Sunny day and Linda Rosing

Hej på er.
Vilket underbart väder det har vart idag!
Skolan var det somvanligt idag och jag, Lina och Johanna gick till Spicy och käkade lunch. Sen så gick vi lite på stan och jag köpte ett skit gulligt hårband från barnavdelningen haha. Sen bar det av till Viksäng där vi hade en lektion. Sen gick jag på en liten promenad och satte mig och vänta på Tom tills han kom med bussen. Vi gick hem till honom och vi har sovit i olika omgångar, pratat massor, busat och kollat på den rätte för Rosing.

Huga vann :) Jag tycker ändå det var gulligt fast många tycker det var helt cp. Men kärleken har ingen ålder? Jag gikc iallafall in på 5ans hemsida och såg att det inte är ngt mellan dom. Så uppfattade jag det eftersom hemsidan är överbelastad så kunde jag inte läsa allt, bara rubriker. Jag diggar iallafall Linda Rosing punkt slut.

dagens outfit


Väldigt ofixad idag men somsagt jag försov mig så hann inte slänga på mig något snyggt.

Tjocktröja - Marwin
Jeans - Crocker
Linne - Glamour

Sommarkänslor

Den här bilden ger mig verkligen sommarkänslor :) Himmlen är blå, gräset är grönt och det är jätte mycket blommor.
Saknar verkligen värmen.

Jag är med och tävlar om ett par solbrillor från Ray Ban.
Var med du också.
Clubmasters

Bilder från helgen med tjejerna



Bilder säger mer än tusen ord ;)

Dålig updatering!

Jag har inte skrivit här på länge men har vart hemma hos Danni med Elin och Loppan. Sov där också, ni får bilder imorgon och så. Ska snart gå och sova så.

Hoppas ni inte har saknat mig för mycket bara ;)
Xoxo /mahlin

Min dag

Har sovit hemma hos Tom och det är därför jag inte har bloggat något. Nu är jag iallafall hemma. Ska nog snart hoppa in i duschen och börja fixa mig lite, kanske blir utgång ikväll :)

Har även köpt hårfärg idag så ska färga håret någon dag här framöver :)
Kan inte vintern vara över snart?

Shoho

Min dag var inte så dålig länge, var bara lite irreterad. Jag är ett riktigt mens barn :)

Åkte iallafall till Hälla med Tom och han köpte ett par nya skor. Jag letade efter bhar och jag blir så arg på vissa bhar! När man har lite större kupa så tar dom bort all push up? Det är dåligt tycker jag.
Nu är jag hemma hos Tom iallafall och vi har kollat lite på Lets Dance och senare ikväll ska vi se Gran Torina eller vad den heter.
 
Fan vad jag vill ha sommar och åka utomlands! Om jag får sommarjobb ska jag nog åka till Grekland med tjejerna och Frankirke med Tom. Jag vill ha pengar!

I have a bad day

Dålig dag idag, kommer nog inte skriva så mycket..

Godmorgon!

Eventet på Make Up Store var inte så jätte kul. De sminkade en tjej och vi fick kolla på. Jag köpte ingenting men dom andra gjorde det. jag ville köpa men jag har inga pengar. Så blir det ofta i slutet av månaden, studiebidraget borde höjas!

Vi alla åkte hem till Danni och kollade på "Säg att du älskar mig". Den är så jävla hemsk men tyvär sann. Sen så sov jag kvar där igen. Har legat och dragit mig lite imorse eftersom jag är ledig idag igen. Det är så jävla skönt :)

Idag ska jag ta min första spruta mot livmoderhalscancer :/ jag är nervös, tycker inte om sprutor. Sen så ska jag luncha med mammsen och senare ska jag träffa Tom. Måste börja städa lite nu och fixa mig....

Xoxo Mahlin

Dagens & bikinisar

Ikväll blir det event på Make Up Store :)
Idag har jag bara slappat hemma, tagit hand om mig själv :) Tog först en skön lång dusch och rakade mig lite sen smörjde jag in mig med min nya favorit bodylotion från Victoria Secret. Den luktar vanilj. Sen målade jag om min naglar till rött och plockade mina ögonbryn och nu sminkade jag mig. Fixa fötterna jag jag nog i helgen.

Jag har även testat alla mina bikinisar. Nu har jag bara 13 stycken hela och sen lite lösdelar. Några sitter inte särskillt bra men det är bevis på att tuttarna har vuxit mycket fast man inte tänker på det själv eftersom man ser dom varje dag haha. Jag ska nog iallafall köpa några nya i år. Jag har hittat en älsking som jag vill ha. Den är väldigt rosa och det har jag bara en av men trosan är så jävla stor.


Kolla vilka underbara ögonfransar jag fick :) Love my blue eyes.


 
Ögonfransarna ser cp ut på den här lilla bilden men dom blev jävligt långa med min nya mascara.



Dagens outfit är faktist allt från Gina Tricot :)

Vote for me

Jag är utvald på emmajuli.blogg.se och kan bli veckans blogg. Rösta gärna på mig :)
Klicka -->här<-- för att komma till inlägget :)
Jag är nummer 2 :)

Ledig :)

Idag är jag ledig från skolan och ändå gick jag upp 07.30 för igår så sov jag kvar hos Danni och dom hade skola. Igår var jätte trevligt, Loppan, Elin, Michelle och Danni var där. Det var ju lill lördag och vi tog lite dricka. Det blev en trevlig tjejkväll :)

Vid 10 idag får jag reda på om jag kan hänga med tjejerna på ett event på Make Up Store. Hoppas, det skulle vara kul :)

Våffeldagen och powewalk

Åt nyss våfflor och snart kommer Danni, Loppan (tror Elin och Michelle också) och hämtar upp mig så ska vi powerwalka hem till Danni.
Riktigt skönt att vara ledig måste jag säga. fast imorgon ska jag nog städa. Vi hörs kanske ikväll. Puss på er.

2 år och 5 månader

Åh vad glad man blir när det är sol ute :)

Jag måste bara säga till alla mina vänner som läser att jag inte har pengar på mobilen. Så ring isället!

Slutade vid 1 idag, skit skönt :) och nu har jag helg!!! Det skulle bli Kg fest ikväll men det blev det nog inget av. Så nu har jag inget planerat. kan inte få tag i någon heller haha.

Idag är det 2 år och 5 månader mellan mig och Tom :)<3


Gult


Gult från Gojane :)

Farbror Doktor

Idag var jag illamående igen och mamma och jag åkte till doktorn och så. Han klämde lite på min mage och vi pratade lite. jag ska göra lite förändringar så får vi hoppas att det blir bättre :) Fast jag tror fortfarande att jag har en känslig mage helt enkelt.

Senare kommer Tom iallafall och håller mig sällskap :)
& imorgon är det sista skoldagen på den här veckan - så skönt!


IAM IN LOVE!


JAG ÄLSKAR LAUREN CONRADS KLÄDKOLLEKTION!
Fan att jag missade det när jag var i USA :(
Så här skulle jag lätt kunna gå i sommar med ett par gladiator skor!
Ska försöka hitta någon likande klänning, vet ni?

Home sweet home.

Skolan idag har vart riktigt seg för jag har vart så himla trött så nu känns det bra att vara hemma :) Skönt är att vi är lediga torsdag-fredag. Eller är alla det?
Det ryktas om KG fest på onsdag? Skulle vara kul, jag missade ju den förra. (KG är förkortning av Kopparlunds gymnasiet för er som inte vet som också är den skolan jag går på)

Snart kommer min älskling hit och vi får väl se vad vi hittar på :)

Xoxo Mahlin<3






Vinn fotografering.


Jag är med och tävlar om att bli modell för en dag. Var med du med!
Klicka här eller på bilden för att komma till tävlingen.

Städa städa

Städa städa, det är vad min dag består av idag. Ska fortsätta sräda lite nu. Hoppas ni har dte roligare än mig <3

Snygg tee! Give me.

Mys med älsklingen

Idag har jag haft en jätte mysig dag med Tom. Vi har vart på Hälla och kollat runt där och sen satt vi oss på Ikea och fika. Satt där flera timmar och bara pratade :) Det var sjukt mysigt. Sen så gick vi hem till honom och snart börjar Robinsson. Sen så ska vi kolla på Yes man.

Hoppas ni får en bra kväll.
 Xoxo

Godmorgon!

Det blev en rolig kväll igår. Först åkte jag ner på stan och träffade upp Sanna, Kajsa och Mini. Sen så gick vi till Oxbacken där det var någon fest. Där stannade vi inte länge och vi drog till Skiljebo. Träffade Chanti som jag inte träffat på år och dar, :)

Nu ligger Tom i min säng och sover. Vill inte väcka honom för han kommer vara så sur då.
Ska nog käka lunch idag på stan med Danni, Michelle och Loppan.

Det blev inga bilder igår heller. Jag är dålig på sånt.

Utgång

Nu blir det utgång. Hoppas ni får en bra fredagskväll alla :)

Twentyone!


Så jäkla snygga skor!

Godmorgon :)

Idag gick jag upp lite tidigare för att jag skulle städa huset. Är inte klar än men måste börja fixa mig. Idag har jag inga planer, får se vad som händer :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss

Män som hatar kvinnor

Först var det skola idag och sen blev det hem och vila lite, börjar må illa igen. Sen så blev det ner på stan och träffa några från min släkt och vi gick på bion Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra tycker jag! Mycket se värd och berörande.
Efter filmen så gick vi alla till Cornetto och fikade. Jag tog såklart chailatte och mamma och jag delade på morotskaka och en negerboll (ja, det heter så!!). Man måste ju synda ibland!



Löshår

Jag vann en bloggtävling förrut och vinsten var löshår. Det är tyvär fel färg och för lite hår och dte går inte att färga. Men nästa månad ska jag köpa löshår! Jag känner mig så snygg i det. Tog lite bilder med mitt som jag har hemma. Visst är det fint? :)

Dagens outfit med mera :)

Jag och Johanna kom till skolan idag med väldigt lika outfit haha! Så gulligt hahah.

Det jag hade på mig idag då:
Jeans - Vila
Cardigan - Svea
Linne - Gina Tricot


Hahha! Så söt bild på Emma (i mitten) Hon har så jävla litet huvud haha!
'

My day

Mötte upp Danni och Micelle på stan och vi satte oss på Waynes och fikade. Köpte såklart min kära chailatte. Jag shoppade inget idag för min apengar är slut nu =( Men jag shoppade ju igår så.

Vädret var så himla underbart idag :)


Chailatte in my heart <3


Skolan - stan

Just nu sitter jag i skolan. Började 12.00 och slutar 13.15 så det är ganska skönt. Efter skolan ska jag möta upp Danni på stan. Tyvär har jag inte så mycket pengar så kanske inte blir så mycket shopping men en chailatte går alltid i :)

Kommer bilder fårn skoldagen och dagens outfit lite senare när jag kommit hem!

Stan

Förlåt för jag inte har bloggat idag men idag var dte först skola och sen drog jag och Johanna ner på stan och kollade på massor. Vi tog även en fika. jag hittade ett par jeans och en bas tröja som man alltid behöver. Sen kom Maria ner på stan och vi kikade lite till.
Jag visar bilder imorgon har inte tid just nu.

Sen drog jag hem till Tom och vi drog ganska snabbt igen hem till mig och då blev det mat, Den rätte för Rosing och Andra Avenyn. Så har inte haft tid att blogga. Vänner och pojkvännen går först såklart :)

Imorgon ska jag ner på stan igen och den här gången med Danni :)

Jag på min tomt.

Kunde det vart jag?

Jag har inte berättat om i fredags när en skåpbil där en gubbe stannade och frågade om jag ville hänga med. Självklart tackade jag nej och mamma ringde precis samtidigt som han stannade också. Nu blev jag skit rädd när jag läste denna artikel. Det är altså i samma stad (Västerås)



HJÄLP? Kunde det vart jag? Är det samma? Tänk om mamma inte hade ringt och han hade släpat in mig i bilen! Usch, nu är jag rädd!


Mahlin dissar och gillar!

Det var verkligen skit länge sen jag körde Gillar och Dissar listan!



- Våren
Att våren är på väg och att man kan ta av sig alla äckliga vinterjackor och vinterskor. Snart är det dags att sätta på pumpsen och klänningarna. Det ska bli så härligt!

- Skjortan
Det är så jäkla snyggt med en skjorta och ett par skita jeans till ett par söta bellerinas eller ett par pumps. Det kommer jag sblout använda i vår och sommar :)

- Chailatte
Det är så jävla gott! Kärlek till chailatte<3



- Långa klänningar
Långa klänningar ner till fötterna tycker jag kan vara snyggt på kändisar men jag tycker inte det är särskillt snyggt in real life. Jag tycker det är snyggt när man visar sina bruna ben på sommaren. men vem vet jag aknske ändrar uppfattning senare?

- Caroline Af Ugglas
heter hon ens så? Hur fan kan man tycka att hennes låt var bra? Den sög verkligen. Hon kom 2a? Jag fattar det inte. Antigen tycker man inte om henne eller så gillar man henne och jag gillar inte hennes låt!

- Droger
Hur äckligt är det inte med folk som knarkar? Det är bara onödigt och man blir konstig.

One more drink



Ni vet Heidi Montag från The hills? Hon har nu gjort en egen låt. Vad tycker ni?

Shopping

Glömde visa vad jag har köpt i fredags.
- Babuörhängen
- Pälsväst
- Kjol
- Navel piercing
- Present till Maria, ett kitt från Body Shop.


Rösta på mig till veckans blogg.

Snälla söta, rösta på mig till veckans blogg hos makeupartisten :)

Melodifestivalen

Vad tycker ni om melodifestivalen som var igår? Vilken var eran favorit?
Jag tyckte det var många bra låtar! Höll inte på någon speciel men jag tycker nog faktist att EMDs låt var en av dom bästa. Jag tycker att låten som vann var skit cool :)

Dagens outfit


Kjol - Gina
Tröja - Puma
Väst - Gina
Örhängen - Glitter
Halsband - Usa
Leggings - Gina
Stövlar - Bianco

Söndag!

Förlåt för jag inte har bloggat idag men min underbara pojkvän har tagit upp min tid :) Vi har lagat mat, kollat film och han har fotat mig så bilder kommer ikväll! Ni ska även få se vad jag shoppade i fredags.Nu ska vi kolla på Wipeout.

Hoppas ni har haft en bra dag.<3

Lördag

Tjejmiddagen igår var trevlig. men tyvär så blev det inga bilder fast jag sa det haha ^^ Vid 12 igår så åkte jag hem till Tom och sov där. Nu sitter jag hemma och väntar på att Tom ska komma tillbaka. Han och min bror är på Media Market och skulle kolla på något.

Jag är så himla sugen på Chailatte <3

Tjejmiddag

Snart ska jag röra mig. Ska hem till Maria på tjej middag :) Har med min kameran så lite bilder kommer. Kommer även upp bilder på min shopping.

Ska träffa upp Mikkis på stan och sen går vi till Maria :)

Hoppas ni får en bra kväll <3

Jag och Mikkis <3

2 kilo på 5 dagar!!

När jag ställde mg på vågen imorse blev jag super glad! Jag har gått ner 2 kilo på 5 dagar! :D Fyfan va taggad man blir att fortsätta.

DAGENS OUTFIT!

2 par leggings - Gina
Linne - Gina
Kofta - Att.

Väldigt tråkig outfit men ska klä upp mig ikväll isället :)

Bloggtorka

Idag har jag pluggat arslet av mig. Jag gjort ett hel hemtenta idag! Den är väl inte skit bra men den får duga. Nu är det Big Brother på tv som jag följer på kvällarn och snart ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon blir dte skola och göra klart arbete om Martin Luther King sen blir det ner på stan och shoppa och hitta något till Maria som ska ha tjejmiddag för hon fyller år idag :)

GRATTIS MARIA 17 ÅR :D<3 (FLUM BILD)

Vila i frid.

Vila i frid Tommy!
Han somnade in idag 090312<3

Lite nytt på bloggen!

Har lagt till lite nya reklamer på bloggen nu. Vissa försvan när jag fick min nya bloggdesign. Nu har jag iallafall pluggat i många timmar och det har gått bra :) Inte mycket kvar att pluggandet nu, det är as skönt!

Har ju lovat mig själv att köpa ett par nya tygskor (inte exakt dom på bilden) ifall jag klarade av allt pluggande denna vecka. jag kommer nog köpa dom endå men det är ju bra att ha ett mål (a)

Så lite shopping blir dte nog på fredag efter skolan :)



dagens

Hej på er!
Skolan var ganska seg idag för jag hade svenska redovisning och fyfan vad det gick dåligt! Hoppas jag går g iallafall, det är mitt mål i nästan alla ämnen förrutom vissa kanske man siktar lite högre.

Nu ska jag iallafall plugga som vanligt denna vecka. Måste nästan göra klart ett arbete idag och det går verkligen inte bra för mig just nu. Får göra mtt bästa helt enkelt.

Jag känner att jag på senaste tiden har skrivit tråkiga inlägg men det händer inget spännande och jag har ingen tid över att lägga ner på bloggen. Skola och vänner går ju först sen kommer bloggen.

Dagens outfit och makeup!

Linne och leggings - Gina
Kofta - Espirit
Sjal - HM
Örhängen - Glitter


Det ser ut som jag har skit mycket rouge på bilden :O

Keso <3


Keso <3 Mahlin

Dålig bloggtid

Just nu är det ingen bra bloggtid för mig. Jag har så mycket i skolan så det blir inte lika mycket bloggande. Men ni få stå ut kommer snart bli bättre :)

Idag var det skola och sen drog vi till UF mässan i Friidrottshallen. Det sög tycker jag. Fick inte heller några ideer tills jag ska göra det nästa år. Sen så gick jag och Maria ner på stan och jag gick till Waynes och köpte med mig en chailatte och hon gick hem. Sen när jag kom hem så åkte jag och mamma direkt och handlade mat. Sen så la jag mig i soffan och slömra till lite. Sen mat och sen The hills och nu sitter jag här och snart ska jag börja plugga.

har glömr berätta här i bloggen att jag har börjat med min diet igen. Började igår och hittils har det gått bra :) Man får ju äta så mycket gott så jag klagar inte.

Juste idag i skolan så serverade dom rå köttfärs och då sa jag till och han sa till mig " Det är inte rått, ät och se glada ut!" Sen så upptäckte han att det var rått och då blev det liv! Så sjuk kille.

Det blev ett lång ganska värdelöst inlägg känns det som ^^

Ny bloggdesign :)

Nu har jag sett förändring här på bloggen. Tack så mycket Malin! Är mer än nöjd. Så vad tycker ni?

Det här är min gammla header!

Ny blogdesign på g :)

JAG HAR VUNNIT EN TÄVLING :D Jag vann en jätte snygg bloggdesign som Malin har gjort! Den är på ingång iallafall. Är jätte glad.

Bevakar du mig?

Det är många som säger, bevakar du mig på bloglovin så bevakar jag dig och ibland går jag med på det. Men nu vill jag veta vilka som igentligen gör det?
Om ni inte svarar tar jag bort er!

Shoppaholic?

Jag är så sugen på att shoppa så det inte är sant! Men jag fick ett tips av en läsare att mina jeans som jag vill ha som är slut överallt kommer vecka 12 så så ska jag spara lite pengar tills dess så får man hoppas på att dom finns då :) Är verkligen helt förälskad i dom!

Jag känner verkligen suget efter shoppa nu! Synd att inte min ekonomi räcker till allt  bara ;/
Om jag hade råd så skulle jag beställa den här bhn från USA. Jag har redan en lika dan men vill ha flera, den sitter skit bra och är as skön. GE MIG PENGAR? :)


Mahlin eller Holly?

Hej på er.
Har bara slappat nu på morgonen. Har försökt pluggat lite och kollat på film. Snart ska jag lägga mig och kolla på filmen Notting Hill och skriva om filmen - det är också ett skolarbete! Har så jävla mycket just nu.

Det var länge sedan jag körde en lookalike.
jag har hört från folk att jag är lik Holly från Playboy Mansion. Själv tycker jag inte det! och inte på den här bilden heller. Vad tycker ni?

Lista på saker jag ska ha till våren

- Bastoppar, det är ju alltid bra att ha.
- Kjolar, både jenas och söta höga.
- Tee, vill ha flera olika med snygga tryck osv.
- Väskor, då har jag ju inte lika stor jacka till våren så måste ju ha plats med alla saker.
- Solbrillor, vill ha flera stycken olika snygga.
- Bikinis, jag har redan 24 stycken men varför inte ha mer?
- Trasiga jeans, måste hitta ett par snygga. Mina favoriter är slut :(
- Trosor, det behöver jag bara.
- Skor, vem behöver inte snygga skor?
- Klänningar, söta och färgglada som kan bäras till bruna ben.


Lördag

Hej på er :)
Jag vaknade vid 12 ungefär och jag har bara slappat sen dess. Eller jag och också hjälpt till att flytta hyllor nere i källaren. Fan vad jag gjorde illa mig. Fick en hyllspets på min hand och fick ett jack i handen. Nu är jag skit svullen och har skit ont. Stckars lilla mig.. haha.

Idag har jag inga planer än.. får se vad som händer helt enkelt. Kommer bli en lugn kväll iallafall för min del. Borde igentligen plugga men har ingen lust idag heller.

Videoblogg!


Nu får i se en lite bättre videoblogg och dessutom är jag osminkad ^^

Chaite<3

Just nu sitter jag ensam hemma och har skit tråkigt. har precis lagat mig middag. Det blev en tonfiskröra och tacobröd - det är hur gott som hellst :) Just nu sitter jag och dricker chaite och det är mumsigt :) Vi hade ingen mjölk hemma tydligen så blev ingen latte liknande tyvär.

Blir en chillarkväll för mig själv. kanske ska kolla på Kniven i hjärtat som jag har lånat av Eve. Somnade förra gången jag såg första avsnittet. Igentligen borde jag plugga men det känns så tragiskt på en fredagkväll. Men ska försöka mig på lite iallafall.

Jag som liten bebis med min "docka"
. Jag var inte smal som liten precis.
 

Hhoho

Kom nyss hem ifrån skolan. Satt kvar med Mikaela ett tag för vi hade inget att göra. Men nu är jag hemma och har ångest över att jag inte har något att göra. Alla ska väl festa och har ingen lust med det denna helg. Kommer väl drunkna i mitt plugg... Kul helg haha!

Jag är så jävla trött på mitt hår just nu. Jag har lust att klippa av en del som bara hänger där och ser fult ut. Sen så är färgen inte bra. Jag är ljus upp till och mörk nere i topparna. Men vågar inte testa något mer med mitt hår nu. Jag trivs iallafall bättre i brunt hår!

Xoxo Mahlin<3


You sin my head right round



Flo Rida - Spin Right Round!
Ny part låt!

Vad tycker ni?

Dagens outfit



Riktigt ful bild men skit samma haha :D

Spetströja - Gina
Linne- Gina
Jeansleggings - Vila
Kofta - GIna
Fast koftan hade jag bara på mig imorse för jag frös.

Skolan

Skolan tar död på mig just nu! Jag har så jävla mycket att göra, kommer inte hinna allt. Det här ska jag vara klar med denna vecka och annat nästa vecka. Det känns som om jag kommer sitta inne hela helgen och plugga. Jag har inget liv!!! Men måste ju sköta skolan.

- Svenska omprov
- Svenska redovisning
- Historia arbete om Stalin
- Naturkunskap, rita en bild osv.
- Naturkunskaps arbete
- Engelska arbete + muntlig redovisning.
- Källa till ett annat arbete.

Big brother

Nu sitter jag och klollar på repris med big brother när Linda Rosing är med :) Det är något med henne som jag gillar, vet inte vad. Ska krypa ner i sängen och sova till det. Hörs imorgon, börjar vid 12 så det är as skönt.

Annars imorgon ska jag föröska plugga hela dagen. Vi får väl se hur det

Xoxo mahlin<3



Onsdag

Min dag har faktist vart ovanligt bra :) Först så blev det skolan och då var bara Mikaela där eftersom dom andra tjejerna är i Slovakien och spelar innerbandy, hoppas det går bra för er. Men vi hade jätte trevligt ändå. Först åt vi lunch tillsammans och sen så blev det film på engelskan som var riktigt dålig. Eller jag fattade inget av den så haha. Sen så blev det svenska och då satt vi och pratade bort hela lektionen. Sen så slutade vi och vi gick ner mot stan och jag gick till Watnes och köpte med mig en chailatte <3

Mamma har köpt hem chai tee till mig, ska smaka det ikväll :) Ska försöka göra med lite varm mjölk i eller nått. Får se hur det smakar.

Sen åkte jag hem till min älskling och vi tog det lugnt, busade lite och så. Sen så åkte han och jag hem till mig och vi käkade tacos sen så gick vi och la oss i soffan och jag somnade på hans bröst. Så skönt och mysigt :) Känner mig så kär och ändå har vi vart tillsammans snart i 2 och ½ år :D Så lycklig.

Bild ifrån sommras när han och jag hade picknick :)<3<3

Älska!


Helt förälskad i denna låt!

Den rätte för Rosing

Nu börjar "Den rätte för Rosing". Jag tycker det är as skoj :) Såh henne förresten för någon dag sedan, vi åkte samma tåg. Efter det pogrammet så blir det andra evenyn. Hörs sötisar.


Sömntuta.

Idag var jag också hemma ifrån skolan. Jag vaknade klockan 2 idag!!! Så jävla sent men skönt som fan. Plus det har jag sovit middag? Är jag normal? nej! Imorgon ska ajg iallafall gå till skolan för jag måste fredovisa en skit grej som jag inte ens har börjat med.. måste kanske göra det nu.

Kul att fast jag inte sktivit något idag så har redan över 70 pers vart inne :) I like it.

Jag har verkligen lust att beställa dom här ifrån USA men butiken kommer snart till Sverige så får vänta ^^
Gissa vilken butik?

Ge mig!


Den här står på min önske lista.
Från asos.

Sjuk.

Var första dagen i skolan idag efter lovet och jag gick dit men gick hem efter en timme. Mådde inge bra :/ Så har vart hemma hela dagen och sovit, slappat med Tom och tv. Måste igentligen plugga men jag orkar inte..

Skönt att älsklingen har vart här med mig och tagit hand om mig :)

Gladiatorskor.


Nu har jag precis köpt ett par svarta gladiator skor och ajg skulle vilja ha ett par bruna eller tan färgade också. Men det får jag köpa lite senare. Dom här är sygga tycker jag :)

Stockholm


TORSDAG:
Disa var i Västerås så jag mötte upp henne på stan så vi delade på present till Unni. Hon fick en mascara som hon önskade sig och ansiktmask. Sen åkte vi hem till mig och lagade lunch och jag packade klart allt. Disa och jag tåg tåget upp tillsammans till Stockholm. Vi åkte hem till dom och där befann sig Unni som fyllde 17 år, Karin, Lollo och hennes lillasyster Cornelia. Sen kom gäster och vi fikade. Sen drog vi ut och firade Unni med bowling. Jag kom 2a mohaha =) Sen drog vi därifrån och hamnade på en lokalfest. Jag var nykter den kvällen iallafall. Det blev bråk och shiet.. massor med blod och Unni fick blodet på sig! Sen drog vi ganska tidigt vid 1 ungefär och gick hem och sov.


FREDAG:
Vi ställde klockan för att jag, Unni och Anna skulle gå på stan och åka ut till Sollentuna och köpa bhar. Uni hittade 2 stycken skit fina. Sen åkte vi tillbaka till stan och mötte upp Lollo och Unni köpte en mobil. En skit fin röd sak. Det enda jag köpte var den underbara chailatten. Sen blev klockan ganska mycket och Unni och jag åkte hem henne och logade mat och softade lite. Sen plattade jag hennes hår och vi fixade oss. Sen började det komma folk hem till Unni för vi skulle fira henne där. Jag hade ingen dricka själv men det löste sig ^^ Det kom en del folk och det var riktigt trevligt. Sen på natten blev alla hungriga så vi drog till folkets kebab och käkade. Sen gick jag och Unni tillbaka hem och städade upp det värsta och sen gick vi och lade oss i hennes mammas sköna tempur säng. Unni är så snäll när vi har lagt oss, Jag ligger och pratar och hon somnar mitt under det hahaha.
Det är Mikkan på bilden när vi var på toa och hon försökte komma in i hennes tvättmaskin men hon lyckades inte så bra haha.


LÖRDAG:
Vaknade upp och vi gick upp och käkade frukost och så sen gick tillbaka till sängen och la oss igen och bara pratade och softa. Vi låg där hela dagen - skit skönt. Sen så följde jag med Unni och Disa när dom skulle sola, jag hade ingen lust då så väntade utanför. Sen så skulle jag ta 19.07 tåget hem och jag missar det tåget, fick kuta som fan! Disa var som tur med mig så jag följde med henne till en fik där hennes kompisar satt och vi umgicks med dom tills mitt tåg skulle gå, 22.07 så det var ett tag. Det var skönt iallafall att komma hem tillslut.

Hemma!

Igår kväll ko jag hem ifrån Stockholm. Det blev lite knas med att jag missade tåget hem och fick vänta i 3 timmar på nästa men kom hem till slut. Har inte haft tid att skriva idag, eller ja, jag har legat och slappat i soffan hemma haha. Nu sitter jag hemma hos Tom och vi båda sitter och data nördar.

Idag skulle jag igentligen ha jobbat men jag var på jävla tjurigt humör imorse så jag hängde aldrig med till jobbet. Har bara slappat idag med Tom. Har kollat på Punk´d hela dagen nästan haha.

Det är jätte roligt att folk vill att jag ska göra mer videobloggar. Det kommer jag lovar men jag vet inte vad jag ska säga så... haha. Hjälp mig med det!


RSS 2.0