Torsdag och Fredag :)

Igår åkte jag hem till Swahns lägenhet där Mickis och jag gjorde klockor (Tiden är inne UF) till vårat företag. Sen gick jag på träning och kom till baka dit där dom hade lagat mat åt mig och till dom själva förstås. Sen försökte vi hitta på ngt att göra. Sen runt 23.20 drog vi ner på stan för vi skulle köpa energi dryck men fick sen gå till en mack istället. Sen kom Irre, Dan och David och det börjades dricka lite och vi spela spel. Det var en trevlig kväll :)

Tog bussen hem imorse 8.39 haha. Då var jag sjukt trött, mådde illa för jag var hungrig haha. När jag kom hem åt jag frukost och gick och la mig och sov i några timmar. Sen gick jag upp och gjorde lunch, sen softade jag lite. Sen gick jag och la mig och kolla på Sex and the City och jag somnade och sov i några timmar till. Sen kommer mamma upp och väcker mig, och lägger sig brevid och pratar lite :) Sen var det dags för middag.

Nu har jag duschat och satt på mig kläder och fixat håret lite. Väntar just nu på att min pimp Mickey ska ringa så kanske det händer lite ikväll :)<3

Ta hand om mig-dag!

Idag har allting handlat om mig! haha. Nejdå, mamma också :) Jag har verkligen tagit hand om mig själv idag, och mamma.

Först åkte jag till frissan och tog bort det slitna, 5 cm :( Fick sepeations ångest haha. Älskar mitt långa hår (även fast det inte är så stor skillnad). Sen när jag kom hem så fick jag en helkropps dubbel skrubb av mamma. Tog bort alla gammla brun utan sol rester. Sen så gjorde jag en helkropps skrubb på mamma och sen gjorde jag en alg inpakning. Medans den verkade så hoppas jag i bubbel badet med sköna grejer i, och sen åt jag prinsess tårta när jag låg där i haha. Kännde mig som en riktigt prinsessa idag ;)

Snart hade jag tänkt att spraya mig med brun utan sol, och färga mina ögonfransar - får se om jag orkar, annars blir det imorgon om jag har tid :)

Här låg jag idag och mös med prinsess tårta :)

Min Sthlms tripp.

I fredags åkte jag till Sthlm även fast jag hade min hosta. Men Unni och jag hade snackat i flera år att jag skulle komma upp till Sthlm, kan inte missa när min älksling fyller 18 år.

I fredags så var vi ute på Grodan där vi hade VIP bord. Det var en riktigt trevlig kväll men kunde inte dansa så mkt som jag ville för var slut så blev mer sitta och ta det lugnt.

I lördags så gick jag och Disa och käkade pizza till frukost och sen gick vi hem och tog det lugnt. Sen gick vi hem till deras pappa på fika. Sen drog jag, Disa, Unni och Ramin på bio. Vi gick på I Love You Philip Morris eller vad den hette. Den var skit bra :) Sen åkte vi hem och sov.

I söndags så skulle jag åka hem men då såg jag att alla tåg var inställda och då tänkte jag åka buss men kunde inte boka biljett för mitt simkort hade lagt av. Så när jag skulle köpa biljett var det dessutom fullbokad så kunde aldrig åka hem så fick lov att stanna kvar en natt till. Den dagen blev det bara god middag och godis framför tvn och film.

I måndags så hade jag jävligt tur. Det fanns bara en buss som inte var fullbokad och den kom jag med som tur var :)

En bild från "the moment" haha :)

RSS 2.0