BÄSTA LÅTEN!Den här låten är grymast just nu.

Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room,
you can bring your girlfriends and meet me at the hotel room.
We at the hotel, motel, holiday inn.

Kräftskiva

Ikväll blir det kräftskiva med dom vanliga. Ska nog försöka ha med mig kameran ikväll så det blir lite bilder till bloggen. Jag har ju inte bloggat så mycket på senaste tiden men det är svårt att ha kul och ha ett liv och blogga varje dag.

Inatt sov iallafall Danni hos mig. Vi har bara softat, kollat på film och käkat god mat :)

Buhu, jag saknar Turkiet så jävla mycket. Stackars dom i min omgivning som får lyssna på allt haha. Men det hände ju för mycket roligt där nere ;)
Ni kommer få se mer bilder sen när Elin och Danni ger mig dom.

HEMMA NU

Hej! Nu är jag tillbaka från underbara Turkiet. Jag orkar inte skriva ett långt inlägg idag men jag kan säga att det var nog det bästa som har hänt mig! Vara i ett främmande land (jag älskar att resa) med sina favoriter och sola, bada och såklart festa. Man drack nog mer alkohol än vatten tror jag..
Jag har aldrig vart så lycklig i hela mitt liv. Men nu när jag är här hemma i det tråkiga Sverige så får jag ont i magen för att jag saknar Turkiet och alla trevliga människor vi träffade på. Åh gud!
Jag ville verkligen inte åka hem, och jag saknar det så mycket.

Jag säger bara en sak, jag är tillbaka där nästa år helt klart (helst i 1 månad denna gång).

(Lite bilder från Nils, självklart bjuder jag på mig själv :)

TURKIET HERE WE COME

Inatt åker jag, Danni, Loppan och Elin till Turkiet i 1 vecka. Kommer bli bäst :)
Ha det så bra här hemma i Sverige i det dåliga vädret och ha det så trevligt när skolan börjar ^^

Nu kör vi tjejer!!!!!

DET ÄR NÄRA NU

Nu är det nära tills vi bär av till Alanya. Idag har jag packat och fixat, blir nervös över packningen på nå sett även fast jag vet att jag har med mig tillräckligt och att jag har 4 kg kvar och jag har alla tunga saker packat. Det är bara skorna kavr men har planerat att ta det i hand bagaet ifall alla inte får plats.

Det kommer att bli bäst tjejer <3

Jag önskar mig..

Tänkte visa er (främst för mina vänner som läser) vad jag önskar mig i 18 års present. Det är ungefär en månad kvar.
(Bilderna är klickbara)

Från Style By Stars


Från Forever21


Från Victoias Secret


Från NellySen några andra saker som jag önskar mig:
- Bärbar data (Vet inte vilken)
- Platt tv ( Vet inte heller vilken)
- Digital kamera ( vet inte heller)
- En resa till New York!

Jag önskar mig mer, kanks edyker upp ett till inlägg inom kort :)

"I want two cheeseburgers"

När skolan börjar kommer det bli mer bloggning. Igår var en rolig dag iallafall. Danni och jag började med loppis på dagen. Vi har stått hela helgen och sålt våra kläder. man har iallafall fått ihop en slant.

Sen så kom Martin och hämtade oss och Danni var hungrig så vi åkte förbi McDonalds i "divethrun" och så skulle Martin beställa 2 cheeseburgare till Danni och han sa det på engelska. Sen var det inge mer med det, Danni betalade sina 20 kr. Sen när vi ska få maten så säger Martin "Ta det vi får nu okej?" Danni och jag fattad eingenting men sen så fick vi 2 stora påsar med mat och 2 drickor. Vi tacka och tog emot och åkte därifrån. Vi fick 8 cheese burgare, 9 Mc nuggets, 3 såser och 2 stora drickor för 20 kr. Stackars dom som stog bakom oss, dom kanske fick 2 cheeseburgare bara. HAHA.

Sen drog vi till hamnen och käkade upp och åkte hem till mig och solade. Stoffe kom senare också. Sen så drog vi till Hälla och spelade minigolf allihoppa. Sen ville Stoffe och Martin köra gokart så då åkte vi diit och dom fick köra med något annat gäng. Danni och jag blev as taggade och stog och skreck och jubla haha.

Senare åkte vi hem till mig en snabbis och sen ner till hamnen för Stoffe och Martin ville ha glass. Sen så drog vi till Framnäs och badade. Haha, vi träffade en snubbe som följde efter oss hela tiden på Framnäs haha. Sen var vi frusna så vi åkte hem till Danni och käkade och kollade lite tv, sen hem till mig och bada jacuzzi i en timme, as skönt :) Sen så satt vi på en film och alla somnade haha.

Thats newNi kanske har märkt att jag är förälskad i Forever21. Här är några nya plagg som kommit in i webbshoppen som jag gillar :)

RSS 2.0