Imorgon Valborg

Imorgon är det Valborg och jag har inga planer. Det känns så jävla knäppt! Man får väl se vad som händer. Kankse fest eller blir det lugnt? ...

Utvecklingsamtalet gick väl bra. Finns inte så mycket mer att säga.
Jag försöker läsa men det går inte. Jag ska hålla föredrag imorgon och jag fick ett häfte idag och jag fattar ingenting. Jag vill inte gå imorgon...

Det känns som en väldigt dålig dag för mig.. Hejdå.

Tisdag

Idag så har mamma gjort ansiktsbehandling på mig. Skit skönt :)

Imorgon har jag utvecklingssamtal i skolan. Det känns väldigt läskigt på något sett. Men måste tala ut med min mentor att jag behöver extra hjälp. Blir så jävla irreterad  på min skola ibland för det händer inte något.

Aja, jag har tänmkt att ta något att käka och sen krypa ner i sängen och läsa min nya veckorevyn som jag fått hem. Snygga Kenza pryder omslaget :) Men godnatt på er. XOXO

En söt klänning ifrån Forever21


Insperation


Min favorit är 1an och 2an. Vilken är eran?

Försovit mig!

Vaknade för ett litet tag sen av mig själv. Jag har för sovit mig. Skönt att jag inte sov längre. Nu väntar jag på bussen som går så segt vid mig.

Ha en bra dag :)
XOXO

Dålig bloggtid

Jag har  blivit riktigt dålig på att blogga på senaste tiden men jag gör så mycket annat så har inte riktigt tid med bloggen. Idag var det iallafall skolan som vanligt och där somnade jag när vi kollade på film haha. Sen så drog jag ner på stan med Mickis och vi testade skor på Bianco. Åh jag är så kär!
Sen drog jag hem till Tom och sen kom Philip och Maria så umgiicks vi med dom. Sen kom Emil och hans tjej Julia förbi och han körde hem mig :)

Fick reda på idag att jag har fått sommarjobb ifall jag vill =D YEEYYY!

Skulle jag passa i den frisyren? Grotesk bild jagvet!

2 och ½ år



2 och ½ år med baby igår :)<3

Min helg

Fredag:
Hade 2 prov. Sen drog jag ner på stan och träffade Danni och Elin. Vi köpte present till Loppan som fyllde 18 år =D Sen drog jag hem och fixade mig lite snabbt och sen åkte Danni och jag hem till Loppan och där var också Elin. Sen så åkte vi ut till Loppans stuga och där var hennes släkt. Vi käkade gott och drack gott :) Vi var där ett tag och sen drog vi hem till Loppan och där var vi hela kvällen och körde lite spel och hade allmänt trevligt :) GRATTIS TILL DIG LOPPAN <3


Lördag:
Vaknade upp hos Loppan. Drog hem ganska snabbt och sen kom Tom över. Det var 2 och ½ år mellan han och mig :D Vi var så trötta så vi låg bara i min säng och mös. Sen så drog han hem efter ett tag och jag drog ner på stan med Danni och vi träffade Elin där. Sen cyklade vi hem till Danni och satt och käkade choklad och njöt av solen. Sen så på kvällen så drog vi ner på stan och fikade (Danni, Elin, Loppan och jag). Det var jätte trevligt :) Sen vid 22 ungefär drog vi hem. Dom andra cyklade fast jag tog bussen. På bussen kom jag på att jag inte ville sova ensam så jag hoppade av vid Danni och satt och väntade på hennes trapp haha. Sen kom dom efter ett tag och vi gick och la oss ganska snabbt.

Söndag:
Vaknade upp hos Danni och vi satt oss ute i solen. Dom andra pluggade och jag skrev packlista till Turkiet haha. Det är ju några månader kvar men endå? haha. Sen så drog jag hem och jobbade. Jag har stått med en sån där blås grej som blåser bort löv. Jag hade det ganska trevligt för jag stog och sjöng haha. Nu har jag iallafall käkat pizza och är helt slut!

Hod Loppan

Nu är jag hemma hos Loppan på fest. Det är skit trevligt :)
Hoppas ni har det bra.- Puss <3


En tom rubrik

Efter skolan idag så träffade jag Danni, Elin och Martin på stan. Vi gick runt lite och så. Sen var det dags för interjuv för mig. Fyfan va nervös jag var! Det gick ganska bra.

Vi får se vad som händer...

Godnatt på er!

Jag har planerat att krypa ner i sängen snart och kolla på tv och sen sova. Imorgon ska jag till skolan fast jag är sjuk för jag måste verkligen klara av provet. Efter skolan så ska jag gå på stan med Danni och jag förmodar att Elin också ska med. Ska köpa en present och sen ska jag på arbetsinterjuv på McDonalds. Jag har bara vart på en arbetsinterjuv och den pratade nästan bara chefen så det kommer bli min första riktigt arbetsinterjuv. Riktigt läskigt.


Vill också säga tack till Linda som blev medlem på Gratis Skor via min länk :)

Vill du bli länkad i min blogg?

Du kan få en länk till din blogg  ifall du blir medlem via min länk hos GratisSkor.
Där kan du få gratis presentkort på olika skobutiker.

Bli medlem på den här länken

När du har blivit medlem så skicka en kommentar under detta inlägg och berätta vad ditt användarnamn på Gratisskor är och vilken blogg jag ska länka till :)

Jag är med och tävlar..

Jag är med och tävlar om detta hos Sugar Rush!


"Fakta: Sauna Belt aktiverar kroppens värme och svettning, vilket har en slimmande effekt. Den är nätdriven. Jag har själv använt den och vet att den funkar :) Säger inte att man går ner flera kilo i vikt, men man blir definitivt slankare. Den skulle ju aldrig köpas heller om den inte funkade ;)


För att tävla: För att ha en chans att vinna detta Sauna Belt kan du göra på 5 olika sätt. För varje sak du gör har du ytterligare en chans att vinna. Alltså en chans för varje sak du gör. :) Du kan alltså "tävla 5 gånger".

 

Här är det du kan göra för att förbättra dina chanser att vinna: 1. Skriv en kommentar till ett av mina blogginlägg, där du skriver ditt namn och din mailadress. 2. Länka till min blogg. 3. Kopiera min tävling (detta inlägg) och lägg ut i din blogg, alltså i ett blogginlägg, tillsammans med min bloggadress. 4. Följ min blogg via blogglovin'. 5. Rösta på min blogg som bästa travblogg (ni ser vart ni ska göra det tror jag, annars får ni fråga :)).


Så vill du ha ett Sauna Belt för att komma i form till i beach 2009 så vet du hur du ska göra nu. ;D Tävlingen håller på tills den 25 april, med reservation för eventuella ändringar, beroende på intresset med mera :) Men håll utkik i min blogg för uppdateringar och annat kring tävlingen."

 

Klicka här för att komma till tävlingen


Dissar och Gillar



- Kissie
Hon är grym! Hon kan verkligen underhålla sina läsare. Jag gillar hennes blogg skarpt!

- Nitar
Jag har fasnat för den rockiga stilen och nitar är ju så snyggt. Till en viss del förstås och om man bär dom rätt.

- Svarta naglar
Det är lätt det snyggaste!!




- Arbetslösheten
Idagf fick ajg reda på att jag inte har fått något sommarjobb genom komunen. Jag hatar arbetslösheten. Tycker synd om studenterna som går ut nu. Så det kan faktist kännas skönt att man går i skolan fortfarande.

- Vinterkläderna
Äntligen har man fått hänga bort det fula storta jackorna och stora äckliga tröjor. Hatar vinterkläder. Då känner jag mig som fulast!

- Alla går i samma kläder!
Jag älskar Ginas kläder men det är riktigt tråkigt att man har exakt lika dant som alla andra har. Så sluta köpa på Gina för jag vill vara lite unik okej? haha

Jag idag.


Linne - Sisters
Jeans - Vila
Kofta - Gina
Jacka - HM
Väska - Chanel
Skor - Belle

Jag hade lite brottom i morse så hade ner lite grejer som ni ser på golvet haha.

Me today


Jenasleggings - Vila
Linne - Gina
Kofta - Zara (USA)
Jacka - HM
Väska - Chanel
Skor - Stadium

I love my clothes

Dålig bloggdag!
Idag var det skola som vanligt och när jag kom dit på morgonen så hade vi engelska nationella. Men dte visste inte vi för våran lärare hade inte sagt något!! Visst man kan inte förbereda sig men man kan fortfarande förbereda sig mentalt. Jag blir så jälva förbannad på den kärringen.

Efter skolan så mötte jag upp Tom på stan och sen så tog vi bussen hem till mig. Jag har vart väldigt kreaktiv och gjort egna armband med berlocker =D

Har även testat några klänningar. Jag räknade även och kom fram till att jag har 30 klänningar som är rena (vet inte om det är några i tvätten). Men jag använder dom inte så ofta, så funderar på att sälja vissa. Men jag har relationer med mina kläder och kan inte släppa dom :(
Jag <3 min garderod

Jag och min baby<3
 

I <3 Pink


Vilken är din favorit? :)

Jobbardagen

Söndag = jobbardag!
Har städat huset, fixat tvätten och stryckt kläder. Man måste ju ha lite pengar tills utlandsresan/orna i sommar :)

Igår så åkte jag och fikade med Emelie på stan. Satt där några timmar sen så träffade vi på Maria och hennes kompisar som skulle med till en fest. Men det blev nå knas med hennes kompisar så dom hängde aldrig med. Jag och Emelie drog dit och det var segt så vi drog hem.

Fikakväll

Snart ska jag ner på stan och träffa Emelie och vi ska fika.

Här kommer egomahlin fram ^^
Älskar mitt hår nu när jag har löshåret i :) och min arm såg inte alls fet ut..........


Dagens outfit
Linne - Gina
Jeans - Vila
Jacka - HM

åh va det är skönt att vara naken


HAHAHAhAHHA, dom får mig att garva iallafall :D

Mot stan

Jag kom precis hem ifrån Tom, visst är jag uppe ovanligt tidigt?
Idag ska iallafall jag och mamma ner på stan. Ska även lämna mitt CV till lite butiker. Jag är väldigt sent ute men shit the same...

LOVE THE SHOES<3


(forever21)

Soooool =)

Idag var det soligt ute, as härligt!
Först var det skola som vanligt och sen så gick jag ner på stan med Mikaela ett litet tag och nu är jag hemma. Min helg består av jobb. Man måste ju tjäna lite pengar så man har råd att åka utomlands i sommar. men lite annat hoppas jag att jag ska göra. Imorgon ska iallafall jag och mamma ner på stan och jag ska köpa en jacka som alla andra har men det skiter jag i.


Dagens outfit: (bilden är inte från idag)
Skorta - HM
Linne - Gina
Kjol - Gina
Leggings - HM
Skor - Stadium

Enda skillnaden är väl att jag har smink på mig idag och har uppsatt hår :)

Dagens



Jenaslegging - Vila
Linne - Gina Tricot
Kofta - Zara (USA)
Örhängen  - Glitter

Min söta katt ligger i sängen <3

Skolan

Jag börjar vid 12 och snart ska jag börja fixa mig lite. Idag blir det föreläsning om rasism i några timmar. Kan väl bli kul att höra på.

Nej, nu ska jag börja fixa mig lite.


Så jävla snyggt linne! GIVE ME FOREVER21
 

Godnatt!

Jag kom hem sent.

min dag:
skola - hem - stan med danni, loppan, elin - hem toill loppan och tillbringat kvällen där
och nu är jag hemma :)

Godnatt på er. xoxo

Blommigt!


Blommiga klänningar från Forever21.
Min favorit är 4an. Den skulle vara så himmla fin när man är brun i sommar :)

Vilken är din favorit?

The Hills

The HIlls = tårar!
Jag har inte velat se dom nya avsnitten men jag kunnde inte hålla mig idag. Varje gång jag ser på det så kommer det tårar! Speciellt när dte handlar om Lauren och Heidi.
Det är sorligt att Lauren bara kommer vara med i halva säsongen. Jag har iallafall vunnit en Team Lauren tröja och jag hopppas den är på väg hem till mig. Visar när jag fått hem den.

Shopping

Idag är det sista dagen på lovet. Känns riktigt tråkigt. Men ändå skönt för det är så lite kvar av den här terminen.

Idag har jag och Tom vart på Hälla och nu har jag köpt skjortan som jag ville ha. Tom köpte också en skjorta och han har köpt en mobil också :)

Våra skjotor vi köpte :)


Bilder från dagen :)


Dagens outfit:
Randig tröja - Vila
Linne - Gina
Kjol - Gina
Leggings - HM
Skor - Stadium
Solbrillor - USA..

Nu fick ni se hur jag ser t i mitt löshår också :)

Idag har jag och Tom cyklat hemmifrån mig till Hälla shopping och vi gick runt lite där. Jag hittade en skit snygg skorta som jag la undan, ska nog köpa den imogron. Tom hittade 2 as fina skortor och ett par fina byxor men inget köpte han. Vi kanske åker ut imorgon och köper det.
När Hälla stängde så gick vi till Ikea och fikade. Satt där ett tag och pratade lite sen så cyklade vi hem till honom. Sen gjorde jag middag. Det blev kykling idag igen haha.

En blå dröm


Den här klänningen hittade jag på Ginas hemsida. Jag tycker den var skit snygg! Jag måste spana på den i butik.
Vad tycker ni om den?

Glad påsk :)

Nu är det fest här hemma :) Jag börjar bli skit trött och funderar på om man ska krya ner i sängen snart. Fast det är så jävla varmt på mitt rum!!!

Men glad påsk på er alla :)

Xoxo
/Mahlin




Rösta på mig!

Rösta på mig till Veckans blogg hos Zandra :)
Jag är nummer 2

Kom igen nu :D
Xoxo Mahlin

Sommarklänning


En helt underbar sommarklänning.
Vill ha den, men tyvär så finns den hos Forever21 och det ligger i USA.
Det går ju att beställa men jag väntar hellre tills dom kommer till Sverige :)

Sängblogg.

Jag ligger hemma hos Tom i hans säng. Jag har nyss vaknat och han ligger fortfarande och sover. Men nu hoppade han upp, han är nog irreterad på mig och går ner och äter haha!
Jag har också lyckats hitta mitt påskgodis till mitt påskägg.

Igår så åkte jag hem till Tom efter jag hade städat och då var Philip och Maria här. Vi satt och rökte vattenpipa ett tag sen så började jag och Tom laga mat och dom gick hem. Sen började jag må as dåligt! Mitt huvud dödade mig och det känndes som jag fick hög feber. Men idag känns det bättre.

Längtar till värmen!

Städar dag

Idag har min dag bestått av städning. Jag är inte riktigt klar än men ville bara skriva blogg emellan. Jag har stor städat mitt rum och möblerat om. Det blev mycket bättre, nu ser man min fototapet mer.

Ikväll kanske jag ska träffa Tom, vi får se vad som händer. Nu ska jag iallafall fortsätta att städa.
Xoxo Mahlin<3

Stockholm

Måndags:
Jag, Tom och mamma åkte upp med pappa till Stockholm för pappa skulle till Milano och jobba. Mamma skulle på möte och jag och Tom gick på stan. Han köpte ett par jenas och en tröja och jag hittade lite grejer men jag köpte inget. Sen så gick jag och Tom till Unnis jobb och väntade tills hon och mamma slutade. Tom åkte tåget hem med mamma och jag stannde kvar med Unni i Stockholm. På kvällen gick vi hem till Karin där Valeria också var. Vi satt bara och fulade oss lite och sen gick vi ner till parken vid Unni och hälsade på hennes kompisar sen var dte så jävla kallt så vi gick hem och sov.

Tisdags:
Unni skulle börja jobba 8 så hon gick upp vid 6 men jag fortsatte att sova. Gick upp och ingen var hemma. jag började fixa mig lite och sen kom Disa in för dörren. Hon visste inte ens att jag var där haha. Sen så drog jag ner mot stan och mötte upp Unni på hennes jobb. Sen gick vi och köpte löshår!!!! jag är så jävla glad att jag hittade något. Jag har inte testat det än men jag hoppas det blir bra. Sen åkte vi hem till Unni och lagade mat och kollade på film. Senare åkte vi hem till Lollo och hon var barnvakt. Vi softade bara där.

Idag:
Vi båda sov ut och sen gick Unni, Disa och jag och solade. Eller dom solade, inte jag för jag hade inte pengar till det. Sen gick vi hem igen och då plattade jag först Unnis hår och sen Disas. Sen började vi kolla på en film fast jag hann inte se klart den för då var jag tvungen att åka till Mörby Centrum för där skulle pappa hämta upp mig. Han kom från Arlanda då. Så nu är jag hemma och snart ska jag sova hade jag tänkt.

Det har vart riktigt softa dagar.

Hemma!

Jag har vart i Stockholm från imåndags till idag :)
Skriver lite mer sen vad som har hänt!

Långa klänningar, är det snyggt?


Jag måste fråga er. Jag har funderat på långa klänningar ifall jag tycker om det eller inte. Tycker ni det är snyggt?

Fika i solen :)

Idag träffade jag Emelie och vi satt oss på ett fik med uteservering och njöt av solen :) Sen efter ett tag blev det skugga där vi satt och vi flyttade oss sen till Vasaparken för där var det sol.
Det var riktigt härligt väder idag :)

Nu är jag hemma och har nyss käkat grillat kött och massor av annat gott. Några från släkten är också här.

En bild jag tog för någon dag sen från mitt fönster. Det var skit fint ljus ute då :)
(Tagen med mobilen)

Godmorgon

Jag sov hemma hos Tom inatt och nu har vi vaknat. Igår så gick vi på en liten promenad, tog det lugnt och började kolla på Gran Torino. Vi såg inte klart den för jag blev så trött och ville sova.

Idag ska Tom iväg på paintboll och jag försöker få tag i mina sovade vänner haha.

Ni ska få se gårdagens outfit senare ikväll.

Begravning



Vila i frid Tommy!

dagens


Kofta - Zara (USA)
Halsduk - Gina
Jeans - Crocker
Linne - Glamour
Örhängen - Glitter

Idag har jag städat för fullt! Jag har städat hela huset + lagat middag. Jag känner mig riktigt duktig.
Imorgon är det begravning för Tommy så är ledig från skolan och det betyder att jag har redan påsklov :) Vi får se hur mycket jag skriver imorgon. Men jag ska träffa Tom efter begravningen iallafall.
Snart börjar Big Brother så ska krypa ner i sängen och somna till det.

Sov så gott. Xoxo / Mahlin

Jag är med och tävlar..



Jag är med och tävlar om allt på sminket på bilden här.
Va med du med :)

Min nya hårfärg


FÖRE                                                                             EFTER


Vad tycker ni, vad det finare före eller efter?
jag gjorde en ful min på den andra bilden och den vill ni nog undvika.

Jag trivs iallafall bättre i det jag har nu för innan var överhåret rött/orange.
Tyvär är mitt hår mycket kortare nu, vill ha långt :( Men det löser sig, ska ju köpa löshår nästa vecka.

Ny hårfärg!

Ikväll har jag färgat håret och klippt mig. Eller mamma har gjort det på mig :) Färgen blev väldigt fint i ljuset tycker jag, det skimmrar så fint. Ni får se resultatet imorgon :)
Mitt hår blev ganska kort fast vi inte tog så mycket, men det krullar upp sig så mycket. Men jag ska ju köpa löshår nästa vecka så det blir säkert bra :)

Nu har Big Brother börjat så ska krypa ner i sängen och kolla på det. Godnatt alla <3

Tygskor

Måste inskaffa mig ett par snygga tyg skor nu när det är vår.


Här är några från Scorett. Vilka är dina favorier?
Mina är dom första :)

What if


Darin och Friends har gjort en låt tillsammans. Lyssna på texten och häng med i låten. Skit bra text!


Låttexten:
Just imagine how you feel
If you would be the one they're picking on
Would you would you be the who's gonna stand up strong

Honestly
Would you let us lie break down and cry, oh
Would you would you would you
Never let nobody step on your right

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool
Why can't you see your words are hurting
Everybody deserves to be themselves and no one else
So think before you move

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the critisism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
How would you would you would you feel
Honestly
How would you would you would you feel
If they were doing it to you

Just imagine how you would feel
If everybody always laughed at you
Would you would you would you
They think it's okey with me and you

If you were me
And the people 'round you were having you down now
Would you would you would you
Like if they did that to you

Cykla till skolan

Dom som känner mig blir nog ganska förvånade att jag ska ta cykeln till skolan. Jag har blivit alldeles för lat på senaste tiden och tyvär gått upp lite i vikt men det ska det bli ändring på. När det är fint väder och när man börjar sent ska jag börja cykla! Nu ska jag se till att hålla det här också haha.

Wish me good luck.


RSS 2.0