Länge sen

Hej på er.
Det var ett tag sedan man skrev här. Men det är sommar och livet leker. Sol, bad, sol, bad och vännerna förstås + tom. Det är inget man klagar över. Men nu på måndag börjar jag jobba och då kanske det blir mer bloggande för då kanske man kommer vara hemma mer för att man är trött. Man ska ju gå upp 5 på morgonen!!! Morgontrötta jag.

Det är inte långt kvar till Turkiet heller. En tjejsemester blir familjesemester haha. Min bror har bokad resa till Turkiet samtidigt.. mindre kul. Men Turkiet med tjejerna kommer ändå bli bäst, ingen kan stoppa oss haha.

Det har hänt mycket nu när jag inte bloggat men som sagt det har mest betsått av sol, bad, vänner, tom, båtresor, shopping, Stockholm, Cornetto bar och massor av skratt.

Jag kommer skriva när jag har tid och lust att sitta inne vid datan. Idag orkar jag inte sola, har gjort det varje dag nu. Snart ska jag åka och shoppa med Tom.

Hoppas ni har ett lika bra sommarlov som jag har :)
Xoxo Mahlin<3

Mahlin vill ha

Lite saker som jag vill ha från Forever21 <3


















Midsommar!



Midsommar spenderades med mina tjejer, baby, martin x2 och johan och hans kompisar :) Det vart en riktigt trevlig kväll. Filmen är ifrån när dom följde med mig och loppan hem. Mamut var inte lite full haha. Loppan har dom bästa filmerna. Ni ska få se dom någon annan gång :)







Solen är tillbaka!

Det är hänt mycket nu när jg vart borta från bloggen. Men för det mesta så har jag umgåts med mins tjejer och med Tom. Idag har jag iallafall solat med Loppan hemma hos mig. Jag är så blek, ska sola hela veckan för det ska bli hyfsat väder iallafall.

Det känns som om jag snart börjar jobba men det är 3 veckor kvar :( För lite.. Det går så fort. Men vad gör  man inte för pengar.

Snart kommer det ett inlägg med bilder och videos från midsommar :)

Sola

Äntligen är det sol ute! Igentligen har jag ingen lust att ligga ute själv på min tomt bland alla spindlar, ormar och många småkryp. Men vad gör man inte för att få lite färg? Jag är likblek verkligen! Måste fan sola idag och sen sola solarium några gånger innan man vågar sig till städerna där det finns folk.


Lite från avslutningen.

Det var en riktigt trevlig avslutning. Jag låter bilderna får tala :)
Och kvällen tog inte slut där kan jag säga ;)







SOMMMAAARRRRLOOOOV!

Jag har inte skrivit på ett tag. Men det är svårt att blogga ofta och leva livet samtidigt. men ska blogga so ofta jag kan.
Skolavslutningen var as kul! <3 Berättar mer sen och lägger upp bilder.

Ikväll ska jag hem till Tom och ska umgås med Jack och hans flickvän.

Xoxo Mahlin<3

En vanlig skoldag på KG



Maria aka. Emma (Spice Girls)

Så här ser en vanlig skoldag för oss ut. (Maria är altså min kompis för er som inte vet, inte jag!)

Blommigt


Kanot besök

Tjaaa!
Idag har jag vart ledig, as skönt. På torsdag får jag sommarlov, men det känns inte alls så för vädret är ju inte det bästa. Idag blev jag aillafall väkt av att jag får ett sms av Danni och frågar om jag är hemma. Sen så efter ett tag så får jag ett till sms om att jag skulle gå ut på min tomt. Då ser jag 2 kanoter komma in i viken haha. Det var Danni, Loppan, Elin och Isa haha. Jag blev lite chokad men kul var det =D Inte varje dag man får kanot besök?


Lite om Stockholm.

Jag har inte skrivit något sen jag kom hem från Stockholm. Jag har haft fullt upp och jag har inte riktigt tid med bloggen ibland. Men nu ska ni få en liten sammanfattning av vad som har hänt i helgen.

Torsdag:
Disa tog studenten. Det var middag hemma hos dom och det var trevligt :) Sen så sov jag och mamma i Lasses lägenhet för vi skulle upp tidigt. Jag skulle till hennes skola för att få behandling :)


Fredag:
Gick upp tidigt och sen fick jag en kropps skrubb, bada i bubbelbad, fick ansiktsbehandling, massage och insmörjing. Det var jätte skönt :) efter min behandling så kom Lena och Sarah från släkten för dom skulle också få behandling. Jag gick och la mig och sov i ett av rummen medans jag väntade på dom skulle bli klara så vi kunde gå och käka lunch. En av lärarna där kom in och bäddade om mig när jag sov hehe :)
Sen så gick vi och käkade på en resturang, mums säger jag bara! Sen blev vi inbjudna ner till deras gammla vinkällare som på kvällarna var på flamingo klubb. Efter den privata visningen så blev mamma bjuden på event där.
Sen gick jag och mötte upp Anna, Unni och en kille. Jag och Anna gick och shoppade. Jag hittade min avslutningsklänning men jag tänkte att jag kunde köpa den i Västerås isället. (Det visade sig att klänningen var slut i Västerås när jag kom tillbaka).
Sen mötte vi upp Unni och sen kom Lollo. efter ett tag så åkte vi hem och jag och Unni började fixa oss lite snabbt och sen gick vi över till Karin för hennes pappa hade släppt en bok så det var realize party (stavning?) . Sen drog vi vidare till en värdelös studentfest. Vi var inte kvar så länge för att Unni skulle upp och jobba dagen efter.

Lördag:
Vaknade upp utan Unni för hon var på jobbet. Men det var ju några andra där... HAHAH!
Sen så gick jag och la mig och sov ett tag. Sen ringde Disa och väckte mig och sen låg hon och jag och slappade den dagen. Sen så drog Disa iväg på jobb och Unni kom hem. Då började vi fixa oss lite och drog sen hem till Anna. Efter det drog vi hem till Robin och vi började kolla på en film och sen så kom alla andra och då började det drickas. Det blev en trevlig kväll. Fast jag missade en del för jag somnade.


Söndag:
Vaknade upp och jag och Unni gick ner till parekn som ligger uatnför henne och satt där i solen och bara tog det lugnt. Sen gick vi upp och hämtade mat så vi hade en god picknick :) Vi satt där hela dagen och bara tog det lugnt. Sen var det dags att åka hem.

Lite shopping och gårdagens

jag har inte visat vad jag har shoppat på senaste tiden. Lite låg i tvätten så kunde inte ta kort på allt. Men jag har köpt en snygg väska och en snygg kjol :)




och gårdagens outfit kanske jag också ska visa :)

Linne - MQ
Kjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - HM
Skor - Skopunkten
Kavaj - MQ
Väska - Gina Tricot
Armband - Malta och fått 2 har jag fått av Eve :)

love to the girls!

Jag måste bara tillänga ett inlägg till bloggen till ett par skit underbara brudar som jag verkligen trivs med! Så kul att jag kommit in mer i "erat gäng" som ni var förrut men nu känns det som att jag är med där :) Jag ser så mycket fram emot Turkiet resan med er. Den kommer bli oslagbar!

citerat ur Dannis blogg
"Alla fall så snart är det tyskland dags med dem bästa eller nej en person fattas och det är våran älskade mahlin
menmen hon hakar ju på till turkieet ! så jävla bra man kund einte önskat att åka med andra :)<3"

Man blir så glad :) Ni är verkligen bra vänner och det var det jag ville få fram :)<3

My day

Imorgon åker jag till Sthlm och ska fira att min kära kusin Disa tar studenten :) Sen kommer jag stanna kvar där så aknske inte kommer bli så mycket bloggade i helgen.

Idag har jag iallafall vart i skolan och kollat på 3ornas utklädnasshow och självklart var det as kul =D Sen så hade vi hål i några timmar så då gick jag Maria och Mickis ner på stan och jag testade tusen avslutningsklänningar. Har hittat några godingar. Får se om jag beställer från internet eller om jag köper en annan jag hittade.

Lite bilder från idag :)


Älska klänningra! Men den vita satt bäst :D <33<3333

Someting old, someting new

JAG DÖR! såg nyss det sista avsnittet när Lauren var med. Jag grät som jag vet inte vad. Även om jag gråter nästan alla The hills avsnitt. Jag gråter fortfarande hahah! =O
Den serien är den bästa som finns! Och över hela mitt hjärta så vill jag att Heidi och Lauren ska bli vänner. Varje gång dom pratar med varandra så kommer det tårar. Men det är nog därför man känner igen sig lite för vem tycker om att förlora en vän? (okejdå, ibland är det bra!)

Jag skulle kunna sitta och skriva hur länge som hellst om hur jag känner för The Hills. Kommer kolla på alla avsnitt från början till slut så får vi se hur många gånger jag kommer att börja gråta. Kommer bli många gånger kan jag lova er.

Längtar redan till säsong 6 men kommer aldrig vara detsamma utan Lauren <3

Fan Heidi dumpa spencer och bli vän med Lauren istället!!!!!




Mahlin <3 The Hills förever!

Paris nya BFF

Nu har precis Paris Hiltons nya pogram börjat :) Lätt att man ska ge det en chans. Detta är riktigt underhållning!


Sommar :)

Nu när det är sommar så kommer jag inte uppdatera lika mycket och man mäker att läsarna inte är lika många heller. Men det förstår man, man vill ju vara ute i solen :)


Foto: Jag

RSS 2.0