Drar hem till Tom

Snart drar jag hem till Tom eller först ska vi dra hem till Victor och öla lite, sen drar vi nog hem till Tom ifall dte dyker upp ngt annat. Vi hade tänkt att sova på studsmattan ikvll men eftersom det regnar på blixtrar ute så blir det möjligtvis inte så. ^^ PUSS PUSS!

Hot or Not?



Paris outfit
Hot or Not?

Hejsan

Idag vaknade jag upp på en riktigt dåligt humör, vet inte varför. Jag skulle på ett ärende imorse men hon jag skulle träffa var sjuk så blev väkt av att hon ringde vid 08.38 - skit kul att bli väkt då, var helt borta i huvudet haha.

Jag har ingentingen inte gjort ett jävla piss idag, bara vart hemma och latat. Jag åkte nyss och lämnade in min mobil för den böhöver låsas upp. Och sen en anbbis in till stan och jag köpte en födelsedagspresent till Tom för han fyller på lördag :) Det är min stora händelse idag ^^ haha.

Jag och Tom tänkte gå ut och ha picknick eller nått - bara sitta och mysa lite ute. Får se om det blir av men jag ska försöka röra mig utåt.

På söndag kanske jag åker till Tallin på kryssning med Tom och hans familj. Fast jag och Tom försöker få med oss 2 stycken till så att det blir lite billigare men ingen verkar ju ha pengar. Får se hur det blir.

En dag i stan

Idag åkte jag ner på stan och träffade Eve och Jocke och självklart blev det lite shopping.
När vi gick inne i punkt så så vi en tjej som hade en skit snygg kläning och Eve gick fram och frågade vart den kom ifrån. Vi gick dit och den va på halva rea priset och jag och Eve köpte lika dana ^^ Jag köpte också ett par skor från min gammla praktik plats - Bianco. Skit udda är dom. Sen gick vi och käkade lunch på Vivaldi och jag tog en god sallad. Sen rörde vi oss hemåt.

jag drog hem till Tom och vi drog direkt ner till Framnäs och träffade Toms kompis Maria. Vi satt och rökte och paratade och lite så. Sen drog jag och Tom hem till mig och käkade Pizza och nu sitter jag här ^^


Irreterad

Min facebook fungerar inte som den ska just nu och man blir ju skapligt irreterad!
Tänkte lägga upp lite mer bilder från båtsemestern :)
(bilderna är klickabara)
dom 2 bilderna på mig och unni är tagna av johan :)


Hot or Not?



Jessica Simpsons outfit
Hot or Not?

Godmorgon

Jag vakande för ett tag sedan och tom ligger fortfarande kvar i min säng och sover. Idag vill jag ner på stan men det kommer antagligen inte bli så för ingen svarar - era jävlar ;) Idag kommer mamma och pappa hem också och min bror har sprungit runt och tjatat på mig att jag ska göra det och göra det! Men han får ta undan efter sig själv.

Igår fick jag också kontakt med en barndomsvän som just nu bor i USA. Har inte sett henne sen jag började första klass tror jag. Lite häftigt.









Ciggaretter

Gud va cigg kan förstöra ens liv! Och jag måste bara säga att jag hatar mig själv för att jag börjat igen. Men jag ska sluta snart (A) Lätt att säga men svårt att göra! Det är sjukt va nikotinet gör med en - hur aggresiv man kan bli och hur sårbar man kan bli. Om jag var president skulle jag förbjuda ciggaretter ^^NOT!










Hot or Not?



Fergies outfit
Hot or Not?

SEEEEG

Idag har dte riktigt vart en segar dag, hade planerat att gå ut och sola men så blev det inte! Har bara legat och degat hela dagen. Skit tråkigt har det vart men ibland är det faktist skönt! Har inte lust med något ingentligen.
Jag måste iallafall ner på stan någon dag och köpa en födelsedagspresent till Tom. Annars har jag inget planerat riktigt. Bara att höra av er och få fart i mig ^^

Hot or Not?



Carrie Bradshaw outfit
Hot or Not?

En kväll på Utö.

Ena kvällen vi var på Utö så satt jag, Unni och Johan och drack lite på min båt och sen drog ut lite :) Det var en riktigt nice kväll med sång, skratt, prat och klädombyten haha ^^ jag tyckte det var mycket mygg och ville ha jeans på mig fast jag hade inte med mig några så jag tog Johans jeans och Johan tog min mammas ^^ Och det blev faktist otroligt bra!

Bilderna är klickbara.

Hemma

Nu är jag hemma igen från båtsemestern :) Och det har vart jätte roligt där ute :)
Idag är mina planer att sola och bli ännu brunare.

Utö fortfarande!

Är frtfarande på Utö! Men jag kommer hem imorgon. Senare av det här sommarlovet ska jag upp till Stockholm till min Unni :)
Igår blev e riktigt nice kväll med Unni och Johan ^^ Blev lite dricka och annat roligt. :D


Och jag måste bara säga att jag är jäkligt besviken på en person - och sårad.. du vet vem du är.. tack för allt!

Utö

Just nu är jag ute i skärgården med min familj plus Unni såklart, :) Just nu är i på Utö och snart ska jag och Unni gå och duscha sen ska vi upp till seglarbaren ^^
Vi kom idag till Utö och innan har vi vart på Nåttarö. Jag kommer hem på söndag..


Båtsemester imorgon

imorgon drar jag ut på båtsemester med min familj + Unni :) Kommer inte vara borta så länge men det kiommer att vara ett uppehåll igen från min blogg.

Idag har jag vart ere på stan med Danni och Martin. Det blev e del shoppade eftersom man inte har shoppat så mycket i Malta ^^ Det kommer bilder på allt sen.

Idag hittade jag:
2 shorts
2 örhängen
2 par skor
2 linnen
och 1 bh =)

Om man är shopaholic så är man ^^

Annars idag har jag bara vart med Tom.

Malta

Jag har skapat en ny kategori - Malta!
Igår blev det inget skrivande men jag drog hem till Tom.

Schemat vi hade nere i Malta
6 juli - söndag - relaxing at club
7 juli - måndag - straden
treasure hunt
8 juli - tisdag - valletta och shoppa
9 juli - onsadg - shoppig i sliema
numerro uno (disco)
10 juli - torsdag - harbour cruise (fast blev aldrig av efter en evig väntan)
11 juli - fredag - stranden
beachvollyboll
12 juli - lördag - straden
numero uno (disco)
13 juli - söndag - valletta market
stranden
summer night (pool party)
14 juli - måndag - comino (en ö)
relaxing at club
15 juli - tisdag - stranden
victors BBQ (fast blev inställt pågrund av strejk)
16 juli - onsdag - straden på dagen och på kvällen drog vårat hotell över till ett annat hotell och där var det "disco" men vi körde våghals istället
17 juli - torsdag - skulle ha vart beach games men det blev också inställt men vi drog till en kareoke bar.
18 juli - fredag - farwell party.

har inte tid att förklara allt som hände där nere så där fick ni en kortfatting.
Här kommer bilder från min kamera och sen kommer jag få bilder från andras kameror så då kommer det upp :)
(bilderna är klickbara)




Hemma

Inatt kom jag hem ifrån Malta.
Det var en jobbig resa hem - tog ungefär 14 och en halv timme. Men vi fick vänta i Frankfurt i 5 timmar så ^^
Tiden gick skit snabbt där nere.  Men ska inte berätta för mycket nu, skriver senare ikväll och lägger ut lite bilder :)

Malta

Idag åker jag och danni upp till stockhom och sen far dte väg mot Malta :D jag är skit nervös nu - et är ju första gången jag reser utomlands själv utan föreldrar. När ajg skulle äta fruskost imorse så fick jag ite i mig något heller och jag känner igen känslan jag har inom mig - Stress! Jag är stressad och nervös, skit jobbigt :P^^ JAG MÅR ILLAAAA :P

Jag ska försöka blogga så mycket jag kan där nere. Och jag kommer att starta en ny blogg tillsammans med danni så att våra föreldrar kan läsa om hur vi har det osv ^^ Men kommer fortfarande skriva här med.(hoppningsvis) :)

Och självklart kommer jag sakna min baby mycket, me vi har klarat 3 veckor förrut så dte här klarar vi allt :) Sen kommer jag sakna alla underbara vänner jag har<3<3

Och så att alla vet så har jag nytt nummer för tillfället när jag är i Malta för då blir det billigare att ringa hem till Tom, mamma och pappa =) Fast mamma och pappa är också utomlands nu. Åkte i natt <3 Saknar dom redan faktist ^^


Hoppas ni kommer ihåg hur vi ser ut ^^

Kommer hem den 19e men kommer bara vara hemma någon dag så drar jag till Stockholms skärgård sen =)
Glöm mig inte ^^ HAH!

Imorgon!

Imorgon åker jag upp till Stockholm eller ja neråt ^^ Och så ska jag och Dani gå på skansen eller grönan eller något liknande. Sen ska vi sova i Dannis båt som ligger i djurgårdshamnen. Sen 03.50 står det en taxi och väntar på oss som ska skjutsa oss till Arlanda :) ÅÅHH :D

Och jag är glad för Dannis skull som inte hade något allvarligt problem med sina ögon. =)

Nu är Tom här och nu ska jag vara social med han<3<3
Kommer sakna min baby  så mkt.

Hot or Not?



Lindsay Lohans outfit.
Hot or Not?

Bilder från Onsdags.

Nu lägger jag in lite bilder ifrån Onsdags när vi var ute i Tillberga :)


shiet va ful bild på mig men jag bjussar ;)

Tack för en rolig kväll allihoppa :)

Pinsamt!

Igår så träffade jag och Tom, Sandra och Danne. Först var vi hemma hos mig och sjöng lite singstar sen blev det hem till Danne i Tillberga och det blev lite dricka. Eller lite och lite - Det var för mycket för mig! Jag mådde bra fram tills hemresan - usch! När jag klev ut ur bilen så spydde jag ^^ haha. Och tom han var så gullig och tog hand om mig inatt =)

Idag så hade jag tid för hudbehandling och jag ville inte gå eftersom jag mådde så illa men mamma sa att jag var tvungen. Och det var så jävlam jobbigt med alla stinkande krämer och shit! Och sen när jag reste mig upp så höll jag på och svimma och gissa vad - JO JAG SPYDDE SJÄLVKLART!
Jag fattar inte ens varför jag skriver det här men då har ni något att garva åt en längre tid ^^ FYFAN VAD PINSAMT. Jag som innte brukar bli så här när jag druckit förrut men jo nu efter 5 år sedan jag tog min första fylla och under 1 år söp jag varje helg och jadu jag har aldrig blivit så här cp! Jag tycker synd om mig - jag vill gå i ide!

Bilder kommer senare är hemma hos TOm just nu.

Dagens outfit.



Oversizeklänning och leggings från Gina
Skärp från H&M

Hot or Not?



Rihannas outfit
Hot or Not?

Tävlig

Jag har gått med i en tävlig - Gör det du med!

Vinn en tidningsprenumeration hos Designadinblogg.se.
Direkt länk till tävlingen:  http://www.designadinblogg.se/2008/july/vinn-en-tidningsprenumeration.html#comment





Dragning av vinnaren kommer göras på söndag 6/7 klockan 20.00.

EGO!!







Tom tog ju bilder på mig också och ingen blev särskillt bra men aja!
Här är en heltokej bild på mig.









Tom



Några slariva bilder på min pojkvän Tom.
Men dom får duga :)

Morgon

Jag blev väckt av mamma vid 11 i morse och hon kom och la sig brevid mig och pratade - Mysigt på morgonen :)
Mamma och jag har vart jätte duktiga - har städat hela huset nu :)

Mina planer för idag är att åka ner på stan och växla pengar, och fylla på mitt comviq amigo kort, packa och träffa Tom en liten stund ifall jag hinner :) Man måste ju passa på nu för vi kommer inte ses på 2 veckor och sne kommer jag hem någon dag och tvättar sen åker ut med båten i 1 vecka. Och Unni ska hänga med :D<3

Ska lägga in bilder från igår nu och redigera lite så får ni se ngn som blev bra ^^


Grinig

Jag och Tom drog ut och fotade och det blev inte alls många bilder och inga riktigt bra heller. Jag var inte på topp idag och var ganska grinig. Det var en sån dag som man vill gå i ide och jag har kännt så jätte ofta nu på senaste tiden men man får hoppas det går över till Malta. Jag och Danni åker på lördag upp till Sthlm :D

Sitter just nu hemma hos Tom så det kommer bilder imorgon.
Det är så jälva jobbigt nu när man har packat ner allt snyggt i resväskan för man kan inte använda ngt snyggt :P haha. Jag har verkligen inga snygga kläder just nu och det kommer inte visas i bloggen haha ^^

Fotografering snart

Min pojkvän är på väg hit nu och sen skavi ut och fota lite. Så ikväll och imorgon kommer det att komma ego bilder kan jag lova ^^ Och ska försöka fota min älskling också :) Om han vill - han är inte så hajj på sånt!

Bild från igår.

Gårdagens outfit


Gårdagens biooutfit var:
Klänning - Gina Tricot
Skärp - Åhlens
Leggings - Gina Trecot
Skor - Bianco
Jacka - Hm
Väska - D&G
Och örhängerna har jag fått av mamma.


(Halsband och ringe har jag alltid på mig och akn väl passa på och säga att båda har jag fått av Tom och det är ifrån guldfynd)




Hot or Not?



Mischa Barttons outfit.
Hot or Not?

ÄLSKA!

Sex And The City filmen var heeelt underbar!! Jag höll mig för tårarna flera gåger i filmen. Om man inte har sett de så tycker jag att det är ett måste! ME LOVE!!
Jag vill ju inte avslöja vad som händer i den eftersom alla inte har sett den.

Min statistik är konstig på nätterna - visar mindre nu än vad de gjorde tidigare idag - Skit konstigt!

Tom kom över nyss och vi ska ävl krypa ner i sängen snart =) Imorgon blir det mer packning och vara med Tom.

Och imorgon/idag eller vad ma ska säga så kommer det upp lite bilder på min outfit. Ska bli mer sådant. Och sen har jag tänkt att börja med en ny grej typ som " Hot or not" eller "Hit eller diss"

RSS 2.0