Fix

Nu ska jag fixa lite på rummet, packa, duscha, fixa mig och vänta på att Disa hör av sig så jag kan åka ner på stan och köpa present till Unni och en väska till mig. Sen så blir det Stockholm :)

Skit gammal bild på min kusin Disa, Karin och kusin Unni :D Så söta!


Ny bloggdesign!

Jag blev trött på mi förra bloggdesign fast den var snyggare gjord. Den här gjorde jag på 5 minuter så. Men den får duga ett tag :)
 
Vad tycker ni om den?

Onsdag!

Idag vakande jag hemma hos Tom och vi har latat lite, vart ute lite och sen så gick vi till Hälla och kikade lite. Sen åkte han hem till sig och jag till mig. Ikväll har jag gjort lite snygga bilder. Försöker göra någon snygg header men jag är så dålig på sånt. Lite bilder jag har pillat med:


Rosing

Just nu sitter jag hemma hos min pojkvän Tom och han ligger här brevid mig i soffan och kollar på Scrubs. Jag vill hellre kolla på Big brother som går på tv400 men det vill inte han. Linda Rosing är ju med i den säsongen och jag har inte sett den så.. Hon har ju trots allt bott granne med mig fast då bodde inte jag där ^^ Hon hade ju iallafall premiär för hennes nya pogram "Den rätte för Rosing". Det ska jag abslout följa, riktigt bra enligt mig. Jag tycker om Rosing på något sett, hon verkar så go :)

Imorgon så ska jag jobba på mammas jobb! Jag fick reda på det idag ifall jag ville börja jobba där. Visst jag ska städa dom nya lokalerna men det kan vara värt några extra slantar. Jag behöver ju mer pengar så jag har råd med all shopping som jag vill ha :) LOVE SHOPPING!


Svarta älsklingar


Från Bianco

Fettisdagen

Idag är det fettis dagen och då började jag med en god frukost! Hamburgare och pommes :) Det är en bra start på dagen. Idag ska jag träffa Tom och vi får väl se vad vi ska göra för något. Ska nog sart frächa till mig lite och aknske krypa ner i soffan och kolla på Kniven i hjärtat som jag har lånat av Eve.

Hörs senare, Kisses!

Ett paket till mig



Jag är jätte nöjd över mitt köp :) Dom satt skit bra, dom var skönt och hur snygga som hellst! Fick även 2 goda klubbor på köpet hihi.

Jag vet att dte är dålig kvalitet på bilderna!

Min dag

Idag har jag inte bloggat något för att jag sov hemma hos Tom inatt och sen när jag vaknade så åkte jag hem till Eve och jag kom precis hem därifrån. Vi har bara tagit det lugnt och kollat på film och lagat skit god mat. Eller det avr Eve som gjorde mest eftersom hon hade hittat på ett recept själv förrut och hon ville bjuda på det. Det var verkligen skit gott! Det var kyckling i en citron sås som hon har kommit på själv och så gjorde vi egen klyft potatis. Mmmhh..

jag har fått ett paket hem till mig och jag ska snart visa vad det är för något :)

Fika

Har legat och latat hela dagen idag. Senare ska jag fika med Emelie och några :) Har precis duschat, smörjt in mig, sminkt mig och så. Hörs senare <3

Den här kjolen från wetseal skulle jag vilja ha. :)

Söndag

Idag har jag gjort lite nytta här hemma. Har städat och handtvättat bhar och liknande. Idag har jag inga planer får se vad som händer... kanke bara sega hemma idag med, är inte riktigt på humör för att göra ngt just nu men endå så är jag det haha.

Mitt liv står stilla just nu men ibland kan det vara skönt med en paus.

(Bilden har jag tagit för 2 år sedan. Riktigt dålig redigering också)


Mys med mig själv.

Hela dagen har bestått av att mya med mig själv :) Har kollat på olika tv pogram, filmen Honey, Melodifestivalen och nu börjar filmen Hot chic. Skönt att bara vara för sig själv ibland.

Nu börjar filmen. Hoppas ni har en bra kväll.

Kisses Mahlin


Inte min dag

Idag är jag inte alls på humör. Har vaknat på fel sida eller nått så ska hålla mig inne idag.

Igår blev det iallafall utgång. Drog först hem till Benny på förkaka och sen drog jag, Jessika och Annelie vidare till någon fest. Var igentligen inte taggad igår men jag orkade inte sitta hemma. Träffade även på Alecia som man inte träffat på år och dar. Det blev några bilder tagna, kanske kommer senare eller nått.

Puss Mahlin


LOOOV!

Yes, äntligen så börjar mitt lov! Idag så har jag vart på stan med Sanna efter skolan blev inget med Eve. Nu sitter jag här och funderar på vad som ska hända ikväll...

Vad ska ni göra ikväll?

Jag och Sanna i 7an hahahahhaahah!

Skolan

Sitter just nu i skolan och hjälper Emma och Johanna att skaffa Facebook haha :) Efter skolan så kanske jag ska träffa Eve annars har jag ingen aning. Kanske hem och städa lite sen får man se vad som händer. Skönt att det är sista dagen innan lov.

Hoppas ni har en bra dag
Xoxo Mahlin

Gratis skor

Vill du få gratis presentkort på Din sko, Bianco, Nilson och Jerns?
 Bli isåfall medlem här och du får 50 poäng när du registrerar dig på länken.
Det är en ny hemsida och då har du större chans att få presentkort. Lycka till!

Beställt skor :)

Idag var det för första gången jag beställde något från internet. Beställde dom här snygga gladiatorskorna från Nelly. Dom är så snygga. Kommer komma hem till min brevlåda som 2-3 dagar stog det! Hoppas dom kommer sitta bra.


Indraget studiebidrag?

Idag hade jag möte med min mentor för jag hade för hög frånvaro. Var ju sjuk en hel vecka + att jag aldrig går på matten eftersom jag redan har betyg i det så det blev en del frånvaro. Men kanske ska ta bort matten om det går. Om det fortsätter såhär så kommer mitt studiebidrag bli indraget. Nu är det skärpning!
Han skulle även kolla upp dyxelexi test (staving?) till mig. Varför ska just dte ordet vara så svårt för haha.

Snart är det lov, skönt som fan! jag har ingen aning vad jag ska göra faktist förrutom Stockholm på torsdagen. Är partysugen men i helgen ska jag nog inte, kanske ska gå på ngt och dricka ett glas eller nått. Måste ju tänka på figuren + min mage. Vi får väl se vad som händer.

Kollade nyss på The Hills och Whitney och Lauren är så söta!

Dagens outfit


Jenasleggings - VIla
Linne - Glamour
Kofta - Forever21
Örhängen - Glitter
Armband - Malta

Jag har pluggat lite ikväll men imorgon ska jag gå till skolan och ha en lektion, plugga mer och städa hela huset. När jag städar huset för 4 gånger i månaden så har jag råd med att köpa löshår och det är riktigt nice :) Nästa månad ska jag shoppa för dom pengarna och möjligtvis spara lite tills sommar när jag ska åka utomlands. Har även sökt jobb idag, får hoppas på det bästa nu då.

Måste också bara säga att jag känner mig väldigt väldigt tråkig i min videoblogg. Känns som om jag ska ta bort den eller nått, men den får vara kvar för att se hur tråkig och löljig jag känner mig där. Måste blir bättre på det där!


Nu ska jag krypa ner ensam i min kalla säng och kolla på Scrubs.

Videoblogg

Här kommer min första och världens kortaste och fulaste videoblogg. Är lite blyg och visste inte vad jag skulle säga så det får bli lite trams första gågen haha.


Lägg upp på youtube, hjälp?

Nu har jag äntligen fixat att göra videoblogg men jag fattar inte hur man lägger upp på youtube. hjälp mig?

G-barn

Provet gick inte så bra för mig idag, hoppas på G iallafall.
Efter skolan följde Mikaela med mig ner på stan och jag köpte ett nytt mineral foundation-puder. Gick bara runt och snackade lite :) Sen så såg jag mamma på stan så stannade henne och jag åkte med henne hem. När jag kom hem la jag mig i soffan och kolla på The hills och  sov lite. Igentligen borde jag plugga men jag orkar inte - skönt att det är snart lov! Och hoppas att jag åker upp till Stockholm då =) Måste köpa ngt till Unni isåfall för hon fyller 17 år på torsdag.

Jag ska föröka videoblogga nu haha.
Xoxo Mahlin

Från Nelly

Skit söt och så jäkla fin färg!

Mitt huvud kommer att sprängas.

Jag har pluggat nästan hela dagen idag men endå kan jag inte mycket. Kommer bli glad om jag får G på det!
Annars idag har jag vart på bibloteket och lånat en engelsk bok för jag måste ha det till skolan. Det blev Notting Hill, ni vet filmen som Julia Roberts är med i.

Snart är det sov dags så att man kommer upp imorgon, fast jag börjar 12 men ska upp tidigare och plugga lite till frukosten ^^ 

Pluggar dag!

Idag är jag hemma ifrån skolan eller ja det är frilufsdag och det vill jag inte vara med på. Idag kommer min dag bestå av plugg. Har läst nu till ett svenska prov som jag ska ha imorgon och det är så jävla mycket. Hoppas jag klarar det iallafall, troligtvis inte. Snart kommer Tom hit och han ska hjälpa mig att plugga lite. Kommer inte bli så mycket bloggande idag men skolan går ju först..

Hoppas i får en bra dag
Xoxo Mahlin

Ingen videoblogg idag,

Jag testade att göra några videobloggar och jag kännde mig så jävla dum och jag hade inget att säga men ska göra ett nytt försök imorgon. Usch va töntigt det känns att prata med en kamera haha. Men ska göra det för eran skull, för mina underbara trogna bloggläsare!

Pluggandet gick inge bra, måste rå plugga imorgon. Kommer vara hemma ifrån skolan eftersom det är frilufsdag och det känns väldigt ovärt haha.

Xoxo Mahlin

Du får gärna flytta in i min garderob

Jag har blivit helt kär i den här klänningen! Den skulle vara så jävla snygg att ha i sommar när man är solbränd men ett par snygga heels. Den finns hos Nelly

Måndag

Hej på er snyggingar! Är allt bra med er?
Själv är jag nyvaken, somnade när jag kom hem ifrån skolan. Jag var så jävla trött, sov i några timmar. Har nog inte riktigt vaknat än. Jag vet inte om jag ska fösöka på mig en videoblogg men jag kommer känna mig så jävla töntig ^^ Vi får se sen om jag vågar haha.

Jag har så jävla mycket i skolan nu och det suger. Får se hur mycket jag hinner med idag..

Xoxo Mahlin

Tuna park

Jag har inte kunnat blogga förns nu har vart nå cp med publishme.
Idag har jag, Tom och mamma vart i Eskilstuna på Tuna park (shoppingcenter). Jag shoppade mist av alla idag, riktigt förvånande faktist haha. Tom köpte 2 fina tjocktröjor och mamma köpte jenasleggings, väska och en bebis klänning till lilla Lisa :) Jag köpte en spetstopp på Gina för 29 kr! Orkar inte ta kort på det nu ni får se imorgon!

Alla <3 dag!

Idag är det alla hjärtans dag och jag ska snart hem till Tom. Får se hur det blir.. Tror inte jag kommer skriva så mycklet mer idag, vi får väl se.

Hoppas ni alla får en bra alla hjärtans dag :)

Fika

Idag har jag städat hela dagen. Riktigt skönt när allt blir rent :) Har bara toaletterna kvar, skitgöran!

Snart komme Spicy Hot hem till mig (thai mat) och sen ska jag ner på stan och fika med Emelie och Camilla. Vi hörs ikväll eller imorgon!

Jag och Emelie när jag gick i 7an kanske? ^^

Vilken hårfärg och frisyr passar jag bäst i?


1

2

3

4

5

6

7

Godnatt sötnosar!

Nu ska jag sova. Är ledig imorgon och då ska jag upp och städa och sjävklart kommer jag att blogga :) Kommer även visa vad jag har hållt på med ikväll. Puss på er :)

Längtar efter sommaren!

Shopping

Idag gick jag på stan med Eve och hennes lillebror. Jag hittade denna klänning från Gina som var jätte söt! Jätte billig också, 199 kr. Jag har själva kjolen under tuttarna istället :) Vi gick till stugan och fikade också. Tog en jordgubbs smoothie. Trevlig dag blev det iallafall!

Skolan

Sitter just nu i skolan och har engelska men det är så jävla mycket så kan inte koncentrera mig. Skit segt men ska plugga hemma sen. Idag ska jag antigen gå på stan eller städa får se..

Hoppas ni får men bra dag. Xoxo<3

Min bästa vän och pojkvän.

Idag har älsklingen vart här och vi har haft det riktigt mysigt :) Vi har bara legat och pratat och busat som fan haha! Han är verkligen en skit bra vän - min bästa vän :) Tänk, i år har jag och Tom vart tillsammans i 3 år (oktober men iallafall). Det var inte många som trodde på oss för vi är så olika men vi båda är grymt kära fortfarande och vi trivs tillsammans. Är jätte glad att jag har en som han <3

Mckey?



Vad tycker ni, Var hon den rätta vinnaren?
FAN! Det tycker inte jag, Samantha skulle tagit hem det.

Vill du ha fler besökare?

Bli medlem här! Det är busenkelt att få mer besökare på sin blogg :)

Vår/Sommar skor



Jatack till dom här skorna i vår och sommar :)

Alla <3 dag, tips tack? :)

Idag var jag hemma ifrån skolan igen för igår kväll så hade jag feber :/ Jag mår lite bättre idag känns det som :) Kanske för min älskling är här som jag inte har träffat på länge. Nu står han i duschen och då passar jag på att skriva blogg.

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?
Själv ska jag vara med min älskling och vi ska bada med tända ljus, kolla på film, laga middag och bara mysa. Men skulle gärna vilja ha lite mer tips :)

Mitt smink

Jag tänkte berätta lite kort om det smink jag brukar använda oftast.

ÖGONEN

1. "Microshadow" från Make Up Store i fägen Brownie
Den här brukar jag använda ibland på fest. Använder nästan aldrig ögonskugga till vardags. Det är snygg brun färg som är lätt att abeta med. Det är glitter i den också. Skit snygg! Ser inte ut som färgen på bilden.

2. "Eye shadow quartet" från Isadora i färgen 28 Pearly minerals
Jag älskar färgerna! Dom är inte så starka i färgerna så det är snyggt när man inte vill se för sminkad ut. Går i grå-beiga toner. Vill ha flera såna fast i andra färger.

3. "Tri brow color" från Make Up Store
Den här är min favorit. Den svarta brukar jag avända som eyeliner eller när man vill ha en lite mer sotad makeup och den funkar suveränt. Dom andra 2 färgerna kan man använda till ögonbrynen och den ser mer naturligt ut när man målar dom i "ögonskuggeform" än med penna.

4. Glittereyeliner från Make Up Store
Den var faktist ganska länge sen jag använde men den är riktigt snygg att ha på fest. Den är väldigt enkel att aplicera och det kommer lagom mycket glitter.

5. "Zoom Lash" från MAC
"Mascara volume instané" står det på den. Den är lite för blöt för min smak, den kommer nog vara bättre när den blir lite gamlare. Den ger lite spindelbenfransar i bland, man måste jobba med den länge för att det ska bli bra.

6. "XXL Extensions" från Maybelline New York
Det är en såndär mascara som man först har på vitt på fransarna för att dom ska bli långa och sen ha på den svarta för att få volym. Jag gillar den mascaran mycket!


HUDEN

1. Rouge från Make Up Store i färgen Carmel
Köpte den här när jag var blond så kanske skulle behöva en ny färg. Den är i fast puderform och jag tycker den funkar bra om man inte tar för mycket.

2. "Cover stick" från ACO
Det står att den ska döja men andå vårda samtidigt. Jag vet inte riktigt om jag tycker den är så bra. Den döljer ganska bra men jag tror den inte vårar speciellt mycket. Har en bättre som jag tänkte visa från Make Up Store men den hittar jag inte för det.

3. Mineral puder från Mac
Det pudret älskar jag! Den sitter länge utan att man blir glansig efter ett tag.

4. "True match minerals" från Loréal Paris i färgen W1
Minaral foundation i puder form. Den täcker bra och den är bättre mot huden än vad en vanlig foundation är. Den här rekomenerar jag stark. Det som är lite dåligt med den är att jag brukar spilla ut lite varje gång, men det kanske bara är jag som är klumpig?

5. "Minerlize foundation" från MAC i färgen NW20
En mineral foudation med "Satinfinish SPF 15" (tror att dte betyder solskyddsfaktor 15, eller? haha). Den är bra tycker jag för den känns inte så tjock som alla andra.


LÄPPARNA

1. Förstarets hudsalva
Den använder jag flera gånger per dag. Har dne jämt i min jacka så man kan smörja in sig nästan alltid. Mjukgör läpparna och den lukatr inte så mycket. Om ni undrar varför den är rosa istället för grön är det för att rosa bandet har sponsrat.

2. Lip Inflation från Sally Hansen
Ett läppglans som ska pumpa upp läpparna, ni vet en såndär som sticks lite. Jag tycker inte att den funkar så jätte bra på mig, på andra har den funkat bättre. Om man får lite av dne i munnen så smakar den inte särskillt gott ^^

3. "Lip Plumper" från Victorias Secret i färgen Baby Pink
Det här är också en som sticks lite. Den här funkar bättre tycker jag och den smakar ganska gott också. Min sbslouta favorit till läpparna! Den är så härlig att ha på läpparna och det är en jätte gullig färg.

4. Lip Balm från Dolci Baci Aquolina med smaken Smultron.

Den luktar hur gott som hellst men den smakar inte lika gott tyvär.

5. Läppsyl från Paris Kate & I

Använder nästan jämt när jag sitter vid datan, jag vet inte varför haha. Fick den när jag var på förhandsvisning av Paris Kate & I på MQ.

Design hjälp?

Jag skulle vilja ha design hjälp av någon. Någon frivillig? :)

Gratisskor!

Jag måste tipsa om en ny gratis hemsida! Eftersom jag älskar skor så måste jag bara ge det ett försök. Man kan altså vinna presentkort på affärer som Bianco, Nilson, Din sko eller Jerns.

Du får 50 poäng ifall du blir medlem här


Jag är med och tävlar..


Hos "En svärmorsdröm" kan du vinna en bodylotion från Victorias Secret. jag är med och tävlar. Klicka här för att komma direkt till tävlingen.

Right here


As bra låt! Njut.

Har bara legat och slappat idag efetrso jag inte mår toppen idag. Ska nog föröska gå till skolan imorgon, har ju bara en lektion så. vad har ni haft för er idag då? :)

Forever21 kommer till Sverige!

Förrut var det bara rykten men nu är det bekräftat tydligen! Jag är hur glad som hellst. Tror att det ska öppna i Sthlm först. Jag läste på en blogg men det är säkert en säker källa. Så överlycklig!

Idag har jag vart hemma ifrån skolan. Vaknade med huvudvärk imorse och nu känner jag kmig lite hängig. Känns som om jag börjar bli sjuk eller nått :/ Jobbigt...

Älskar vädret ute idag, soligt och fint! Fast om snön ändå skulle vart borta..

Vårnyheter hos Monki


Dagens outfit

Suddig bild jagvet!

Linne - Gina
Kofta - Zara i USA
Leggings - H&M

Min nya hårfärg



Jag har ju färgat kitt hår mörkare. Det skulle ju inte blivit så mörkt men så blev det ^^ Så vad tycker ni, är det finare innan eller efter?

A dream


Hos Engla kan du vinna en weekendresa för 2 värde 10 000:- i samarbete med Airtours.

Jag skulle vilja åka till New York med min mamma för att hon har nyss vart sjukskriven för högt blodtryck på grund av stress. Hon mår bättre nu men hon skulle behöva ta en paus från allt och slippa tänka på vardagen hemma och åka iväg några dagar. Det skulle vara en perfekt present till min mamma som jag bryr mig så mycket om men eftersom jag är en ungdom och bara får studiebidrag så kan jag inte betala detta själv så det skulle vara helt underbart att vinna och göra min mamma överlycklig.

Benjamin Button

Jag och mamma kom nyss hem ifrån bion Benjamin Buttons otroliga liv. Den var riktigt bra tyckte vi båda, man började tänka så mycket + att brad pitt är så snygg! Den tycker jag att man ska se.

Innan bion så gick jag och mamma in på donken och tog en varsin paj och pratade lite. Mysig kväll.

Min helg

Jag har inte bloggat på länge nu, förlåt mina kära läsare!

I fredags så gick jag ut med Sanna och käkade nere vid hamnen på världens godaste salladsbar. Sen så gick vi hem till Sanna och försökte lista ut vad vi skulle göra så vi drog hem till Benny som precis har flyttat. Vi var där och bara tog dte lugnt och drack lite vin och sådär. Trevlig kväll :)

Igår - Lördag så åkte jag ut med mamma och kollade lite grejer till spat och var på hälla och kollade lite kläder. Det enda jag köpte var 2 söta diamdem. Sen så kom jag hem och sov lite och sen kom Tom och vi kollade på Melodifestivalen. Fan att Marie inte åkte vidare, hon var bäst! Sen började vi kolla på Ocens eleven och sne gick vi och la oss.

Idag har vi vaknat och käkat lite och bara legat och kollat på tv. Senare ska jag och mamma gå på bio. Vi ska se Benjamin Buttons otroliga liv. Hoppas den är bra :)

Jag ska även visa er hur mitt hår ser ut :) Puss på er.

Äntligen fredag!

Gick upp tidigare imorse och städade lite här hemma och sen for jag till skolan. Nu är jag hemma och ska snart hem till Sanna och vi ska ut och käka på någon salladsbar :) Får se vad som händer sen. Xoxo

MISS THAILAND!

Nu är jag mörk i huvudet!

Nu har jag färgat håret och jag är inte hel nöjd. Jag visar bild imorgon för jag måste gå och lägga mig nu för jag ska upp tidigt imorgon och upp och städa fast jag börjar 12. Men jag får ju pengar för det? :D


Hörs imorgon sötnosar. PUSSS

Grattis barbie


Grattis Babrie 50 år :)

Sitter just nu med hårfärgen i och det ser väldigt mörkt ut ^^ får se hur resultatet blir sen :)

Nästan perfekt syn + Ny hårfärg

Det gick jätte bra hos optikern. Hade nästan perfekt syn, trodde inte det men det är väl tur det :)

Efter att jag och mamma vart där så gick vi in på Bianco och kollade lite och köpte en inpregnering. Hade fått in jätte snygga nyheter. Måste kika in där sen när jag har mer pengar och köpa lite snygga skor. Sen gick vi till Vivaldi och skulle käka sallad till lunch och då träffade jag på Jens och hans kompis. Dom skulle också käka så vi käkade tillsammans och pratade lite. Kul att höra lite skvaller och annat kul :)

Sen blev det skola för min del och hade bara engelska. HATA! Men hade som tur en kort dag för sen åkte jag hem och började städa direkt. Jag har ju börjat städa hemma och få lite extra pengar för det. Måste snart börja söka jobb också, måste ju ha råd med att åka utomlands i sommar.

Har även vart och handlat mat och då passade jag på att köpa hårfärg så ikväll ska jag färga håret! Är faktist lite nervös över hur det kommer att bli ^^ Jag visar sen i bloggen!

Opikern

Just nu håller jag på och fixar mig och snart kommer mamma och hämtar upp mig för vi ska till optikern. Jag ska kolla för körkortet och mamma kanske behöver nya glasögon. Hoppas jag inte har ngt fel på ögonen för jag är riktigt ful i brillor.

Hoppas ni får en bra dag. Xoxo

Insperation


Lauren Conrad från The Hills har så jäkla snygg stil! Lätt jag kommer gå klädd så där i vår :) Måste bara inhandla ny skorta, väskor och lite mer pumps ^^

Hallå!

Jag råkade försova mig idag så mamma kom hem och hämtade mig. Jag vaknade en halvtimme innan jag började så. jag hann tilloch med duscha, äta, klä på mig på mindre än en halvtimme. Inte ofta man går helt osminkad i skolan ^^ Haha.

Nu är jag iallafall hemma ifrån skolan och jag måste bara säga att jag hatar engelska lektionerna för jag är så grymt dålig! Jag har inga planer för idag ska nog bara vara hemma och slappa och lite sånt :)


Jag glömde berätta vad jag gjorde igår! Igår så var jag nere på stan med Sanna och Eve och vi kikade runt lite. Sen gick vi till stugan och fikade och träffade upp Zaida och Mini.

Sanna och Eve när vi gick i 7an ^^
 

Hej alla nya!


Jag blir jätte glad när jag går in på min statestik och ser att det är dubbelt så många som har hittat till min blogg :) Skulle vara roligt om ni berättade vilka ni är och vart i har hittat mig :)

Jag är med och tävlar..

www.skellefteatjejer.blogg.se har en tävling i samband med www.rapunzelofsweden.se där de lottar ut ett startpaket med löshår i äkta remy. Jag vill vinna för att jag inte trivs med mitt hår som det är idag (har aldrig i hela mitt liv gjort det) och jag när jag har testat löshår så trivs jag mycket bättre i det!

Förlåt!

Förlåt för mitt dåliga bloggande! Igår blev det inget för att jag var först i skolan och sen drog jag hem till Tom och var där. Sen så åkte jag hem på kvällen och då satt jag och var social med mamma :)

Idag var det skola iallafall, slutade 11 - riktigt skönt! Har sovit lite och läst lite bloggar. Senare ska jag er på stan och träffa Eve. Ska testa lite skor och chinos och lite sånt. Pratade även med mamma igår att jag ska börja städa hela huset varje vecka och få pegar för det! Beöver verkligen det, gjorde av med  500 i helgen på resor, mat och alkohol :/ Måste ju ha nya kläder nu till våren och sommaren.


Ett brev till mig


Idag när jag kom hem så låg det ett jätte gulligt brev med prinsessor på och sånt :) Det var det dära Lip balmet som luktar hallon! Jätte skönt var det att ha på läpparna. För er som inte vet så vann jag en tävling!

Grattis Erik!


Grattis Erik, 17 år idag :)

1 februari

Kom för ett tag sen hem ifrån sthlm, tänkte berätta mer om det sen när jag fått lite bilder och så. Idag så åkte jag, Unni och Anna till Barbro och satt nagelmodeller! Så vi var där frå 11-16 och fick naglar. Fick vänta på Unni för att hon gjorde först naglar på en annan tjej och sen gjorde hon på sig själv. Unni är så jävla grym på naglar. Sen så åkte vi hem till U och jag packade lite sen så låg vi och patade en stundoh sen kom det gäster och det blev middag. Missade det tåget som jag tänkte åka med så kom hem lite senare än vad jag trodde.
Mina naglar

Unni sätter på naglar på sig själv

Anna fixar lite med sina.

Jag blev utmanad

Blev utmanad av Evelina!

Regler:

1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, sà att de vet om utmaningen

KÄNN ER UTMANADE:

  1. Emelie
  2. Danni
  3. Febb
  4. Tom
  5. Frida
  6. Lina
  7. Vicky

7 sanningar om mig!
1. Jag är mörkrädd
2. Jag är livrädd för spindlar
3. Jag får uppblåst mage så fort jag äter kolhydrater
4. Jag tycker inte tårta är så gott
5. Jag vill vara brun året runt
6. Jag vill gå ner ca 7 kg
7. Jag måste ha tvn på när jag ska sova för annars kan jag inte sova.

RSS 2.0