag fixa till mina ögonbryn :) Om jag fotar kläderna idag så kommer jag lägga ut dom ikväll eller imorgon här på bloggen.

GE MIG!!!

Home sweet home.

Kom hem från skolan för ett tag sedan, och jag och tom somnade ganska snabbt haha ^^ så jävla jobbigt att gå upp så jävla tidigt på morgonen! Imorse ville jag bara ligga kvar och gå upp senare och bara sätta på mig kläder och gå till bussen men jag gick upp ändå och fixade mig.

Idag i skolan fick vi reda på våra "basgrupper" som man ska arbeta med och sen gick vi typ på en tipspromenad ^^ Fick även nyklar till världens minsta skåp, jag fattar inte hur man ska få plats med grejer där inne.

Nu ska jag kolla ut några klänningar eller nått som jag ska önska mig av Tom i födelsedags present :D Skriver sen.

Min bror är ju så bra på att fota med min systemkamera..
 

Skolan.

Just nu sitter jag i skolan och har data lektion och jag har redan haft det ämnet så jag kanks einte behöver ha det ^^ Skulle ju vara skönt fast ändå inte, får då får man ju hål timme och alla sitter på lektion. Det skulle ju vara ganska tråkigt iallafall.

Efter skolan ska jag gå till stan och köta cigg sen så ska jag träffa Tom för det är 22 månader mellan oss idag. :)

Sov gott

Ska upp 6.45 så nu är det dags att sova. Sov så gott kära läsare :)



(datumet jag och min pojkvän blev tsm)

dagens..

dagens humör: trött
dagens mående: lite små sjuk :/
dagens borde: städa
dagens frisyr: uppsat i en tofs
dagens klädsel: leggings, långt linne, rosa tjocktröja och sockor ;)
dagens planer: sova ^^
dagens vill ha: pengar
dagens längtan: till Usa
dagens fundering: när jag ska städa? :P
dagens beroende: nikotin
dagens tråkigaste: jag själv haha.
dagens tidning: ingen för jag har inte läst ngn idag.
dagens låt: Stupid Shit - Girlicious

Slut :(



Min pojkvän som tänkte köpa dessa skor till mig i födelsedagspresent och nu när jag skulle gå in och kolla hur mycket dom kostade så fanns inga kvar :( Det var så jag fattade det iallafall. jag som var helt inne på på dom här! Jag hade tänkt ut idag att dom beiga, rosa och dom svarta med rosa på skulle passa till den dära rosa Gås jackan jag vill ha :( Dom var ju så billiga också ju.. Fan!!

Greek!

Nu ska jag kolla på Greek! En skit bra serie, den borde alla se. Söndagar kl. 19.00 går det :) Rekomenderar!

Som Tom sa, det är som american pie fast inte lika mycket sex och sånt. :)






























Dålig uppdatering

Jag har vart riktigt dålig på att uppdatera både igår och idag. Men gårdagen så var jag ute hela dagen/kvällen med Tom och hans kompisar. Så då blev det inget. Och idag har jag bara latat framför tvn och sådär. Men ikväll ska jag blogga lite mer. Jag tänkte lägga upp en låt nu, igentligen tycker inte jag om "negerdunk" men vissa är faktist bra! Den blir bättre också när man såg han live på The Voice.


Jag ska börja sy!

Jag har betsämt mig för att börja sy kläder! När jag var under 10 år så sydde jag egna väskor av mina gammla jeans och grejer så jag ska nog klara det :) Först ska köket och så bli klart så ska mamma lära mig lite :) Hoppas det blir ngt snyggt. Jag kollar just nu på projekt runway och då blir man ännu mer sugen.




Gårdagens outfit



Kläning från Thailand
Leggings - Gina
Linne - Gina
Skor - Din sko
Örhängen - Glitter

PANK!

Var på stan med Danni idag och jag har inga pengar, skit sorligt! Och just när man inte har pengar så hittar man så mycket man vill ha. Men det får vänta ett tag - hoppas det finns kvar. Nu ska jag cykla iväg och träffa Tom och hans kompisar. Slänger upp dagens outfit imorgon eller ikväll för har inte tid nu. Ha det bra sötnosar :)

Saknar er tjejer!!

Stan med Danni

Snart åker jag ner på stan med Danni. fast jag har inget att ha på mig ^^ eller jag har besluts ångest. I-landsproblem haha. Men det är jobbigt att vara tjej tycker jag, iallafall om man är utseende fixerad.

Men jag skriver när jag kommer hem och så ska jag kasta upp en dagens outfit då också.

Skit gammal bild på mig och Danni. och nej, jag är inte lesbisk :P
 

"Dö-för-klänningar"



Jag skulle kunna dö för dom här 2 klänningarna + skorna till..
Någon som vill sy? ;)

Inget speciellt.

Idag har jag inte gjort ngt speciellt, drog hem till Tom och käkade middag. Jag var så duktig så jag cyklade hem till Tom (a)! haha. Sen så drog vi till Willys och köpte lite godis och sen drog vi hem till mig och kollade lite på OS och sen blev det såklart Jönssonligan. Och nu sitter jag här helt slut eftersom jag gick upp 8 imorse.

Dom här skorna skulle man inte tacka nej till!
Finns på Brandos.se



Ny bloggdesign

Nu har jag gjort  mig en egen bloggdesign. Jag var inte nöjd en den förra designen, fast min förra header var snygg :) Så nu har jag pillat ihopp något enkelt :) Jag är fortfarande missnöjd med en sak men jag vet inte hur man gör så ^^

Min förra header:


Heartbroken

Den här låten påminner om Malta också, det är många haha!
Men den här är verkligen Malta!!
LOVE IT!

T2 - Heartbroken (Ft. Jodie)


Skoldag 1+ dagens outfit

Första skoldagaen gick väl bra. Vi gick typ bara igenom lite papper och rundvandring så var det inge mer med det. Sen drog jag ner på stan en snabbis och mamma och John kom och hämtade upp mig. Vi åkte hem och käkade lunch och sen drog vi till min kusin Marie som nyss har fått en bebis :) En söt liten Lisa.

På bilden ser ni också ungefär hur mitt hår blev :) Fast det är lite blött fortfarande ^^
Så Danni där ser du, det blev ingen bolll haha!

Dålig kamera på mobilen jagvet!


Dagens oufit:
Kofta och linne från Gina.
Jeans - crocker
Skor - Bianco
Örhängen - Glitter

Skolan

Snart drar jag till skolan. Det var inte så jätte jobbigt att gå upp idag faktist, men det kommer nog bli svårare sen. Önska mig Lycka till!
Den osminkade saningen ;)

Gokväll

Sorry för min dåliga uppdatering. Mitt hår blev faktist bra, kommer lägga ut ne bild imorgon när jag kommer hem från skolan, för imorgon är min första skoldag på min nya skola. Jag är 91a för er som inte vet fast jag valde att hoppa av den linjen jag gick innan - det var inget för mig! Så nu får vi hoppas att det bli bra och att jag får hålla på med något jag gillar. Otroligt nog är jag inte nervös, men det kommer jag säkert vara imorgon eftersom jag har ingen aning vilka jag kommer gå med och att jag är själv nu i början, det är läskigt :P

Snart ska jag krypa ner i sängen och kolla på Sex and the city och somna till det men det kommer jag förmodligen inte göra för jag har sovit middag idag ^^ haha! Kommer nog bli ganska svårt att gå upp imorgon.

Och jag ska också säga att det är jag och Tom igen :) Hoppas på att det kommer gå bättre nu.

Här är en bild från igår när jag och Tom gick till ett bageri och köpte lite gott :)
Här ser ni då min underbara mototskaka och min festis och Toms fanta haha ^^ Intressant eller? ;)


Frissan

Nu är jag hemma hos Tom och snart drar han och jag iväg till frissan för jag ska klippa mig :) SKa klippa upp mitt hår lite mer, hoppas jag inte kommer se ut som en boll som Danni säger ^

Dagens outfit.

Tog en fika med Tom idag. Sen gick vi till Hälla shopping och jag shoppade lite, ni får se bilder sen :)



Kofta - Gina
Jeans - H&M
Linne - Jc
Armband från Malta.

fika

Nu åker jag iväg och fikar med Tom :) när jag kommer hem så bjuder jag på dagens outfit och lite andra bilder.
PUSS!

Low

Den här låten påminner mig om Malta :)
FLO Rida feat. T.Pain - Low
(det är lite prat i början^^)


Morning babes

Jag vaknade för en stund sedan och har bara hunnit att käka lite frukost och gå ut och ta en morgoncigg. Sen har jag ju suttit här ett tag. Jag har inga planer för idag heller, men har faktist inte så stor lust att göra något idag för jag är inte på världens bästa humör. Det slog mig nu att imorgon är den sista sommarlovs dagen för mig :O Då måste man ju hitta på något iallafall. Kanske ska dra med någon och sola lite solarium. Någon som har lust?

Det var ett bra tag sedan jag var ute och fotade. Men jag vet en sak jag vill göra. Jag vill fota någon med riktigta mys höst kläder när det verkligen syns att dte är höst ute, när löven håller på att falla ner. Jag måste fota något mer innan känns det som. Jag skulle vilja ha en studio. OCH ett nytt objektiv för mitt suger ^^ Men det ska köpas i jul i USA.

En bild på Elin som jag fotade i våras.

Photoshopade bilder


Stövlar



Dom här stövlarna skulle jag vilja ha i vinter :)

25/10-06 till 19/08-08



25/10-06 till 19/08-08 </3

They Talk Sh**t about Me


Solen skiner

Solen skiner ute idag och jag känner mig inte alls nå pigg. Jag vill ju så gärna hitta på ngt på dom sista dagarna på sommarlovet men det komer väl bli att bara ta det lugnt. Jag ser inte ett dugg fram till skolan startar och absolut inte hajken vi ska åka på :/ Jag är verkligen inte en skogsmänniska, jag är en stadsbrud som hatar smuts, bakterier och SMÅKRYP!!

Hittade en ny gammal bild på mig! Och jag ser inte ut sådär! Det kan nog mina närmaste vänner också säga för kolla mina höfter!! Dom ser ut att avra skit stora, och så där stor är inte jag :O Kolla mot mina ben liksom, det ser inte klockt ut! Jag har stört mig på den här bilden ett tag nu och jag fattar inte, för så där ser jag inte ut!!

Trött

Jag är så jäkla trött och har skit ont i huvudet. Känner mig helt slut i kroppen :/ Jag börjar nog bli sjuk. Danni är också sjuk nu så vi har väl Stocholmssjukan haha! Ikväll har jag bara tagit det lugnt och plockat lite i köket. Snart ska jag somna framför Sex And The City :)

Har photoshopat lite mer bilder idag, men jag undrar om det är någon som ens är intresserad av att se mina bilder?


Hot or Not?



Kelly Osbournes outfit
Hot or Not?


Stockholm - The Voice!

Nu har jag fått bilderna från Danni från Sthlm. :)
Danni och jag åkte upp till Sthlm för att gå på The voice och träffa folket från Malta. Först träffade jag och Danni upp Oskar, Johan och Alex. Vi gick och käkade på min favorit resturang Jensen Bofhous (stavning?). Sen rörde vi oss vidare till The Voice där man träffade på min kusin Unni mitt i röran :) Vi stog iallafall där ett tag och lyssnade på musiken. Sen kom Malin och Nadja som också är från Malta och vi alla drog till ett fik för vi orkade inte stå upp. Senare drog vi tillbaka dit till slutet när FloRida spelade och självklart kom Malta låten Low upp ;) Sen drog vi hem till Alex ett tag och sen drog vi vidare till någon vikingakrog men vi kom inte in haha. Vi drog istället till donken och käkade lite nattkäk.
Jag och Danni bestämmde oss för att sova kvar i sthlm, fast dte blev inte så mycket sova - låg vakna till halv 6 och gick upp halv 8! haha.

Riktigt roligt har det varit !<3

Här kommer lite bilder också.

 

Mr. Bones

Kollade nyss på en film med Tom - Mr. Bones. Väldigt udda film måste jag säga haha ^^ Och jag fattade nästan från början att dom hade tagit fel person.
.


Nu är all el och sånt skit bortaget från vårt kök och imorgon river dom det. Längtar så jävla mycket efter nytt kök - vårat såg förjävligt ut innan. Men det är ganska drygt för nu får man diska för hand efter sig. jag är lat! Mamma bad nyss mig att hjälpa till att ta bort allt från köket men jag orkar verkligen inte :P Men lite ska jag hjälpa till haha.


Kläder inför skolstarten



Här är några klädkombinationer som jag skulle/kommer använda nu i höst!
Vilken är din favorit? :)

Gjort denna på Stardoll.com

Can you hear me?



Enrique Iglesias - Can You Hear Me


När jag hör den här låten så tänker jag på Malta när vi åker i mini bussen med Keith (stavning?) på kvällarna och sitter och sjönger med :) Det var tider det - och jag saknar det som fan!

Måndag.



Nu är det endel som har börjar skolan och själv börjar jag på fredag och det känns ganska skönt iallafall. Jag vill ha ett längre sommarlov :( Det har verkligen gått as snabbt! Men det ska bli roligt med ny klass och ny omgiving men självklart är det lite pirrigt. Men somsagt det blir andra gången för mig nu med gymnasiet. Drygt att gå ut ett år senare än alla andra men det är värt det för då får jag gå en utbildning som jag vill gå på :)

Idag har jag iallafall inga planer för vad jag ska göra. Det är ju as kallt ute och jag känner mig fortfarande lite små sjuk :/ Jag vill inte att hösten ska komma nu, jag vill ha sommar året runt :)

En till bild från när jag och Danni fotade lite. Temat var "Parfym" som ni kanske märker ^^































Godnatt sötnosar




Godnatt på er :) Blir en tidig kväll för mig idag.

Helt slutkörd!

Jag tänklte faktist inte berätta om Sthlm nu, vill vänta tills bilderna kommer från Danni :) Det var iallafall trevligt.
Kan iallafall säga att dte blev abra 2 timmars sömn inatt, haha! Så nu är man skapligt trött. Jag somnade nästan nyss här framdör datan haha.

Det är väldigt drygt just nu för att jag har skit några cigg kvar som jag ska leva under kvällen + att man gärna vill ha en morgon cigg.

Jag märkte idag när jag kom hem att jag hade tappat min navelpiercing :O Och när jag testade att sätta i en anan piercing så gick det inte för ena hålet hade växt igen :S Men efter ett evigt tryckande fick jag igenom staven. Och just nu ser det inte klockt ut för min piercing sitter upp och ner ^^ Fick inte in den i "underhålet" haha! '

Annars idag har jag bara kommit hem från Sthlm och bara slappat - orklar inte göra ngt annat. jag rensade ioförsig ut våran kyl&frys sen orkade jag inget mer. Vi river ut vårat kök på tisdag, äntligen! :)

jag ska ju tatuera in 2 änglar på min rygg hade jag tänkt som ska föreställa mamma och pappa. Här är ett par vingar jag tycker om :) Tycker nog mest om dom längst ner till höger - det skulle passa mig bra - Lite mer tjejigt, Eller vad tycker ni?


The Voice 08

Snart ska jag och Danni åka upp till Stockholm och träffa killarna från Malta. Ska käka och sen blir det The Voice :) Så det blir inge mer bloggande för mig idag för jag kommer vara borta hela dagen!
PUSS!

Shopping

Idag åkte jag ju ner på stan med mamma och jag hittade ett par jeans som satt bra på mig :) Efter en stund kom Emelie ner och mamma åkte hem. Vi gick runt lite och kollade och jag käkade och så. Lämnade även in ett par klackskor för dom behövde klackas om.

Jeansen kom från HM :) Igentligen gillar jag inte ljusa jeans på mig eftersom man ser större ut då ^^ Men dom satt bra och var jätte billiga.


Fick även en rumpa i dom ^^ Jag har ju så liten.


Mina älsklings skor som nu är redo för att användas :)

Stan snart

Snart åker jag och mamma ner på stan och ska leta efter ett par jeans till mig och göra andra ärenden =)
Ikväll ska jag träffa Tom, Danni och Martin :) Jag visar upp det jag köpt ifall dte blir något sen.  PUSS!

Jag för några år sedan ahahah!

Godnatt

Har inte vart på så bra humör idag så därför har jag inte skrivit så mycket idag. Snart kommer Tom över hit och vi ska väl glo på tv och sen sova.

Godnatt på er.

Här kommer lite mer bilder som jag gjort i ps idag. Har man tråkigt så har man ^^

Vingåker!

Idag var jag, Tom, Maria och Philip på Vingåkers outlet. Jag skulle hitta ett par jeans men ajg hittade inga! Jag testade minst 30 par men ingen satt som jag ville. Däreot hittade jag 2 jackor som jag vill ha men jag köpte ingen av dom - hade inte tillräckligt mycket pengar med mig, så det blev ingen shopping för mig:( . Ska nog släpa med mamma dit  nästa gång=)

En babyrosa "gås" jacka. Hur underbart skön som hellst!


Hittade även denna underbara skinjacka! Jag skulle behövt en mindre storlek och ville ha den i svart men det fanns bara i ännu större storlekar. Hoppas det kommer in i mindre storlekar nästa gång jag åker dit för då köper jag den :)

Hot or Not?



Lindsay Lohans outfit
Hot or Not?


Vingåker imorgon

Imorgon åker jag och Tom till Vingåker och shoppa lite. Jag ska försökta hålla mig till ett par jeans, vi får se hur det går ^^ Visar upp imorgon vad jag köpt iallafall.
Sart drar jag hem till Tom och ska sova där eftersom vi ska åka ganska tidigt. Kanske skriver ikväll :)

Photoshop.

Har lekt lite i photoshop för att förbättra mina kunskaper.
Jag har tagit slump bilder från google och lekt lite med dom.
En dag ska jag bli bra ^^ haha


Hemma hos Tom

Just nu sitter jag hemma hos Tom. Igentligen skulle vi åka till Vingåker imorgon men det blir på torsdag istället. Jag vet inte riktigt vad jag gör här igentligen för Tom ska sitta och nörda hela kvällen med CS. Suck! Får väl sitta och spela ett beroende framkallande mobilspel. Kommer inte kunna sova heller eftersom han sitter och skricker :O Men jag kommer inte hem. Gud vilket klagande inlägg, sorry haha! Imorgon har jag inga planer, kankse ska ut och gå med min mamma eller nått.
KOmmer antagligen bli mitt sista inlägg för kvällen. Godnatt på er!

Dröm klänningar



Tänk att ha alla dom här snygga klänningara!
Jag har gjort detta på hemsidan http://www.stardoll.com/

Morgon.

Har precis vaknat av min väckarklocka och är allmänt seg. Idag ska jag städa mitt rum och gå ut på en promenad med mamma. Det är ganska skönt väder ute idag också, hoppas det bli mer av det och lite bättre :)

En ganska bra låt :)
Taio Cruz - Moving on

I kissed a girl

ehm.. En väldigt udda låt!


I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it


Uggs med text.

Uggs med text är något som jag vill ha nu i höst och vinter.


Idag

Idag har jag uppdaterat riktugt dåligt men jag har vart borta nästan hela dagen. Jag, Tom, Maria och Philip åkte till något as dåligt köpcenter utanför Sala. Jag köpte inget eftersom det fanns inget snyggt, men på onsdag så aknske det bli att åka till Vinnåker och shoppa :)
Ikväll har vi iallafall bara latat och kollat på tv. Det enda jag har planerat imorgon är att städa :P Måste göras igen.

Gud va tiden går sakta

Vad tiden går sakta när man sitter här fraför datan. Jag har gjort det hela kvällen och typ kollat runt på internet och snackat med folk och dte börjar bli riktigt borig! Men som sagt jag är inte trött och orkar inte gå och lägga mig ^^

Det är ngt knas så jag inte kunde lägga upp bilder här :S Tänkte visa er ett par gammla bilder på mig! Men en annnan gång.

27 par skor - Är det för mycket?



Hade städning för någon dag sedan och flyttade upp alla skor till mitt rum.
En del skor är riktigt fula och skräp hah! Som kolla dom sära spetsiga skorna längst ner hahah!
Det här är iallafall 19 skor på bilden plus 8 st till.
Är det många par skor enligt er?
not for me ;)

Snart tävling!

Inom kort så kommer jag lotta ut något så håll utkik :)



Vill också passa på att göra lite reklam om Toms blogg: http://forfreedom.blogg.se

Musik

Nu har jag gjort en ny kategori och det ska handla om musik.

Detta är en låt som jag har börjat gilla :)
Lady Gaga, Colby O'Donis, Akon - Just Dance

Hot or Not?



Paris Hiltons outfit
Hot or Not?


Rubrik

jag hittade ite på någon bra rubik så  det får bli så här. Har nyss vaknat från min pappas sköna säng. Han är inte hemma så då sov jag där istället brevid mamma hihi! Det var mysigt faktist, det va ett tag sedan man umgicks med min mamma. Idag har jag inga planer faktist, kommer väl bli att softa och fixa lite här hemma. Det är söndag och det är riktigt tråkigt! Usch och snart börjar jag skolan, fy va hemskt det ska bli.

Det va ett riktigt bra tag sedan jag fottade :( Jag har inte haft lust helt enkelt och jag orkar inte ta med mig kameran vart jag än går. Så stor och klumpig. Jag fattar inte igentligen varför jag tänker så för jag älskar ju att fota igentligen. Mitt dröm jobb skulle vara att fota människor med underbara kläder och smink för jag älskar allt det. Speciellt kläder&skor ^^

ändrade planer igen

Det blev aldrig ågon tripp till Tillberga haha. Så ikväll har jga bara tagit det lugnt och Tom kom över en stund och vi kollade på en Kalle Anka film ^^hah! Lite nostalgi över det hela.

En skit gammal bild på mig förra kisse Ronja. Miss her så much!



not a happy day

idag är inte en av dom bästa dagarna som jag vart med om, om jag ska vara ärlig. Men jag överlever och det är det viktigaste, ellerhur? :D Idag har jag bara slappat hemma, jag har inte velat gjort ngt annat heller. Igentligen skulle jag dra hem till Danne och Sandra men hade ingen lust med det för det blev knas och grejer. Jag var nyss och köpte lite kvällsmat och det blev godis haha! jag som hade bestämmt mig för att försöka inte äta sånna onyttigheter men vafan det är ju så gott (A) haha.

just nu blev det ändrang, jag drar till Tillberga nu hem till Danne :)

A shot at love

Nu har jag suttit här nästan hela dagen och kollat på A shot at love whit Tila Tequila 2! Man ka verkligen inte sluta kolla när man väl börjat och jag vill verkligen inte att det ska ta slut för det är riktigt bra! Jag är snart vid finalen och Bo och Kristy är kavr och jag hejar på Kristy för hon och Tila skulle vaar så söta tillsammans :) hihi!
Se det gratis på mtvs hemsida.

11.25

Blev väck av mamma för ett tag sedan och det var ganska bra så man kommer in i ryttmen igen innan skolan börjar. jag har ställt om dygnet totalt, jag kanske somnade vid 3 igår, fast ändå är det inte så sent.

Idag så ska jag först städa lite hemma och ta det vara lugnt sen ikväll blir det grillning hemma hos Danne :)













Stan

Idag åkte jag med Emelie ner på stan :) Det var ett tag sedan vi sågs. Det blev inte så mycke shopping för mig idag eftersom jag hade kanppt nå pengar på kortet men en piercing blev det :)

Jag vet att jag tar inte så bra bilder, men jag har tagit med mobilen för min andra kamera är urladdad!
Här är iallafall piercingen jag köpte och det är 3 st fjärilar på den ^^


Dagens outfit:


Jeans - Crocker
Skor - Din sko
Kofta - Vero Moda
Peace örhängen - Glitter
och linnet är från Glamour tidningen

Världens goaste Ikea fika



Igår så fikade ju jag och mamma på Ikea och vi åt chokladpuddig.
Det var verkligen matorgasm!! Hur god som helst och hur billig som hellst!

Bio-outfit



Ursäkta min försening ^^
jag hade på mig detta när jag var på bio i förregår.
En rikigt mysig och skön outfit - perfekt för bio!

Kofta, leggings och linne - Gina Tricot
Skärp - H&M
Skor - Belle
Örhängen - Glitter

Hot or Not?



































Christina Aguileras outfit
Hot or Not?


Mammadag!

Idag när mamma kom hem från jobbet så åkte hon och jag till Ikea och kollade lite grejer till våran källare. Vi tog också en fika där, mumisigt som fan :) Sen så åkte vi till K-ruta och kikade lite där och se till Plantagen och kollade blommar och sånt. Det var mysigt faktist =)

Jag har också vart duktig och hällt blåkorn på våran tomt. Annars idag så har jag suttit och kollat på Tila Techila (stavning?). Just nu är Tom här och han ligger i min säng och väntar på mig. Det är ju scrubs på tv - har saknat det! men igentligen vill jag se Sex and the city men ibland får man offra sig lite ^^

Godnatt sötisar.

Godmorgon Godmorgon!

Jag sov ut idag, ställde ingen klocka eller nått, det var as skönt :) Idag har jag inga planer faktist. Det känns ganska tråkigt men men.. Igår blev det iallafall bio fast jag gick med Danni, Loppan, Elin, Challe och Jeppe och vi såg på Batman! Det va faktist bra, ni borde gå och se den :)

Det var några utlänningar på stan som skreck blattar och heilade och grejer :O Dom kastade också en väska på Danni och Challe. Konstiga jävlar!

Hittade för någon dag sedan några bilder som Jimmy tog på mig i våras. Här är väl den bästa av dom alla... ingen blev särskillt bra.

Snart är sommarlovet slut. Det är 15 dagar kvar tills jag börjar (om jag räknade rätt). Jag vill verkligen inte börja skolan igen. Det är inte riktigt min grej. Men den här gången ska det bli bra! Jag ska försöka plugga så mycket jag kan och göra mitt bästa. Men så har jag sagt många gånger, men ska försöka nu. Jag blev lite bättre när jag gick på Carlforsska fast jag nästan aldrig var i skolan.

Ny bloggdesign

Nu har jag ny bloggdesign igen. Jag är inte helt nöjd över hur allt ser ut, men självklart är jag skit nöjd med min header som Sandra har gjort till mig :)
Jag kanske kommer fippla lite mer med den, vi får se.

Ikväll kanske jag ska på bio med Tom :) Om det blir något så blir det antagligen Narnia. Jag kommer att lägga upp min bio outfit senare ;)

Gårdagens outfit.



Kofta - Gina Tricot
Klänning - Sisters
Leggings - Gina Tricot
Örhängen - Glitter
Skor - Belle


Igår

Igår drog jag och Tom till Tillberga där Danne bor och såklart var Sandra där :)
Blev inte så mycket dricka för min del, har blivit en torris ^^

En bild på mig innan jag och Tom drog dit.


Jag vet att jag har usell kamera på min mobil!

Lite mer bilder från Malta

Bilderna kommer sakta men säkert ^^


Dannis snygga naglar


Dannis snygga naglar :)

Regn, regn åter regn

man blir så jäkla trött pådet här vädret. Men det är skönt att ha e anledning till att vara vara hemma och slappa. Jag börjar bli sjuk tror jag :/ Jag har ont i halsen och käånner mig lite hängig. Man får hoppas att det går över snart man vill ju ta vara på det lilla av sommarlovet man har kvar.

Och det är tråkigt med regn är att all färg är borta nu. Man får helt enkelt sola lite solarium innan skolan börjar.

Ikväll ska jag och Tom träffa Sandra och Danne :) Ska bli trevligt, det var länge sen vi sågs men nu blir det av.

Här ser ni hur mitt hår blev. Ser gulare ut på bilden för att mitt hår är blött.
Och sen har vi bilden på min nya navelpiercing och det är riktigt dålig kvalitet men vafan ^^ haha

Hot or Not?



Angelina Jolies outfit
Hot or Not?

Stan

Idag var jag på stan med Danni och jag köpte en navelpiercing och hårfärg. Ni får se resultatet sen, för jag sitter med färgen i håret nu. jag visar också min navelpriecing.
Och såklart gick jag och Danni till Waynes och köpte choklad med mashmellows (stavning?) haha. Fast den var ganska misslyckad denna gång. Danni hade fixat sina naglar  - skit snygga! jag skulle också vilja göra det men nu är mina naglar långa fast inte så välvårdare ^^


Greek

Snart kommer Tom hit och han ska sova här så det blir väl lite mys med grönskaer och dipp och lite sånt :). Idag har jag vart jäåtte duktig och städat mitt rum för det behövdes verkligen, det såg ut so ett rent helvette. Men nu äår det gjort fast har lite kvar. Jag ska ta upp alla mina skor i mitt rum och jag undrar hur det får plats men det ska väl gå ^^ Anledningen är att vi snart ska bygga om vårat kök+toa+spa och då måste allt bort där. Och imorgon blir det stan med Danni och jag ska försöka hitta någon snygg navelpiercing och självklart kommer jag koma hem med något mer ^^

Jag kollade idag på någon serie eller nått som hette Greek - Det var riktigt bra. Måste kolla upp när det går eller är det någon som vet?

Hot or Not?



Kristen Dunsts outfit
Hot or not?

Hemma dag

Idag ska jag ha en hemma dag och umgås med min familj. Det var ett tag sedan nu - vi har knappt hunnit prata så mycket på dom senaste veckorna. Inte ens sen jag kom hem från Malta. Så ikväll ska jag visa bilderna därifrån och så hade vi tänkt att sätta på en film och äta lite grönsaker och dipp, MUMS!


HAHAH, detta är en bild som är väldigt gammal. Det är på julafton i Thailand.
På bilden är det: Pappa, 2 thaitjejer, mamma, jag och min bror. ^^ Ojoj, vad söt man var då!
 

Rubik

Jag tycker det börjar bli jobbigt att komma på rubriker nu för tiden ^^ Har ingen fantasi. Idag har jag inte kännt mig på topp, det känns som om jag börjar bli sjuk och det känns ju inte så kul nu innan skolan börjar, man vill ju ta vara på det lilla kvar man har av sommarlovet.

Vi har iallafall vart på Media market idag och kollat på saker. Jag gick runt där bland alla systemkameror - jag vill uppdatera mig känner jag. Men det var ett tag sedan jag fotade faktist - det ska bli mera. Sen så kom det gäster till Tom (eftresom han fyller) men vi var inte särskillt sociala. Vi gick ut och träffade Philip och Maria ett tag när vi skulle ut och ta en cigg. Och nyss kom vi in för vi var ute nyss och träffade Emelie på en cigg. Det var ett jäkla bra tag sedan jag och hon sågs. Jag fick iallafall tillbaka mina efterlängtade kläder som hon lånat av mig.

Mitt humör just nu är IRRETERAD för jag måste ut och handla cigg men det har aldrig blivit så och nu är det flesta stängt!

GRATTIS TOM!

Idag är det Toms dag och just nu är han på skatt jakt i huset och leta efter en present, som när man var liten ^^ Men han är liten för han fyller bara 16 år :) Så idag blir det att vara här hos han och fira han, hans släkt kommer och grejer. Min present till han är ganska opersonlig, det blev ett present kort på MQ åt han. Men han har inte öppnat den än så hoppas han inte läser min blogg nu haha.


Sugen på att inhandla nya höstskor


Kanske inte så jätte höstiga men jag fasnade för dom svarta pumpsen skulle vara snyggt till ngt svart med röda accecoarer.



Dom bruna skulle passa mig perfekt till min bruna skinjacka.



Dom här skorna skulle vara snygga till ett par jeans och en mysig kofta.



En lite mer "fin" stövel. Skulle vara snyggt med svarta stöveln med tunna strumpbyxor och någon fin klänning till.



En lite mer rockig stövel



Den här modellen blev jag kär i! Vill ha båda färgerna - MUMS!



Tyckte den här skon va tuff för att det var öppen tå på den.



Den senaps gula var ju hur fin som hellst. Senapsgult på hösten det gillar jag.



Alla skor kommer ifrån Victoria Secret - min favorit hemsida!

Kvällen

Nu är mormor och Göte här och vi ska snart käka middag. Sen ska jag hem till Tom och sova där. Ikväll har jag lust med att äta pannkakor med jordgubbar och glass under en filt och kolla på någon riktigt bra film. Att jag är sugen på pannkakor hela tiden ^^

Idag har det vart riktigt dåligt väder så jag bestämmde mig för att göra lite nytta nu innan skolan börjar. Jag tog alla mina skolblock och rev ut allt gammal så dom blir som nya igen och satt på vita ettiketter på framsidan. Känner mig ganska duktig faktist.

Tänk va lite det är kvar på sommarlovet, riktigt tråkigt och det har verkligen gått för snabbt. Men då blir det nya tag på livet.

Så här har jag sett ut - liten och söt. Det var kanske 2 år sedan. Saknar min jacka också ^^


Hot or Not?



Christina Aguileras outfit
Hot or Not?

Fredag

Det blev ingen kryssning på söndag men kanske någon dag nästa vecka. Idag har jag inget planerat kommer väl bara bli att softa som vanligt. Idag är iallafall min mobil klar så nu har jag användning för den :) Imorgon fyller Tom år och då ska jag vakna vid hans sida och hoppas att få pannkakor till frukost ^^haha. Det ska hällst vara med jordgubbar.



RSS 2.0